Με τι ξενερώνει ένας άντρας;

Με τι ξενερώνει ένας άντρας;

Έξι πράγματα που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί.

Έχετε διαβάσει όλα τα εγχειρίδια που σας υποδεικνύουν πώς να τον γνωρίσετε, ποιο είναι το σωστό φλερτ και πόσο πρέπει να καθυστερήσετε να υποκύψετε στις ορέξεις του για να τον κάνετε δικό σας για πάντα. Το «Why men love bitches» είναι η βίβλος σας και το «It's called a break up because it's broken» το φυλαχτό που σας έκανε να ξεπεράσετε όλους τους προηγούμενους. Όσο χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να τον δέσετε φιόγκο στο κρεβάτι σας ξεχνάτε το πιο βασικό, «τι είναι αυτό που δεν πρέπει να κάνετε».

  • Μπορεί να ξέρει πολύ καλά πως είστε γυναίκα, το οποίο σημαίνει διαφορετικές ορμόνες, άλλος σωματότυπος και προφανώς πως μία φορά το μήνα αδιαθετείτε αλλά δε χρειάζεται να το κάνετε και θέμα. Του φτάνει που γνωρίζει τη βασική πληροφορία που συνδέει το αίμα, με τα νεύρα σας και το πρησμένο σας στήθος, καλύτερα να το αφήσετε εκεί.
  • Είναι πολύ βασικό στοιχείο σε μία σχέση η οικειότητα, αλλά το να μην κλείνετε την πόρτα όταν χρησιμοποιείτε την τουαλέτα δίνει την αίσθηση πως έχετε παραγνωριστεί. Κρατήστε κάποιες προσωπικές στιγμές μόνο για τον εαυτό σας.
  • Τα περιποιημένα άκρα είναι χάρμα οφθαλμών και το έντονο κόκκινο βερνίκι που φοράτε σε συνδυασμό με τα δεκαπεντάποντα τακούνια σας προκαλεί όλες του τις αισθήσεις. Αφήστε τον να σας φαντασιώνεται και κρύφτε τη λίμα, την πένσα και τη ράσπα. Καλύτερα να βλέπει το αποτέλεσμα χωρίς να ξέρει όλη τη διαδικασία που χρειάστηκε μέχρι να φτάσετε στο πολυπόθητο αποτέλεσμα.
  • Σας πήρε η κολλητή σας να σχολιάσετε το καινούριο reality για τη ζωή της Άννας Βίσση. Πόσο λεπτή, χοντρή, νέα, γριά φαίνεται, αν η κόρη της της μοιάζει, αν οι γκόμενοί της σας αρέσουν και πόσα botox έχει κάνει. Το αγόρι σας μπορεί να γελάει το πρώτα πέντε λεπτά, αλλά την υπόλοιπη μία ώρα που κουτσομπολεύετε θα αναρωτιέται τι δουλειά έχει μαζί με μία κατίνα σαν εσάς. Μετατρέψτε το σπίτι σας σε «Σαλόν ντε κατινάζ» όταν λείπει κι έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
  • Το θέαμα μίας γυναίκας με το πουκάμισο του λεγάμενου να τριγυρνάει ημίγυμνη μέσα στο σπίτι φορώντας κάλτσες και ένα μποξεράκι είναι χαριτωμένο την πρώτη φορά. Άντε και τη δεύτερη. Εάν συνεχίσετε να κυκλοφορείτε σαν αγοροκόριτσο στη σχολική αυλή το πιο πιθανό είναι να του θυμίσετε τα αποδυτήρια στο γήπεδο του ποδοσφαίρου που μαζεύεται με τους κολλητούς του.
  • Εάν βγείτε έξω στο αγαπημένο σας εστιατόριο, εκεί που γνωριστήκατε από εκείνη την κοινή σας παρέα, προφανώς θα παραγγείλετε για να φάτε. Σταματήστε να το παίζετε «μη μου άπτου», μετρώντας τις μπουκιές και κρατώντας το μαχαιροπίρουνο σαν το Χρήστο Ζαμπούνη. Εάν ήθελε να σας βάλει στην αποστείρωση θα έβρισκε την Kate Middleton και όχι εσάς. Φερθείτε σαν κανονικός άνθρωπος, μασήστε το φαγητό σας, πιείτε το ποτό σας και δείξτε του πως δε σας μπλοκάρει, αντίθετα απολαμβάνετε κάθε στιγμή που περνάτε παρέα.