10 στάσεις του sex για καλύτερη απόλαυση

10 στάσεις του sex για καλύτερη απόλαυση

Μάθετε τα μυστικά του σεξ και γίνετε μία Queen στο κρεβάτι.

Στάση Πρωινό Μακιγιάζ
Δεν ακούσατε το ξυπνητήρι σας το πρωί και έχετε καθυστερήσει για τη δουλειά; Κάνατε ένα γρήγορο μπάνιο, ήπιατε τον καφέ σας στα όρθια και σας μένει να εφαρμόσετε ένα ελαφρύ μακιγιάζ και να φύγετε; Μην αγχώνεστε καθόλου. Αυτή η στάση θα συνδυάσει την πρωινή καλημέρα του συντρόφου σας με την εργονομία και σβελτάδα που χρειάζεστε αυτήν την ώρα. Καλή δουλειά.

K12


Στάση Φραπέ
Είστε σπίτι, έχετε να κάνετε δουλίτσα για αύριο, χρειάζεστε επειγόντως καφέ και αυτή η παλιοεσπρεσιέρα χάλασε πάλι. Κανένας λόγος για άγχος και υστερίες, βάλτε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ, βγάλτε από πάνω σας οτιδήποτε περιττό και ζητήστε τη βοήθεια του συντρόφου σας προκειμένου να σπάσει ο πάγος. Μην ξεβιδωθείτε έχετε και δουλειά.

K21


Στάση Κολωνάκι

Μπορεί η Μαίρη Λίντα με το Μανώλη Χιώτη να τραγουδούσαν «Όλοι το ίδιο είμαστε λαός και Κολωνάκι», δεν είχαν όμως υπ' όψιν τους εσάς και τις φίλες σας που ανήκετε στη φυλή της Βουκουρεστίου, του Lanvin και της πέρλας. Μπορεί να είστε ερωτευμένες με το σύντροφό σας, να τον θέλετε και να τον ποθείτε, υπάρχουν όμως προτεραιότητες που θα πρέπει να σεβαστεί και στις οποίες θέλει δε θέλει θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί. Μόλις μπήκατε σπίτι, έχετε φτιάξει νύχια, έχετε κοκαλώσει μαλλί, τρώτε στα γρήγορα ένα πανίνι από το Da Capo και κρατάτε τεράστια σακούλα με cupcakes από το Cake. Δεν είστε σε διάθεση να τσαλακωθείτε αλλά παράλληλα θέλετε και λίγο ρομάντζο. Η παραπάνω στάση είναι ό, τι πιο σικ θα μπορούσατε να διαλέξετε για αυτήν την περίσταση. Ξεφορτωθείτε τα ψώνια, κρατήστε τις αποστάσεις σας και απολαύστε.

K23

Στάση Σολάριουμ

Εάν είστε φανατικές του μαυρίσματος και θέλετε να έχετε σοκολατένια επιδερμίδα γρήγορα και άνετα, 365 μέρες το χρόνο, η στάση αυτή σας ταιριάζει γάντι. Το μόνο που χρειάζεται να προμηθευτείτε είναι μερικές λάμπες σολάριουμ, την ειδική κρέμα που θα σας προστατεύσει από το κάψιμο και το σύντροφό σας που θα φροντίσει να μην πλήξετε ούτε δευτερόλεπτο.

K9_copy


Στάση Βδέλλα

Είναι μήνες τώρα που τα ίχνη σας αγνοούνται. Οι φίλοι σας απευθύνθηκαν στην εκπομπή «Έχεις πακέτο» μήπως και σας εντοπίσουν ενώ η μάνα σας φουρνίζει φανουρόπιτες και τρέχει στα μοναστήρια με τάματα και λαμπάδες στα χέρια. Όση νηστεία και προσευχή και να κάνουν οι δικοί σας, εσείς το κινητό δεν το σηκώνετε, ζείτε τον απόλυτο έρωτα και δε σας καίγεται καρφί. Η παραπάνω στάση είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Μελετήστε τη προσεκτικά, εφαρμόστε και δε θα ξεκολλήσει ποτέ από πάνω σας.

K22


Στάση ΚΑΤ

Η δωδεκάποντη γόβα θέλει μεγάλη επιδεξιότητα κι εσείς την τελευταία φορά που την καβαλήσατε θυμίζατε αρλεκίνο από το Cirque de Soleil (τσίρκο-θέατρο). Η κατάληξη λίγο πολύ γνωστή, στο ορθοπεδικό τμήμα του ΚΑΤ σας ξέρουν πλέον όλοι με το μικρό σας και ο θεράποντας ιατρός σας συνέστησε πλήρη ακινησία με τα πόδια ψηλά για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν δεν κρατιέστε και αρνείστε να βάλετε τους έρωτες στο γύψο, μην τρομάζετε. Σηκώστε τα πόδια ψηλά και απολαύστε.

K25


Στάση Λυσσασμένη Γάτα
Τον βλέπετε και ξεχνάτε το όνομά σας, θέλετε να ουρλιάξετε από πάθος και να ορμήξετε πάνω του. Οι φίλες σας σας λένε λυσσάρα και προφανώς είστε και φαίνεστε -αλλά δεν πειράζει. Εσείς έχετε γκόμενο, αυτές πάλι όχι, οπότε και πάλι από πάνω βγαίνετε. Πάρτε φόρα και προσγειωθείτε πάνω στο αντικείμενο του πόθου με όλο σας το είναι και επιβεβαιώστε όλα αυτά που λέγονται για σας.

K26


Ψηλά τα Χέρια

Εάν ζηλεύετε τους πρωταγωνιστές ταινιών δράσης και θα θέλατε να είστε η Θέλμα στο «Θέλμα και Λουίζ», ή έστω ήρωας του Pulp Fiction, τώρα μπορείτε να αναπαράγετε όλες αυτές τις σκηνές απείρου κάλλους χωρίς τον παραμικρό κίνδυνο. Απλά φορέστε ένα μαύρο οπάκ καλσόν στο κεφάλι, πάρτε το νεροπίστολο από την τσάντα θαλάσσης και ορμήξτε με φόρα πάνω στο έτερον ήμισυ ουρλιάζοντας, «Ληστεία, θα σε φάω λάχανο». Αν τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, φορέστε του το καλσόν, επαναλάβετε με ακρίβεια και αφήστε τον να σας κλέψει ό,τι πολυτιμότερο έχετε.

K35_copy


Στάση Duracell

Η παραπάνω στάση είναι ο μπαλαντέρ του κάμα σούτρα. Είναι αυτή που συνεχίζει εκεί που οι άλλες σταματούν. Έχετε να συζητήσετε με το σύντροφό σας για τα κοινόχρηστα, το θερμοσίφωνα που χάλασε, το σοβατεπί που γκρεμίστηκε και άλλες απλές καθημερινές ιστορίες. Η μικρή έκανε κοπάνα στο μάθημα, η γάτα σας πήδηξε από το μπαλκόνι κι εσείς είστε έτοιμες να κρεμαστείτε από το φωτιστικό. Κάντε ένα διάλειμμα, χαλαρώστε με χαμηλό φωτισμό, εφαρμόστε την εν λόγω στάση και προβείτε σε γόνιμο διάλογο. Δε θα χάσετε.

K38


Στάση Πικάσο
Εάν είστε οπαδοί της μοντέρνας σύγχρονης τέχνης και του κυβισμού, τότε η στάση «Πικάσο» θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας τον καλλιτέχνη που τόσο καιρό καταπιέζατε. Κατά τη διάρκεια της στενής σας συνεργασίας με το έτερον ήμισυ, θα μπορέσετε να κάνετε όλα όσα έχετε θαυμάσει κατά καιρούς στις προθήκες των μεγαλύτερων μουσείων του κόσμου. Βγάλτε πάνω του όλο σας τον οίστρο, πιάστε τον, στρίψτε τον, τραβήξτε του τα μαλλιά και ζητήστε του να σας φερθεί με τον ίδιο τρόπο. Και μην ξεχνάτε, δεν υπάρχει σωστό και λάθος όταν παράγουμε τέχνη.

K52


Στάση Σολάριουμ
Εάν είστε φανατικές του μαυρίσματος και θέλετε να έχετε σοκολατένια επιδερμίδα γρήγορα και άνετα, 365 μέρες το χρόνο, η στάση αυτή σας ταιριάζει γάντι. Το μόνο που χρειάζεται να προμηθευτείτε είναι μερικές λάμπες σολάριουμ, την ειδική κρέμα που θα σας προστατεύσει από το κάψιμο και το σύντροφό σας που θα φροντίσει να μην πλήξετε ούτε δευτερόλεπτο.

K9