Οι γυναίκες δεν ευχαριστιούνται το «one night stand»

Οι γυναίκες δεν ευχαριστιούνται το «one night stand»

Μπορεί να το κάνουν, αλλά στην πραγματικότητα δεν το θέλουν.

Σύμφωνα με μία έρευνα του βρετανικού πανεπιστημίου Durham University, οι γυναίκες παρουσιάζουν αρνητικά συναισθήματα μετά τη συνέρρευση της μίας νύχτας.

Σε αντίθεση με τους άντρες που δείχνουν να απολαμβάνουν το one night stand και τις πολλαπλές ερωτικές συντρόφους, οι γυναίκες προτιμούν την ποιότητα από την ποσότητα.

Το πόρισμα της μελέτης αποδεικνύει πως οι γυναίκες ψάχνουν να βρουν συντρόφους ορμώμενες από διαφορετικά κριτήρια και ψάχνοντας υποσυνείδητα αυτόν με τον οποίο θα μπορέσουν να συνάψουν μακροχρόνια σχέση.

Από ένα δείγμα 1743 ανθρώπων, το 80% των αντρών που ερωτήθηκαν απόλαυσαν το one night stand, ενώ οι γυναίκες που αντίστοιχα απάντησαν θετικά ήταν μόλις το 54%. Επιπλέον, οι γυναίκες έδειξαν να εκλαμβάνουν την εν λόγω πράξη ως εκμετάλλευση που ίσως βλάψει τη φήμη τους, ενώ εκδήλωσαν αρνητικά συναισθήματα σχετικά με το casual sex και τις σχέσεις της μίας βραδιάς. Τέλος, η έρευνα κατέληξε πως ενώ οι γυναίκες δεν το προτιμούν, ίσως τελικά το διαλέγουν λόγω συνθηκών και ορμώμενες από φυσικές ορμές κατά τη διάρκεια του κύκλου τους, σε αντίθεση με τους άντρες που διαλέγουν στην πλειοψηφία τους σεξ της μίας βραδιάς.