Τέσσερα μυστικά των αγοριών που πρέπει να γνωρίζετε

Τέσσερα μυστικά των αγοριών που πρέπει να γνωρίζετε

Τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο νομίζετε.

Μπορεί να σας έχει εντυπωσιάσει με το ταλέντο του στο bowling, να σας ξεμυάλισε με το φλεγματικό του χιούμορ και να σας ξελόγιασε με τα κομπλιμέντα του, αλλά μην ξεχνάτε πως το καινούριο σας αγόρι δεν είναι ο Harry Potter, ούτε μέντιουμ από γραμμή 090. Εάν θέλετε να τα πάτε καλά, μάθετε πως υπάρχουν μερικά μυστικά που εφαρμόζοντάς τα η επικοινωνία σας από κουτσή χελώνα θα αποκτήσει ταχύτητα λαγού και θα μπορέσετε επιτέλους να απολαύσετε τη σχέση που πάντα ονειρευόσασταν.


Τα αγόρια διψάνε για κομπλιμέντα. Εάν θεωρούσατε μέχρι τώρα πως είσαστε οι αποκλειστικοί αποδέκτες θετικής ενέργειας και καλού σχολιασμού κάνετε λάθος. Δε χρειάζεται να πείτε ψέματα, κοιτάξτε τον στα μάτια, σκεφτείτε αυτό που σας αρέσει πιο πολύ πάνω του και απλά ξεστομίστε το, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.


Ο λεγάμενος δεν αράζει με τις ώρες στα κομμωτήρια ούτε παίρνει ανά πεντάλεπτο τον κολλητό του για να σχολιάσουν καθετί που του συμβαίνει. Πρέπει να καταλάβετε πως το νέο σας φλερτ θέλει να του μιλάτε απλά, λογικά και συγκεκριμένα για να σας καταλαβαίνει. Αφήστε τις υπερβολικές αναλύσεις για τη Τζένη και τη Τζέλα και πείτε του ακριβώς αυτό που σκέφτεστε, χωρίς πολλά πολλά.


Εάν έχετε για χόμπι σας την κηπουρική σταματήστε να προσποιήστε πως δεν ξέρετε να ξεχωρίζετε το μαϊντανό από το δυόσμο, εάν είστε φανατική της «Απόλυτης» Άννας Βίσση αφήστε τους δίσκους της στη θέση τους και μην τολμήσετε να τους κρύψετε, εάν πάλι δε σας αρέσει το «κόκκινο» και προτιμάται το «ροζ» είναι δικαίωμά σας. Σταματήστε να προσποιήστε κάτι άλλο από αυτό που είστε, το νέο σας αγόρι σας θέλει ακριβώς έτσι όπως σας γνώρισε με τις παραξενιές σας, τα προτερήματα και τα ελαττώματά σας. Εάν δεν του κάνατε δε θα ασχολιόταν μαζί σας, έτσι απλά.


Δε χρειάζεται να παίρνετε ό, τι σας λέει τοις μετρητοίς. Αφήστε τη σοβαροφάνεια στην άκρη, αστειευτείτε και φερθείτε του όπως θα φερόσασταν στην κολλητή σας. Πολλές φορές το χιούμορ προσφέρει περισσότερα σε μία σχέση από τους καυγάδες και τις ατελείωτες συζητήσεις. Χαμογελάστε και μεταδώστε του τη θετική σας ενέργεια, όλα είναι με το μέρος σας!