Του είπα τι νιώθω και ξαφνιάστηκε. Έκανε κίνηση αλλά το μετάνιωσε ενώ ισχυρίζεται ότι τον έχω τρελάνει!

Του είπα τι νιώθω και ξαφνιάστηκε. Έκανε κίνηση αλλά το μετάνιωσε ενώ ισχυρίζεται ότι τον έχω τρελάνει!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας (σας παρακαλούμε για πολλοστή φορά να μας στέλνετε τα γράμματά σας στα ελληνικά με πεζά γράμματα!)

prin peripou 5 mines stin poli pou spoudazw ksekinisa na milaw kai na flertarw me ena paidi..autos ksekinise na mou milaei sto facebook kai mt arxisame na milame sto tilefwno kai vgikame prokeimenou na gnwristoume kalutera..gia enan mina peripou apla milousame kai autos den ekane kinisi alla egw kollousa olo kai perissotero..kapoia stigmi pou vrethikame oi duo apofasisa na tou milisw kai autos ksafniastike kai m eipe apla oti me thelei sti zoi alla dn tha ithele kt parapanw stin parousa fasi..meta apo mia vdomada ksanavrethikame kai ekane kinisi alla epistrepsame stis poleis mas..olo to kalokairi imastan xwria kai apla milousame sto tilefwno..kapoia stigmi autos apofasise na teleiwsei tin istoria legontas mou oti pleon dn eniwthe tipota..otan epistrepsame stin poli tin opoia spoudazoume arxise na leei oti dn egine tpt metaksu kai oti apla egw eixa kollisei mazi tou kai apla na me katigorei oti ton eixa trelanei me apotelesma na ginw rezili se kapoia atoma..twra to mono pou th elw einai na ton kanw na paradextei tin alitheia i toulaxiston na pei s emena giati t kanei olo auto alla dn kserw katholou pws na ton proseggisw...

Η απάντηση του Queen.gr

Αγαπητή φίλη να σου πω πως το έχεις όντως παρακάνει. Δεν είναι σωστό να πιέζουμε καταστάσεις και να επιμένουμε. Το ότι κάποιος έχει μία διάθεση να μας μιλήσει ακόμη κι αν αυτό καταλήγει σε φλερτ ή αν εκδηλώνει ένα κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον- δεν σημαίνει ότι τρελαίνεται.

Οι άνθρωποι όταν γουστάρουν (έτσι χύμα όπως σου το λέω) φαίνεται. Απλά δένει το γλυκό και τα πράγματα προχωράνε. Μεταξύ σας υπήρξε και απόσταση μην ξεχνάς. Μετά την πρώτη φορά που βγήκατε αν το ήθελε, θα είχε συνεχίσει αλλά μάλλον δεν ενθουσιάστηκε. Συγνώμη που σου το λέω έτσι ωμά αλλά συμβαίνει ακόμη και στις θεές. Σε όλους και όλες. Και στις καλύτερες οικογένειες. Λογικά δεν του έκανες κλικ και δεν ήθελε να το προχωρίσει για όποιο λόγο- αλλά δεν ήθελε να σε διώξει τελείως είτε από ευγένεια είτε για να υπάρχει μία εναλλακτική. Αυτά συμβαίνουν. Είναι κάτι που σου εξήγησε εξάλλου.

Όταν κάποιος λέει σε συμπαθώ αλλά δεν θέλω κάτι παραπάνω ή μου αρέσεις αλλά... σημαίνει ότι δεν μας θέλει τόσο όσο- και ΔΕΝ υπάρχει η μαγική συνταγή που θα τον/την ενθουσιάσει. Όταν οι άνθρωποι θέλουν πολύ απλά είναι μαζί. Κίνηση μπορεί να κάνει κάποιος απλά για να δοκιμάσει- μήπως βγει κάτι. Στην προκειμένη περίπτωση δεν συνέβη.

Δεν έγινε και κάτι σοβαρό μεταξύ σας. Ίσως εσύ το βλέπεις έτσι αλλά δεν είναι. Εξάλλου εκείνος σου είχε πει πως δεν είναι για πολλά πολλά. Ό, τι έκανες λοιπόν μαζί του εμπεριείχε ένα ρίσκο που γνώριζες καλά. Το πήρες. Αν έκανες το λάθος νε επιμείνεις να βρεθείτε και να ζητάς εξηγήσεις ή οτιδήποτε, ναι ίσως τον τρέλανες. Για το μυαλό ενός άντρα κάπως έτσι είναι- συν το ό, τι και το παραμικρό ενδιαφέρον το χάνει αν η κοπέλα κολλήσει χωρίς να της έχει δώσει το ελεύθερο.

Αν μίλησες σε τρίτους και ανέφερες ό, τι κάνετε και το έμαθε, πάλι ίσως ήταν ο τρόπος άμυνάς του. Αν τέλος, δεν μίλησες και απλά του έκανες έκδηλο ένα δυνατό ενδιαφέρον που δε συμμεριζόταν και εκείνος απλά διάλεξε να σε εκθέσει παντού με αυτόν τον τρόπο- τότε απλά είναι μ@λ@κ@ς και δεν αξίζει να ασχολείσαι. Δεν χρειάζεται να τον προσεγγίσεις για κανένα λόγο. Το να σου παραδεχτεί ή να αποκαταστήσει το όνομά του δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ και για κανένα λόγο. Επιπλέον, από πλευράς του είναι έτσι ασχέτως αν είναι σωστό να σε εκθέτει. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το πάρεις απόφαση και να μην ασχοληθείς ξανά. Αρκετή αξιοπρέπεια έχεις χάσει! Επιπλέον, ο λόγος που θες να σου εξηγήσει είναι απλά ένας λόγος να έρθεςι κοντά του και να τον κάνεις να ασχοληθεί ως παρεξηγημένη. Δεν έχει σημασία και δεν πετυχαίνεις τίποτα απολύτως έτσι παρά μόνο να φανείς παράλογη, πιεστική και ένοχη. Εκτίθεσαι περισσότερο. Απομακρύνσου και βγάλε από το μυαλό σου αυτό το περιστατικό. ΞΕΚΟΛΛΑ. Δεν ήταν τίποτα αυθεντικό, απλά μία κατάσταση που εσύ πίεσες κι εκείνος έλαβε χωρίς να τρελαίνεται και πολύ. Το γνώριζες- έκανες ένα λάθος. Αυτά συμβαίνουν. Απλά πρέπει να το προσπεράσεις.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ