Πως να τον ρίξεις ανάλογα με το ζώδιό του!

Πως να τον ρίξεις ανάλογα με το ζώδιό του!

Η ερώτηση: "τι ζώδιο είσαι;" μπορεί να είναι κλισέ, αλλά ίσως σου λύσει και τα χέρια.

 

ΚΡΙΟΣ: Πρόκειται για τύπο βιαστικό! Θα σου πεί από την αρχή πως του αρέσεις, χωρίς πολλές περιστροφές. Του αρέσουν και γοητεύεται από έξυπνες και δημιουργικές γυναίκες. Είναι ενθουσιώδης και περιπετειώδης, άρα καλό θα ήταν να του προτείνεις νέα πράγματα και δραστηριότητες. Α! Μην του πληγώσερις τον εγωισμό - πολυ εγωιστής βρε παιδί μου!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε να τον πλησιάσεις σαν φίλη αρχικά. Είναι άνθρωπος που πρέπει πρώτα να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και να νοιώσει οικεία μαζί σου. Παράλληλα βέβαια, είναι πολύ υλιστής και ηδονιστής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συνήθως, από τους συναρπαστικότερους τύπους άντρα. Βαθιά εγκεφαλικοί, πρέπει να τους ερεθίσεις το μυαλό και το σώμα θα ακολουθήσει σίγουρα. Οι περισσότεροι είναι ευφυείς περισσότερο από τον μέσο όρο, και συχνά με καλό γουστο, άρα φρόντισε να μην είσαι σε εμφάνιση σαν "να μωρέ έπλενα τα μπαλκόνια και βγήκα βόλτα". Κατάλαβες. Προειδοποίηση: τους αρέσει πολύ το σεξ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευαίσθητοι, εσωστρεφείς, επιφυλακτικοί...καταλάβατε - σωστά στρείδια ενίοτε! Τους αρέσει η απλότητα, η τρυφερότητα, το άγγιγμα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) και σίγουρα δεν είναι από αυτούς που θα τρέξουν αμέσως στο κρεβάτι. Εξαιρετικές περιπτώσεις για...οικογενειάρχες.

ΛΕΩΝ: Αρκετά εγωκεντρικοί, ευέξαπτοι, περήφανοι και συχνά σνομπ. Αν του πεις δυο καλές κουβέντες για την εμφάνιση και το στυλ του, έχεις κερδίσει , αν μη τι άλλο, την προσοχή του. Πλησιάσέ τον μόνο αν έχεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό - συνήθως βαριούνται τις ντοπαλές και low profile γυναίκες. Με δυο λόγια: Βουρ στο...λιοντάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παράξενοι τύποι. Αρκετά ευαίσθητοι και κλειστοί, όχι σπάνια θα τους χαρακτήριζε κάποιος μέχρι και...ιδιότροπους. Μυστικοπαθείς, δεν πολυσυμπαθούν τις loud και "υπερβολικές" γυναίκες. Του αρέσει να νοιώθει απαραίτητος, πως αναζητάς τη γνώμη και τη συμβουλή του. Θέλει στρατηγική και υπομονή η πολιορκία του, όμως το ...μυστήριο που συχνά τον περιβάλλει ίσως αποδειχθεί χρυσός.

ΖΥΓΟΣ: Ο κομψός του ζωδιακού. Καλαίσθητος, ανεξάρτητος, αρκετά ισχυρογνώμων, δεν του αρέσει να τον κριτικάρουν και να τον αποπαίρνουν, ειδικά δημοσίως. Μην κάνετε ποτέ αυτό το λάθος. Ακούστε τον, να έχετε άποψη, όμως μην επιχειρήσετε να τον κοντράρετε, ειδικά αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Μια ρομαντική βραδιά, ένα δείπνο ή ένα ποτό στην ταράτσα ενός καλού ξενοδοχείου, θα ηταν ιδανικό πεδίο δράσης για να τον γοητεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο...παθιάρης των ζωδίων. Είναι από τους Καζανόβες, συνήθως, στις παρέες του. Θα φλερτάρει με ότι του γυαλίσει, σε κατίνα...βολής. Άρα αν είσαι από αυτές που ζηλεύουν με το παραμικρό ή αισθάνεσαι πως θέλεις την απόλυτη προσοχή του συνοδού σου, μην δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί του. Βέβαια ο ίδιος είναι Ο ζηλιάρης, άρα μην δώσεις δικαιώματα αν δεν θέλεις να γίνετε μαλλιά - κουβάρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαρωπός, αισιόδοξος, θετικά σκεπτόμενος άνθρωπος, του αρεσει να απολαμβάνει τη ζωή - άρα και τις αντίστοιχες γυναίκες. Δεν είναι άνθρωπος της ρουτίνας, άρα καταλαβαίνεις ΤΙ πρέπει να αποφεύγεις. Αγαπά τις αποδράσεις, τα ταξίδια και οι "παλαβομάρες" της τελευταίας στιγμής ενίοτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έπεσες σε ήρεμο και συντηρητικό άντρα. Αν είσαι του...clubing, της έντονης ζωής και συγκινήσεων μάλλον...ατύχησες. Του αρέσουν οι σοβαρές και μετρημένες, συνήθως, γυναίκες που του δείχνουν ενδιαφέρον και αγάπη. Τότε είναι ικανός να αφοσιωθεί σαν σκυλάκι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκκεντρικός, μέχρις άκρων συχνά, δεν είναι σίγουρα ο μέσος όρος στον τρόπο που σκέφτεται και ζει. Πρέπει να είσαι έτοιμη για ανορθόδοξο τρόπο ζωής και ιδέες, γεγονός που είναι για κάποιους ανθρώπους αγχωτικό, όμως για άλλους εξαιρετικά απελευθερωτικό.

ΙΧΘΕΙΣ: Κάπως ανασφαλής, αλλά ταυτόχρονα πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός, αγαπά τις γυναίκες που αφοσιώνονται και δείχνουν το ενδιαφέρον τους για αυτόν. Να του συμπαραστέκεσαι, να τον φροντίζεις, να τον νοιάζεσαι και τον έχεις δέσει χειροπόδαρα.

Διαβάστε ακόμα: Δε μπορώ να ξεπεράσω τον πρώην μου


Οι διακοπές είναι το καλύτερο αφροδισιακό!