9 άντρες αποκαλύπτουν το πιο «καυτό» πράγμα που τους έχουν κάνει στο σεξ

9 άντρες αποκαλύπτουν το πιο «καυτό» πράγμα που τους έχουν κάνει στο σεξ

Κράτα σημειώσεις

Το σεξ, και φυσικά το πόσο ωραίο είναι, είναι καθαρά κάτι υποκειμενικό. Με λίγα λόγια, μπορεί σε κάποιον να αρέσει πολύ κάτι που κάποιος άλλος απεχθάνεται και... τούμπαλιν. Εσύ φυσικά, όπως και όλες μας οι αναγνώστριες, θέλεις να είσαι πάντα κυρία και σωστή, οπότε είναι απολύτως λογικό να σε ενδιαφέρει τι πραγματικά μπορεί να αρέσει στον άντρα, σε σχέση με το σεξ πάντα! Και επειδή προφανώς δεν μπορούμε να ξέρουμε για όλα τα αρσενικά του πλανήτη, εμείς είπαμε να πάρουμε ένα σεβαστό και αντιπροσωπευτικό δείγμα, και να τους ρωτήσουμε, ποιο είναι το πιο σέξι και ερεθιστικό πράγμα που σας έχει κάνει μία γυναίκα πάνω στο σεξ. Και μας απάντησαν. Και... δώσε προσοχή!

1. «Γενικά τα βαριέμαι τα extreme και προτιμώ το απλό πατροπαράδοτο σεξ. Παρόλα αυτά, όταν η κοπέλα μου χρησιμοποίησε μια μέρα... σαντιγί καλύπτοντας πολύ συγκεκριμένα σημεία του κορμιού της, ομολογώ ότι ήταν μία από τις πιο ωραίες και ερεθιστικές στιγμές της ζωής μου».

2. «Έβαλε τα πιο σέξι της εσώρουχα και μου είπε ότι η βραδιά είναι αφιερωμένη σε μένα. Όπως αντιλαμβάνεστε, με περιποιήθηκε δεόντως. Δεν έκανα σχεδόν τίποτα».

3. «Πάντα ήμουν λάτρης του στοματικού. Να το κάνω φυσικά. Οπότε όταν η κοπέλα μου κάθισε στο πρόσωπό μου και απαίτησε να τη γλείψω, δεν είχα φυσικά καλύτερο! Ακόμα το θυμάμαι, παρόλο που έχει περάσει πολύς καιρός».

4. «Γενικά δεν μου αρέσουν τα παρακινδυνευμένα, αλλά την μέρα που έκανα σεξ με την πρώην μου, την ώρα που η κολλητή της κοιμόταν στο διπλανό κρεβάτι, δε θα την ξεχάσω ποτέ»!

5. «Η αλήθεια είναι ότι κάποτε έβγαινα με μία αρκετά extreme τύπισσα, η οποία σιχαινόταν το απλό σεξ. Oπότε όταν με έδεσε και το μόνο που έκανε ήταν να με αγγίζει, σε καίρια πάντα σημεία, ο ερεθισμός μου έφτασε σε απίστευτα επίπεδα! Ε μετά προφανώς κάναμε ένα σεξ όλο τρέλα».

6. «Όταν τελειώνει το σεξ, νιώθω μία ανακούφιση και μία απογοήτευση ταυτόχρονα. Γι' αυτό λοιπόν και η κοπέλα μου με περιποιείται πάντα με ένα... στοματικό! Έτσι για να ξανατελειώσω».

7. «Mου έδεσε τα μάτια! Αυτό και μόνο αρκεί».

8. «Λατρεύουμε το role play οπότε με την κοπέλα μου μεταμφιεζόμαστε αρκετά συχνά. Το αγαπημένο μου βέβαια είναι όταν ντύνεται με στολή μαθήτριας. Εκεί μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι».

Χωρίσατε; 4 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις

9. «Kαι εκεί που κοιμόμουν του καλού καιρού, με ξύπνησε για να κάνουμε σεξ. Τα λόγια είναι περιττά! Ήταν το καλύτερο ξύπνημα της ζωής μου».

Ο απίστευτος παράγοντας που επηρεάζει το πόσο συχνά κάνεις σεξ