5 λόγοι για τους οποίους «πέφτεις» πάντα στο λάθος άντρα

5 λόγοι για τους οποίους «πέφτεις» πάντα στο λάθος άντρα

Kαι κάπως έτσι... σε «τρώει» η μοναξιά!

To συγκεκριμένο θέμα θα μπορούσε να έχει τίτλο και το «Ιστορία μου αμαρτία μου», μιας και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό γυναικών, έχει την τάση να πέφτει πάντα στο λάθος άντρα, να καψουρεύεται, να πληγώνεται και τελικά να πίνει και να χορεύει βαριά ζειμπεκιά υπό τους ήχους παλαμακίων από τις δύσμοιρες κολλητές. Κορίτσι μου, είμαστε σίγουρες ότι είσαι μία από εμάς, και άρα σου έχει συμβεί και σένα και ίσως περισσότερες από μία φορές οπότε πιστεύουμε ότι το θέμα αυτό αν μη τι άλλο θα σε αγγίξει! Λοιπόν, σε περίπτωση που έχεις αγανακτήσει να πέφτεις συνέχεια στο λάθος άντρα και σε περίπτωση που έχεις βαρεθεί να είσαι μόνη και να κλαις για τη χαμένη αγάπη, σου έχουμε παρακάτω 5 βασικούς λόγους, για τους οποίους κάνεις τις επιλογές που κάνεις. Αν θέλεις, διάβασε προσεκτικά και λάβε τα μέτρα σου. Αν όχι, μπορείς να συνεχίσεις να είσαι η Drama Queen της παρέας και να κάνεις τους άλλους να γελάνε! Έχει κι αυτό το γούστο του. Πάμε λοιπόν...

1. Δεν ξέρεις τι θέλεις: Βασικό και κομβικό αν μας ρωτάς. Διότι φίλη μου, σε περίπτωση που δεν έχεις εντοπίσει αυτό ακριβώς που ψάχνεις, δεν ξέρεις και πού να το ψάξεις ακριβώς. Όταν θέλεις να πάρεις παπούτσια, πας στο super market; Ε όχι προφανώς, παρά το γεγονός ότι διαθέτουν ωραιότατες λαστιχένιες παντόφλες. Anyway καταλαβαίνεις τι θέλουμε να πούμε. Κάτσε και σκέψου καλά τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη και ζητάς, και μόνο τότε θα μπορέσεις να το εντοπίσεις στον άντρα που έχεις απέναντί σου.

2. Το μέρος παίζει ρόλο: Καλά αυτό κι αν είναι σημαντικό. Δηλαδή μας φαίνεται αδιανόητο να ψάχνεις για σχέση, και να πηγαίνεις μονίμως σε... clubs ή σε μέρη που μαζεύονται μικρότερες ηλικίες, που το ποτό ρέει υπερβολικά άφθονο και τα πάντα είναι λίγο πιο... ευκαιριακά. Με λίγα λόγια, αν είσαι 35 και ψάχνεις για σχέση, μάλλον θα πρέπει να πας στα κατάλληλα μαγαζιά ή τελοσπάντων στις κατάλληλες περιστάσεις για να τους βρεις. Πάρε σβάρνα τους γάμους! Να μια καλή λύση.

3. Στέλνεις τα λάθος σήματα: Αφού εσύ θέλεις σχέση και όχι σεξ, για ποιο λόγο συμπεριφέρεσαι εντελώς αντίθετα; Νομίζεις ότι οι άντρες είναι χαζοί και δεν αντιλαμβάνονται; Δυστυχώς όχι φίλη μου. Και βλέπουν και κρίνουν και στη συνέχεια πράττουν αναλόγως. Οπότε, σε περίπτωση που σε πλησιάσει κάποιος με πιο χαλαρή διάθεση κι εσύ ασχοληθείς μαζί του για πάνω από μία βραδιά, τότε είσαι άξια της μοίρας σου. Λυπούμεθα.

4. Εντόπισε το λόγο για τον οποίο θέλεις σχέση: Καμιά φορά τείνουμε να μπερδευόμαστε και να θεωρούμε ότι θέλουμε κάποιον αλλά ουσιαστικά αυτό που αποζητούμε είναι η επιβεβαίωση και ίσως το... «σπάσιμο» της μοναξιάς μας. Κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιλογή μας θα είναι λάθος! Οπότε, σε περίπτωση που απλά θέλεις κάποιον για να αισθανθείς θεά, τότε σου το λέμε κι εμείς «Είσαι θεά» και άσε τις σχέσεις. Κάτσε μόνη σου και αυτοθαυμάσου!

Sex & The City: 5 τεράστια ψέματα για το σεξ που μας δίδαξε η σειρά

5. Μήπως δείχνεις απελπισμένη; Να και κάτι ακόμα που αντιλαμβάνονται οι άντρες. Μπορεί εσύ για τις φίλες σου να δείχνεις απλά διαθέσιμη, αλλά οι άντρες το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Προς θεού, δε σου λέμε να είσαι σνομπ και ψηλομύτα, αλλά δεν είναι ανάγκη να μιλάς και να δίνεις το τηλέφωνό σου σε όλους. Με τον τρόπο αυτό οι πιθανότητες να πετύχεις κάτι καλό, εκμηδενίζονται.

10 πράγματα που όλες κάνουμε στα social media και οι άντρες... μισούν

4 πράγματα που κανένας άντρας δε θα ήθελε να ξέρει η κοπέλα του