Είχαμε ένα φλερτ και παρότι έδειχνε να ενδιαφέρεται και μιλάμε δεν κάνει κάποια κίνηση να προχωρήσουν τα πράγματα

Είχαμε ένα φλερτ και παρότι έδειχνε να ενδιαφέρεται και μιλάμε δεν κάνει κάποια κίνηση να προχωρήσουν τα πράγματα

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! Τον γνωρίζω από το σχολείο όπου εκεί είχαμε ένα φλερτ. Έδειχνε να ενδιαφέρεται όπως κι εγώ. Τώρα σπουδάζουμε στην ίδια πόλη αλλά δεν τον βλέπω, μόνο μιλάμε μέσω ίντερνετ για τα νέα μας. Κάποια στιγμή έπειτα από παρότρυνση φίλης του έστειλα να παμε σινεμά. Δέχτηκε και μάλιστα είπε πως χάρηκε για την πρωτοβουλία που πήρα αλλά εκείνη την περίοδο γράφαμε εξεταστική και αν ήθελα θα μπορούσαμε να βγούμε μετά.

Πέρασε η εξεταστική αλλά αυτός άφαντος. Του ξαναστελνω αλλά δεν απαντα αυτή τη φορά . Μου έστειλε μετά στα γενέθλια μου ευχές. Πέρασαν μέρες και τώρα του έστειλα,πάλι, μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων. Στο τέλος του υπενθύμισα το ραντεβού μας λέγοντας του πως θα τα πούμε από κοντά. Πείτε μου σας παρακαλώ τι πιστεύετε πως γίνεται; τι σκέφτεται; Μπορώ να κάνω κάτι άλλο . Τον αγαπώ πολύ.

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη,

Καμιά φορά τα παιδικά φλερτ είναι στο μυαλό μας και περισσότερο ίσως στο μυαλό των κοριτσιών. Είναι φανερό πως του είσαι συμπαθής αλλά ειλικρινά νομίζω πως στην παρούσα φάση δεν συμβαίνει κάτι παραπάνω.

Θα σου το πω ξεκάθαρα. Δεν έχεις κάνει κάτι λάθος. Εφόσον μιλάτε αν ένιωθε όπως κι εσύ ακόμη και εν μέσω εξεταστικής θα εκδήλωνε ενδιαφέρον και εκείνος πρώτος από εσένα δεν θα έχανε την ευκαιρία να βγει μαζί σου είτε για σινεμά είτε για καφέ, είτε απλά για μία βόλτα.

Εσύ λες πως τον αγαπάς πολύ. Από ένα αθώο φλερτ και χωρίς επαφή δεν μπορεί να προκύψει αληθινή αγάπη. Είναι ένα κόλλημα που βιώνεις ίσως μονόπλευρα. "Infatuation" όπως είναι ο όρος αυτού που σου συμβαίνει. Καλώς έκανες το βήμα και τόλμησες να κάνεις εσύ την πρόταση. Καταλαβαίνεις όμως ότι παρότι του ξαναέστειλες δεν έκανε κάτι που πάει να πει είτε ότι δεν ενδιαφέρεται, είτε ότι υπάρχει κάτι άλλο είτε ότι απλά δεν είσαι κάτι που τον νοιάζει τόσο. Ναι μεν σε συμπαθεί και ίσως του αρέσεις στα πλαίσια ενός φλερτ αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να θέλω να σε μειώσω πρέπει να μένουμε στα γεγονότα και να κοιτάμε την πραγματική συμπεριφορά των άλλων χωρίς να κάνουμε προβολή πάνω τους τα δικά μας θέλω. Στην πρόταση που του έκανες ήταν ευγενικός όμως απέφυγε και από την άλλη σου έστειλε χρόνια πολλά. Δεν το ξέχασε. Ναι μεν κάνει πίσω στο θέμα του κάτι παραπάνω αλλά δεν θέλει να παρεξηγηθείτε.

Ξέρει καλά ότι θέλεις να βγείτε και προφανώς καταλαβαίνει ότι σου αρέσει όπως θα το καταλάβαινες κι εσύ αν κάποιος σου ζητούσε να βγείτε. Αν ήθελες θα έτρεχες αλλιώς αν απλά κολακευόσουν αλλά δεν ήσουν και σε απόλυτο mood θα το απέφευγες ευγενικά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο και γνώμη μου είναι να μην το κουράζεις υπενθυμίζοντας. Κανείς δεν ξεχνάει αν θέλει κάτι. Είναι νόμος. Αν θελήσει εκείνος και σου το προτείνει μόνος του τότε ναι. Αν απλά τον κάνεις να βγει από επιμονή και για να μη σε προσβάλλει, ακόμη και αν γίνει κάτι μεταξύ σας (μιας και πολλοί άντρες δεν λένε όχι) δεν θα είναι κάτι που θα έχει κάνει με όλη του την καρδιά. Πολλές κοπέλες βάζουν τα χεράκια τους και βγάζουν τα ματάκια τους πιέζοντας καταστάσεις...

Άφησέ τον και μην ονειροβατείς... Μην πείθεις τον εαυτό σου ότι τον αγαπάς και πολύ. Ναι σου αρέσει, σου αρέσει πολύ, τον θες και μπορείς να τον χαρακτηρίσεις και απωθημένο- αλλά τι αγαπάς; Την ιδέα του μήπως; Δεν τον ξέρεις και τόσο καλά για να έχεις εικόνα αυτού του ανθρώπου...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ