Ποιες είναι οι στάσεις που σε δείχνουν θεά στο sex;

Ποιες είναι οι στάσεις που σε δείχνουν θεά στο sex;

Για να πάψεις να ανησυχείς για κοιλίτσες και ψωμάκια!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αντί να τα ξεχάσουν όλα και να επικεντρωθούν στην απόλαυση και στον οργασμό, την ώρα της μεγάλης και ιερής στιγμής (μεταφορικά στιγμής ελπίζουμε) σκέφτονται τα παχάκια τους και μην τυχόν τα δει ο αγαπημένος τους ή ο παρτενέρ τους τέλος πάντων και ξενερώσει. Τώρα ό, τι και να σας πούμε, ξέρουμε πως δεν πρόκειται να σας βγάλουμε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό... οπότε είπαμε να σας πούμε τις καλύτερες στάσεις για να κρύψετε τα ας το πούμε αδύναμα σημεία σας!

- Αν έχετε κοιλίτσα ή πεσμένο στήθος προτιμήστε την ιεραποστολική στάση μιας και ανάσκελα και με εκείνον επάνω σας δύσκολα θα φανούν τα μειονεκτήματά σας. Η παραλλαγή της ίδιας στάσης με τα πόδια μαζεμένα στο στήθος ή στους ώμους του για βαθύτερη διείσδηση είναι το ίδιο αποτελεσματική.

- Αν έχετε πιο... τσουπωτά μπουτάκια και γάμπες απλά καβαλίστε τον, σίγουρα θα κοιτάζει το στήθος σας, το πρόσωπό σας ή την πλάτη σας αν το κάνετε ανάποδα και όχι τα πόδια σας δεξιά και αριστερά!

- Αν πάλι η περιφέρεια και οι γλουτοί σας καταλαμβάνουν μεγαλύτερη έκταση από όσο θα θέλατε, σταθείτε όρθια μπροστά του και κοιτάξτε τον στα μάτια. Θα πρέπει να αποφύγετε όλες τις στάσεις που μπορούν να αναδείξουν το μεγαλείο και την ευρύτητα σας!. Αποφύγετε οπωσδήποτε τα κουταλάκια και τις στάσεις που απαιτούν να σκύψετε με την όπισθεν. Καθίστε τον πάγκο αν είστε κοντούλα, στην κουζίνα(με τα μάτια κλειστά) ή στο πλυντήριο (αφήστε το αναμένο αυτό για συμπαράσταση)! Εκτός κι αν του αρέσουν γυναίκες με διευρυμμένο πίσω κόσμο οπότε πέστε κατευθείαν στα τέσσερα και απολαύστε το!

Μερικά ακόμη κόλπα που μπορούν να τον ξετρελάνουν είναι να αλείψεις το σώμα σου με αρωματικά έλαια. Θα γλιστράς και θα μοσχοβολάς τόσο που σιγά μην ψάχνει για ψεγάδια ο καλός σου. Προτίμησε το ημίφως και όχι το σκοτάδι μιας και στη δεύτερη περίπτωση θα σκεφτεί κατευθείαν πως ντρέπεσαι για κάτι. Μην ξεχνάτε να παίζετε με το πρόσωπό σας παίρνοντας σέξι εκφράσει που θα τον τρελάνουν και να τον κοιτάτε κατά τη διάρκεια του σεξ!

Κάντε σεξ με τα ρούχα... Φορέστε ένα σέξι μακρύ φόρεμα χωρίς εσώρουχα πριν από ένα ραντεβού ή μετά καλύτερα, ανεβείτε πάνω του και δείξτε του τι σημαίνει πάθος. Πάντως η αλήθεια είναι πως αν ένας άντρας πραγματικά γουστάρει μία γυναίκα, μικρή σημασία θα δώσει στις μικροατέλειες. Εκείνες που κερδίζουν είναι συνήθως οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση- αυτό να το θυμάστε κάθε φορά που ξεχνάτε την απόλαυση προκειμένου να κρύψετε τα σημεία που σας αγχώνουν!