Πώς να αναγνωρίσετε τον μέλλοντα πρώην σας

Πώς να αναγνωρίσετε τον μέλλοντα πρώην σας

Το μυστικό είναι σχετικά απλό στην θεωρία, δύσκολο στην πράξη.

Και ονομάζεται λογική. Αν καταφέρετε εκεί που κολυμπάτε σε πελάγη ευτυχίας και ο έρωτας σας έχει κολλήσει σαν τσίμπλα στα μάτια τυφλώνοντάς σας μπορέσετε να σκεφτείτε με βάση τη λογική μπορεί και να αποφύγετε τα δράματα. Ή, έστω, να τα περιμένετε ώστε να είστε πιο προετοιμασμένη όταν φτάσουν. Αν τα καταφέρετε, δώστε λίγη σημασία σε τρεις βασικές ενδείξεις που βροντούν σαν καμπάνες ηχώντας την «λήξη» την ώρα που στα αυτιά σας, όμως, ακούγονται σαν τιτιβίσματα εξωτικών καλλίφωνων πουλιών.

Νεύρα
Ένας κύριος ο οποίος θυμώνει πολύ και θυμώνει συχνά, όχι απαραίτητα μαζί σας αλλά παρουσία σας, και ειδικά στην έναρξη μιας σχέσης, την περίοδο δηλαδή που όλοι θέλουμε να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είναι πολύ πιθανό να είναι ένας άνδρας ασταθής συναισθηματικά. Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας πως το ότι σας αφήνει να δείτε την κακή του πλευρά είναι ένδειξη του ότι νιώθει οικειότητα μαζί σας. Σκεφτείτε πόση ανασφάλεια προκαλεί το να είναι κανείς με έναν άνθρωπο που θυμώνει με το παραμικρό και αλλάζει η διάθεσή του σε χρόνο dt εκεί που δεν το περιμένεις. Σας φαίνεται πως μπορεί αυτή η σχέση να έχει μεγάλη διάρκεια;

Όρια
Τώρα που το «εγώ» έγινε «εμείς» δεν σημαίνει πως πρέπει να αφανίσουμε δια παντός το «εγώ». Ναι μεν ο έρωτας είναι ακριβώς αυτό το υπέροχο συναίσθημα που σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο, να γκρεμίζεις τους τοίχους, να καταπατάς τα όρια και άλλα τέτοια cliche αλλά αν η καταπάτηση κρατήσει για πάντα μάλλον θα ζοριστείς. Αν το πιτσουνάκι σου θέλει να διαβάζει όλα τα sms που σου στέλνουν οι φίλες σου (για να σε γνωρίσει καλύτερα) και κάθεται από πάνω σου κάθε φορά που ανοίγεις το mailbox σου (γιατί δεν μπορεί να σε αποχωριστεί), θέλει να βγαίνετε μόνο μαζί (γιατί του λείπεις), σε παίρνει τηλέφωνο κάθε 20' όταν είστε μακριά (μα επειδή του λείπεις, είπαμε) μπορεί να σου φαίνεται γλυκούλικο τώρα αλλά μέτρα τις μέρες μέχρι να νιώσεις πως ασφυκτιάς. Δεν πρέπει να μένουν και πάρα πολλές.

Χρήματα
Το θέμα δεν είναι αν τα διαθέτει ή όχι αλλά το πώς διαχειρίζεται την οικονομική του κατάσταση. Αν είναι ευκατάστατος και επιδιώκει να το προβάλει το πιο πιθανό είναι πως νιώθει πως τα χρήματα του δίνουν μια κάποια εξουσία -και δεν ξέρουμε αν θέλει καμία γυναίκα σώας τας φρένας σήμερα να νιώθει υποχείριο κανενός. Αν είναι σε δυσμενή οικονομική θέση και η κατάστασή του αυτή είναι το βασικό, κεντρικό και πρωταρχικό θέμα συζήτησης το πιθανότερο είναι πως πολύ σύντομα θα μιζεριάσετε -και δεν ξέρουμε αν καμία γυναίκα σώας τας φρένας σήμερα επιδιώκει την μαυρίλα.