Τι φανερώνει για το χαρακτήρα του, η αγαπημένη του στάση;

Τι φανερώνει για το χαρακτήρα του, η αγαπημένη του στάση;

Αναλύουμε τις τρεις βασικές

Εντάξει ως γνωστόν το σεξ πλέον δεν είναι μία μόνο στάση και... έξω από την πόρτα αλλά για καλό όλων μας, και προκειμένου να υπάρξει εξτρά μαγεία, τα πράγματα πλέον έχουν μεγαλύτερη ποικιλία, για να μη βαριόμαστε και φυσικά να διατηρείται η φλόγα του πάθους ζωντανή. Και ποιες είναι οι τρεις βασικές στάσεις, οι οποίες είναι και η... βάση για όλες τις υπόλοιπες; Φυσικά η ιεραποστολική, το doggy style και η γυναίκα από πάνω. Ήξερες λοιπόν, ότι η στάση την οποία προτιμά ο καλός σου, δείχνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα για το χαρακτήρα του; Ας πάμε να δούμε...

1. Iεραποστολική: H στάση αυτή φανερώνει μία μικρή ανασφάλεια, καθώς σύμφωνα με τους ψυχολόγους, ο άντρας που την προτιμά φοβάται να τολμήσει κάτι διαφορετικό, ένα ακροβατικό βρε αδερφέ! Οπότε πηγαίνει στα σίγουρα, που ξέρει ότι είναι καλός, και έχει το κεφαλάκι του ήσυχο. Επίσης, το γεγονός ότι σε αυτή τη στάση, οι παρτενέρ βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο, φανερώνει τρυφερότητα και δυνατά αισθήματα.

2. Doggy style: Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν πολλοί άντρες που να μην τους αρέσει το doggy-το γνωστό στα 4-. Παρόλα αυτά, αν ο καλός σου το προτιμά σημαίνει ότι έχει θέματα με τη δέσμευση και γενικότερα την έκφραση συναισθημάτων. Και δεν τον λες και πολύ ρομαντικό.

3. Από πάνω: Αυτό δείχνει ότι σε έχει κορώνα στο κεφάλι του. Όχι ότι αν δεν είναι η αγαπημένη του δε σε εκτιμά-μην πέσεις να μας φας-αλλά οι άντρες που έχουν αδυναμία στη συγκεκριμένη, ενδιαφέρονται πρώτα για την ευχαρίστηση της παρτενέρ, και μετά για τη δική τους. Επίσης, το γεγονός ότι σου επιτρέπει να πάρεις τα ηνία, φανερώνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά.