Το σεξ κάνει καλό στην υγεία και οι δέκα παρακάτω λόγοι το αποδεικνύουν

Το σεξ κάνει καλό στην υγεία και οι δέκα παρακάτω λόγοι το αποδεικνύουν

Ναι, ναι, ναι. Πρέπει να κάνετε σεξ όσο πιο συχνά μπορείτε. Το λένε και οι γιατροί.

1. Η σωματική και ψυχική ισορροπία μας εξαρτάται από το σεξ. Οι γιατροί λένε πως η αποχή προκαλεί παράνοια, κατάθλιψη και άγχος. Καταλαβαίνετε γιατί μερικές κυρίες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς είναι τόσο τσίτα.
2. Το σεξ είναι η καλύτερη θεραπεία ομορφιάς καθώς ανεβάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων και το δέρμα των γυναικών λάμπει περισσότερο. Τώρα με την κρίση κάνουμε και οικονομία σε beauty προϊόντα.
3. Οι άνθρωποι που κάνουν πολύ σεξ αποδεδειγμένα με έρευνα πανεπιστημίου ζουν περισσότερο. Η γιαγιά μου είναι 92. Δεν θα ήθελα να κάνω το συσχετισμό.
4. Ο ιδρώτας κατά τη διάρκεια του σεξ καθαρίζει τους πόρους του δέρματος και μειώνει τις πιθανότητες να πάθετε δερματίτιδα. Ευτυχώς υπάρχουν αποσμητικά χώρου γιατί τα σώματος δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε στο βωμό του beauty.
5. Με το σεξ δυναμώνει κάθε μυς στο σώμα. Για γυμναστήριο δεν υπάρχει πια χρόνος, έτσι θα πάρουμε ότι μπορούμε για να εκγυμνστούμε.
6. Με το σεξ χάνουμε περίπου 200 θερμίδες ανά 20λεπτο. Από το περπάτημα πιο ευχάριστο είναι, ας είμαστε ειλικρινείς.
7. Όσο πιο ενεργή είναι γυναίκα σεξουαλικά τόσο πιο ελκυστική είναι γιατί εκπέμπει περισσότερες φερομόνες. Τώρα εξηγείται γιατί κάποιες άσχημες γυναίκες έχουν τόσες επιτυχίες.
8. Το σεξ είναι καλύτερο παυσίπονο και αντιπυρετικό. Έχουμε γράψει το γιατί εδώ.
9. To σεξ ρίχνει τα επίπεδα χοληστερίνης. Και έψαχνα τι θα κάνω τώρα που έκοψα το βούτυρο που ρίχνει τη χοληστερίνη.
10. Το σεξ είναι το καλύτερο αντιισταμινικό και βοηθά μέχρι και στις βουλωμένες μύτες. Τέλος, τα φάρμακα την Άνοιξη. Τρέξτε στους αγρούς και κάντε σεξ.