Τον θέλω πίσω! Πώς θα τον ξανακερδίσω;

Τον θέλω πίσω! Πώς θα τον ξανακερδίσω;

Υπάρχει άραγε ελπίδα;

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι η Λένα, 28. Τον άφησα να φύγει όμως τον θέλω πάλι. Τι μπορώ να κάνω για να ξανακερδίσω την καρδιά του πρώην μου; Υπάρχει άραγε πιθανότητα να κάνω μια νέα αρχή με μια παλιά αγάπη; Τι να κάνω; Δεν έχουμε μιλήσει καιρό. Χτες μου είπαν πως τον είδαν με μία κοπέλα. Απ όσο ξέρω ήταν φίλοι- μπορεί να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα, ήταν αγκαλιά βέβαια και δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο σαν κοπέλα, όμως μόλις άκουσα γι αυτόν η καρδιά μου σκίρτησε και το στομάχι μου ανέβηκε στο λαιμό μου. Πάντα τον σκέφτομαι, αλλά δεν το παραδέχομαι. Έφυγα για να καταλάβει το λάθος του και να δει ότι το εννοώ, όμως δυσκολεύομαι πολύ μακριά του. Εκείνος άραγε με έχει ξεπεράσει; Ξέρω πως του είπα πως δεν θέλω επαφές, μα νόμιζα θα προσπαθούσε...

jealous

Η άποψη του Queen.gr

H αλήθεια είναι πως έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι μιας καινούργιας γνωριμίας, εφόσον μεταξύ σας υπήρξε –και κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει ακόμα- οικειότητα και δέσιμο. Βρίσκεσαι λοιπόν μπροστά σε μια πόρτα που είναι κλειστή προς το παρόν. Το μόνο που σου μένει είναι να την ανοίξεις , δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις. Το πιο δύσκολο εμπόδια που ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις για να τον ξανακερδίσεις είναι η πιθανότητα να έχει αυτή τη στιγμή μια άλλη σχέση. Δεν μας λες το λόγο που χωρίσατε, οπότε θα το πάμε πιο γενικά, εφόσον τα εμπόδια όχι όμως αδύνατον να ξεπεραστούν αν ήταν απλά λάθη και υπάρχει αγάπη.

Σκέψου λοιπόν αν αυτό που αισθάνεσαι για τον πρώην σου είναι πραγματική αγάπη και όχι εγωισμός, ανία ή κάποιο άλλο, ανθρώπινο μεν - ρηχό δε, συναίσθημα και έλα να δούμε πως θα ξεπεράσεις τα εμπόδια που κόβουν το δρόμο προς την αγκαλιά, του αναντικατάστατου απ' 'ο, τι φαίνεται πρώην σου. Το να θέλεις κάποιον που δεν μπορείς να έχεις, δεν είναι υγιές. Το να θέλεις κάποιον επειδή τώρα τον έχει κάποια άλλη είναι εγωιστικό. Αν τον αγάπησες και τον αγαπάς πραγματικά αυτό που θέλεις πραγματικά είναι να τον βλέπεις ευτυχισμένο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι βρίσκει την ευτυχία στο πλευρό κάποιας άλλης.

Sad-Woman

Αν ο ανταγωνισμός και ο πληγωμένος εγωισμός δεν είναι τα κίνητρά σου προετοιμάσου πως δεν θα είναι εύκολο να ξανανάψει η παλιά σπίθα ενώ προσπαθεί να ανάψει μια καινούργια. Τον θέλεις πίσω γιατί σου λείπει και ξέρεις με σιγουριά ότι ο χωρισμός σας ήταν λάθος; Σου στέλνει «μηνύματα» ότι και αυτουνού του λείπεις παρά το γεγονός ότι έχει τώρα μια νέα σχέση; Ο παράγων «σωστό και λάθος» είναι πολύ μπερδεμένος όταν διαπιστώνεις ότι τρέφει ακόμα αισθήματα για σένα ή –ακόμα περισσότερο- ότι χρησιμοποιεί την νέα του σχέση για να σε ξεπεράσει. Στην περίπτωσή σας όμως, όπως λες δεν υπήρξε καθόλου επικοινωνία κατόπιν χωρισμού... Πώς μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι άδικο και για αυτόν και για εσένα αλλά και για εκείνη την άλλη κοπέλα που μπορεί να τον έχει ερωτευτεί πραγματικά- αν η φιλία τους εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω. Αν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά ότι η καινούργια του σχέση είναι ρηχή, «σκαλοπάτι» για να σε ξεπεράσει ή λάθος τότε και μόνο τότε είναι ΟΚ να προσπαθήσεις να μπεις στη μέση. Δύσκολη απόφαση μη μου πεις... Γιατί όσο καλά κι αν τον γνωρίζεις πως μπορείς να είσαι 100% σίγουρη για το τι κρύβει το μυαλό και η καρδιά του; Μην κρίνεις από το πώς βλέπεις εσύ την κοπέλα ή το πώς είναι εξωτερικά, εκείνος είναι άντρας και πάνω απ' όλα άνθρωπος... Δεν μπορείς να μπεις στη θέση του και να νιώσεις ότι ίσως νιώθει εκείνος κοντά της!

Λένα δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος από το να ρωτήσεις, να επικοινωνήσεις μαζί του, να βάλεις την άκρη τον εγωισμό σου και να τον ρωτήσεις ευθέως. Μπορεί η απάντηση που θα πάρεις να μην είναι ειλικρινής και να υποψιάζεσαι ότι άλλα σου λέει κι άλλα εννοεί, αλλά πρέπει να αποδεχτείς ότι αυτά που σου λέει είναι η αλήθεια. Είτε γιατί είναι όντως αλήθεια, είτε γιατί αυτό είναι που θέλει πραγματικά. Αν βέβαια η απάντησή του είναι ότι σε σκέφτεται και του λείπεις, τότε φόρεσε το καλύτερό σου χαμόγελο και άνοιξε την αγκαλιά σου!


Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο προσωπικό σας θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr.