Τα βασικά λάθη που κάνουν οι άντρες στο στοματικό, και μας βγάζουν εκτός εαυτού

Τα βασικά λάθη που κάνουν οι άντρες στο στοματικό, και μας βγάζουν εκτός εαυτού

Και όχι άδικα

Α όλα κι όλα, το στοματικό είναι τεράστιο κεφάλαιο στο σεξ, διότι είναι αυτό που δίνει την εξτρά τσαχπινιά στα πράγματα. Και κακά τα ψέματα, έχουν ειπωθεί τόσα πολλά γύρω από αυτό, που νιώθουμε ότι αν μη τι άλλο, θα πρέπει να έχετε γίνει τουλάχιστον...ειδήμονες! Και αν για εμάς τις γυναίκες, τα πράγματα είναι πιο απλά, μιας και έχουμε την εντύπωση ότι όλα στο αντρικό σώμα είναι πιο απλά, οι άντρες όσο να πεις έχουν πιο δύσκολη αποστολή. Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και να κάνεις σωστό και τίμιο στοματικό και να κάνεις την παρτενέρ σου να τελειώσει. Μεταξύ μας τώρα, είναι κάποια πράγματα, τα οποία τα αγαπητά μας αγόρια, εξακολουθούν να κάνουν λάθος, με αποτέλεσμα να μας σπάνε τα νεύρα. Ναι φίλη μου, δεν είσαι η μόνη που νιώθεις ότι κάτι πηγαίνει πολύ στραβά εκείνη τη στιγμή. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε τα βασικά τους... φάουλ, έτσι για να ταυτιστείς!

1. H επίθεση στην κλειτορίδα: Μα να γίνεται πάντα αυτό; Πάντα να νιώθουν ότι επιτίθενται στον εχθρό και θα πρέπει να τον αφανίσουν; Πάντα να νιώθουν ότι κάνουν διαγωνισμό σκληράδας και αγριάδας; Ειλικρινά κάποιος θα πρέπει να τους πει, ότι η συγκεκριμένη περιοχή θέλει αγάπη και φροντίδα. Έλεος δηλαδή.

2. Tα νεύρα όταν πας να δώσεις οδηγίες: Δεν μιλάς, στην λένε. Μιλάς, πάλι νευριάζουν! Δηλαδή τι θέλουν επιτέλους; Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι αν δε δώσεις τις απαιτούμενες οδηγίες, σωστή δουλίτσα δε γίνεται. Και ξέρεις γιατί δε γίνεται; Γιατί δεν έχουν ιδέα τι σου αρέσει και τι όχι. Οπότε μίλα κορίτσι μου γιατί χανόμαστε!

3. To eye contact: Γενικά είναι πολύ σέξι όταν η γυναίκα κάνει το αντίστοιχο αλλά στον άντρα δε λειτουργεί ακριβώς έτσι. Με λίγα λόγια, είναι κάπως κωμικό όταν προσπαθεί να διατηρήσει οπτική επαφή την ώρα που σου κάνει στοματικό. Είναι επίσης και περιττό. Και καλό θα ήταν να του το πεις.

4. Οι εκνευριστικές ερωτήσεις: Αμ το άλλο; Είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να ρωτάει σε τι φάση είσαι και αν πλησιάζεις στο στόχο σου; Άσε βρε χριστιανέ μου τα πολλά λόγια και κάνε τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς. Καταντάς κουραστικός. Άσε που σε περίπτωση που δεν πλησιάζεις καν, δεν έχεις και τι να απαντήσεις. Να πεις ψέματα; Βαρύ!

5. Kαι η περηφάνεια αφού τελειώσεις: Ειλικρινά, σε περίπτωση που καταφέρουν να σου δώσουν τον πολυπόθητο οργασμό, νιώθουν σαν να ανακάλυψαν μόλις την Αμερική. Εντάξει βρε αγόρι μου, δεν έκανες και κάτι τόσο σπουδαίο. Χαλάρωσε λιγάκι.

Έχεις καιρό να κάνεις σεξ; Δες γιατί δε σου λείπει και τόσο πολύ τελικά

6. Kαι το πιο τραγικό όλων: Συγνώμη αλλά αυτό το χούι, την ίδια στιγμή που εσύ είσαι ανάσκελα σαν αστερίας και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή, εκείνος απλά να σταματάει ή να αλλάζει τρόπο και γραμμή πλεύσης. Ε τη στιγμή αυτή τον σκοτώνεις ή όχι; Φυσικά και τον σκοτώνεις!

5 σημάδια που δείχνουν ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου