Με κοίταζε, μου έκανε poke, μου έκανε friend request και μόλις του μίλησα είπε ότι δεν το θυμάται!

Με κοίταζε, μου έκανε poke, μου έκανε friend request και μόλις του μίλησα είπε ότι δεν το θυμάται!

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας,
Είμαι 23χρονών και πρόσφατα μου άρεσε ένα παιδί με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, φαινομενικά gentleman. Δεν τον γνώριζα προσωπικά, απλά τον είχα δει 2-3 φορές σε ένα μπαράκι και την μία φορά μάλιστα υπήρξε έντονο φλερτ με τα μάτια. Ήταν η μέρα που με πρόσεξε. Εν τω μεταξύ σίγουρα το έχει συζητήσει με τους φίλους του, γιατί κάθε φορά με κοιτάζουν επίμονα και εξεταστικά.

Μετά από 1 εβδομάδα μου κάνει poke στο facebook και ανταποκρίνομαι κι εγώ με σκούντηγμα. Την επόμενη που ήταν τα γεννέθλια του με κάνει add στους φίλους του. Όταν δέχτηκα το αίτημα φιλίας από ευγένεια ευχήθηκα χρόνια πολλά και την επόμενη βρίσκω ένα μήνυμα στο inbox μου να λέει: Καλημέρα, ορκίζομαι ότι δεν θυμάμαι να σε έκανα add, αλλά ευχαριστώ για τις ευχές. Τι πόρισμα βγάζετε εσείς; Εγώ προσωπικά δεν του απάντησα ούτε και θέλω να του ξαναμιλήσω. Μου έκανε τη χειρότερη εντύπωση. Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Queen.gr

Κατ' αρχάς αφού δεν του απάντησες και δεν θα του ξαναμιλήσεις και σου έκανε τη χειρότερη εντύπωση και κυρίως ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ γι αυτό, από εμάς τι περιμένεις να σου πούμε; Άρα μάλλον δεν έχεις σταθεροποιήσει την απόφασή σου.

Για να φτάσεις να ρωτάς εμάς για κάτι τόσο απλό που αν είχε συμβεί σε μία φίλη σου θα έλεγες χωρίς δέυτερη σκέψη: Θεέ μου κορίτσι μου, με τι κάθεσαι κι ασχολείσαι!, μάλλον σου αρέσει πολύ ο τύπος.

Εγώ πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω όλη αυτή τη γυναικεία μανία να κολλάτε με το τίποτα και να μένετε καρφωμένες στο πουθενά! Λίγα βλεμματάκια ήταν και τα ρίχνει παντού. Ο τύπος είναι ωραίος και το ξέρει. Μυρίζεται τα κοριτσάκια που λιώνουν από μακριά. Συν τοις άλλοις είναι και π@π@ρας. Εντάξει αγοράκι μου μας έκανες add αλλά είσαι τόσο θεός που δεν καταδέχεσαι να γραφτεί στο μητρώο σου... Τον κάνεις μία ωραιότατη διαγραφή από το μυαλό σου και τον παρατάς να κάνει poke και να σκουντιέται μόνος του.

Με το που είδαμε τη λέξη poke στο μήνυμα - εδώ με τον Dr. Love που καθόμαστε και σας διαβάζουμε, αναρωτηθήκαμε αν το μήνυμα είναι από 12χρονο κορίτσι, μετά ξαναδιαβάσαμε και εμπεδώσαμε το 23. Εμείς. Εσύ; Εμπέδωσε κι εσύ την ηλικία σου μιας και από το πρώτο 'σκούντηγμα' έπρεπε να βάλεις τα γέλια με τον τύπο και να περάσεις την εντυπωσιακή του εμφάνιση σε δεύτερη μοίρα. Ούτε να παίξει δεν ξέρει και όσο συνεχίζουν να το αποδέχονται τα κάθε ανώριμα κοριτσάκια ίδιος θα μείνει.

Αν θες να ζεις πλασματικά χωρίς ανθρώπους που μπορούν να επικοινωνήσουν face to face συνέχισε να δίνεις βάση στα pokes και στα add... Η ζωή είναι έξω, και αυτός ούτε το θάρρος για το πάτημα ενός κουμπιού δεν έχει. Ξύπνα και συνειδητοποίησε πόσο είσαι και μην ασχολείσαι με βλακείες και βλάκες.

Αυτό και από τους δυο μας για να έχεις και αντρική και γυναικεία γνώμη!

Περιμένουμε τα γράμματά σας στο info@queen.dpg.gr