6 σκέψεις που δε σε αφήνουν να έρθεις σε οργασμό

6 σκέψεις που δε σε αφήνουν να έρθεις σε οργασμό

Και φυσικά να μη φτάσεις ποτέ στο στόχο σου

Ναι ξέρουμε φίλη μου. Ο οργασμός για τη γυναίκα δεν είναι σε καμία περίπτωση όπως είναι για τον άντρα. Με λίγα λόγια οι άντρες μπορεί να τελειώσουν μέσα σε κάποια κλάσματα δευτερολέπτου, χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια, ενώ για εμάς όσο να πεις τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Θα πρέπει να είμαστε σε mood, να μην είμαστε σε περίεργη φάση και φυσικά να έχουμε όρεξη. Και εφόσον φίλη μου, έχεις καλύψει όλα τα υπόλοιπα γιατί την ύστατη στιγμή, που είναι από πάνω σου ο χριστιανός και προσπαθεί τίμια, και ίσως και να πλησιάζεις την... κορύφωση, εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι ένα σωρό άσχετα, τα οποία προφανώς και δε σε αφήνουν να φτάσεις στο στόχο σου. Εδώ λοιπόν συγκεντρώσαμε κάποιες βασικές σκέψεις, που δε σου επιτρέπουν να πετύχεις αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς.

1. Θα τελειώσουμε κάποια στιγμή; Είναι εκείνες οι φορές, που ξεκινάς ενθουσιασμένη και καταλήγεις κουρασμένη, εξαντλημένη να παρακαλάς να τελειώσει έστω εκείνος και να πάτε σπίτια σας. Είναι εκείνες οι φορές, που δε σε νοιάζει καθόλου αν τελικά θα φτάσεις σε οργασμό και το μόνο που έχει για σένα σημασία είναι το κρεβάτι και η ανάπαυσή σου. Είναι εκείνες οι φορές που προφανώς και το σεξ σας είναι αποτυχία, γιατί δεν είσαι συγκεντρωμένη. Απλά τα πράγματα.

2. Ω Θεοί, ξέχασα να στείλω εκείνο το mail: Αχ βρε κορίτσι μου, είναι δυνατόν να κάνεις σεξ και να σκέφτεσαι το mail σου; Kαι η αλήθεια είναι ότι όντως η δουλειά όπως έχουν γίνει τα πράγματα, είναι κάτι που μας απασχολεί 24 ώρες το 24ωρο αλλά έστω εκείνη την ωρίτσα που κάνεις σεξ, μπορείς να μη σκέφτεσαι το διεθυντή σου; Εκτός πια αν είναι σέξι. Τότε πάμε πάσο!

3. Άραγε η αποτρίχωσή μου να είναι εντάξει; Και να μην είναι, μπορείς να κάνεις κάτι; Άσε που δε νομίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άντρες που θα κάτσουν να την παρατηρήσουν και να την αναλύσουν. Mε λίγα λόγια μόνη σου κάθεσαι και σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Ένα θα σου πούμε και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Από τη στιγμή που εκεί κάτω δεν επικρατεί ζούγκλα, τότε συνέχισε αυτό που κάνεις και μη σκας!

4. Παναγία μου, πρέπει να πάω τουαλέτα: Άλλο κι αυτό. Μα είναι δυνατόν την ύστατη στιγμή εσύ να πρέπει να πας τουαλέτα; Δεν έχεις καταλάβει ότι είναι από το άγχος σου; Και τελοσπάντων πήγαινε λίγο πριν ξεκινήσετε. Πρέπει σώνει και ντε τη στιγμή εκείνη; Απελευθερώσου βρε κορίτσι μου και άσε τους ψυχαναγκασμούς στην άκρη. Δεν υπάρχει περίπτωση αν συνεχίσεις έτσι να ευχαριστηθείς τίποτα στη ζωή σου.

5. Εγώ τώρα γιατί σκέφτομαι τον Ryan Gosling; Ε δεν πειράζει, αν αυτό σε βοηθάει τότε συνέχισε να τον σκέφτεσαι. Στο κάτω κάτω, είναι λίγο δύσκολο να τον κερατώσεις με τον συγκεκριμένο. Τώρα αν σκέφτεσαι τον ωραίο σου συνάδελφο τι να πούμε; Εκεί υπάρχει πρόβλημα!

Φλερτ στην παραλία: 4 βήματα για να το κάνεις σωστά

6. Μήπως όλο αυτό είναι λάθος; Ε ναι είναι και όλα αυτά που σκεφτόμαστε, ειδικά αν η φάση είναι λίγο περίεργη. δηλαδή εφόσον δεν έχεις σκοπό να το ευχαριστηθείς, για ποιο λόγο το κάνεις; Με λίγα λόγια, αφού μπήκες στο χορό, κοίτα να χορέψεις!

5 γυναικείες συμπεριφορές που τρομοκρατούν τους άντρες

6 σημάδια που φανερώνουν ότι είσαι η «καβάτζα» του