Χωρίσατε; 4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις

Χωρίσατε; 4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις

Για το καλό σου

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ ευχάριστος ακόμα κι αν τον επιθυμούν και οι δύο πλευρές. Κι αυτό γιατί, μπορεί να φεύγεις από μία κατάσταση η οποία σου ήταν δυσάρεστη, αλλά η δύναμη της συνήθειας, και οι αλλαγές που θα φέρει ένας χωρισμός, είναι από μόνες τους στενάχωρες. Παρόλα αυτά, η ζωή συνεχίζεται, και θα πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου πριν να είναι πολύ αργά. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε 4 βασικά πράγματα τα οποία απαγορεύεται να κάνεις μετά από ένα χωρισμό, για το καλό σου!

1. Να σκέφτεσαι εκείνον περισσότερο από τον εαυτό σου: Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να θρηνείς και να ανασκουμπωθείς. Στο κάτω κάτω δεν υπάρχει κανένας άλλος στον κόσμο που να αγαπάει περισσότερο τον εαυτό σου από... σένα!

2. Το ανελέητο stalking: Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να κάθεσαι να τον παρακολουθείς; Στο κάτω κάτω, είναι δεδομένο ότι οτιδήποτε κι αν δεις, θα το παρεξηγήσεις. Αν και πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πονηρά... συνήθως δε φαίνονται. Αλλά έτσι κι αλλιώς δε νομίζουμε ότι σε ωφελεί πουθενά να κάθεσαι απλά να χαζεύεις το προφίλ του.

3. To... rebound sex: Έλα τώρα που δεν το ξέρεις. Είναι το γνωστό σεξ που κάνεις με την ελπίδα να το μάθει και να ζηλέψει. Αν είναι εκείνος που σε χώρισε, πιθανόν να έχει βρει άλλη, οπότε μάλλον δε θα τον νοιάξει. Αλλά ακόμα κι αν τον χώρισες εσύ, αλλά τώρα τον θέλεις πίσω-κλασική γυναίκα-είναι τρόπος να του το... δείξεις; Γενικά, σκέψου τους άλλους, αλλά πάνω απ' όλα εσένα!

Ο απίστευτος παράγοντας που επηρεάζει το πόσο συχνά κάνεις σεξ

4. Tην... αυτολύπηση: Α ναι είναι κι αυτό! Η κολλητή σου παντρεύεται και είναι και έγκυος. Εσύ μόλις χώρισες και δεν έχεις κανέναν στα... υπόψη! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; Βασικά, αν συνεχίσεις να λυπάσαι τον εαυτό σου, θα μείνεις για πολύ περισσότερο καιρό μόνη, είναι σίγουρο. Πάρε το χρόνο σου, και προσπάθησε να συνέλθεις. Κανένας δεν είναι έτοιμος να μπει σε μία σχέση, όταν μόλις έχει βγει από μία άλλη.

Μήπως είσαι γενετικά προορισμένη... να είσαι single;