5+1 τρόποι για να τον τρελάνετε (στο σεξ πάντα)

Γωγώ Φούντα
5+1 τρόποι για να τον τρελάνετε (στο σεξ πάντα)

Kαι να τον αφήσετε με το... στόμα ανοιχτό!

Μπορεί να τους βρίζουμε, μπορεί να τους καταριόμαστε, μπορεί να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη αλλά ένα είναι το σίγουρο, χωρίς άντρες δεν ζούμε και το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Eπειδή λοιπόν, έχουν την απεριόριστη αγάπη μας και κατά βάθος θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους περιποιηθούμε και να τους ευχαριστήσουμε, παρακάτω σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να τον τρελάνετε κυριολεκτικά στο κρεβάτι και φυσικά να επωφεληθείτε και εσείς στο έπακρο περνώντας αξέχαστες στιγμές γεμάτες ηδονή!

1. Δώστε του οδηγίες: Oι άντρες απεχθάνονται το βουβό σεξ. Δεν εννοούμε φυσικά να πιάσετε ψιλή κουβεντούλα και να αρχίσετε να αναλύετε την οικονομική κρίση και τι κάνατε όλη την ημέρα, αλλά θα το εκτιμούσε πάρα πολύ αν ανά τακτά χρονικά διαστήματα του λέγατε τι σας αρέσει, ή τι θα θέλατε να σας κάνει, ή αν αυτό που σας κάνει θα θέλατε να συνεχίσει να σας το κάνει. Πιστέψτε μας, αν τον ενδιαφέρει έστω και λίγο η απόλαυσή σας, θα κάνει τα πάντα για να σας ικανοποιήσει και το έργο του σίγουρα θα γίνει ευκολότερο αν έχει και τις δικές σας οδηγίες. Προσοχή, όταν λέμε οδηγίες δεν εννοούμε να μιλάτε σαν να τον βοηθάτε να παρκάρει, πιο αριστερά, πιο αριστερά, ώωωωωωπα! Αισθησιακά και σεξουαλικά...

2. Κάντε κάτι απρόσμενο: Σίγουρα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έχετε μάθει τι του αρέσει και ακολουθείτε τυφλά ένα συγκεκριμένο manual, αλλά καμιά φορά δεν είναι κακό να ξεφεύγετε από τα... πατροπαράδοτα! Μία κίνηση, ένα βλέμμα ακόμα και μία λέξη αρκούν αφενός για να τον αιφνιδιάσετε και αφετέρου να τον...ενθουσιάσετε! Ένα είναι σίγουρο, θα θυμάται για αρκετό καιρό εκείνη την μέρα που είχατε κάνει το τάδε. Μπορείτε κάθε φορά να κάνετε και κάτι διαφορετικό έτσι ώστε να αποκτήσετε ποικλία στη σεξουαλική σας ζωή. Aξίζει!

3. Kάντε λίγη δουλίτσα και... μόνη σας: Προφανώς και ο παρτενέρ σας λατρεύει να σας... ανάβει και να σας ερεθίζει, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν άντρα από το να βλέπει τη σύντροφό του να αγγίζει τον εαυτό της και στην ουσία να μη χρειάζεται καμία βοήθεια από τον ίδιο! Απλά χαλαρώνει και απαλαμβάνει το θέαμα. Και μπορεί τα προκαταρκτικά να είναι πολύ σημαντικά, κυρίως για τις γυναίκες, αλλά δεν φαντάζεστε πόσο θα εκτιμήσει να τον βγάλετε από τον έξτρα κόπο και να σας βρει έτοιμη για το... κυρίως πιάτο!

4. Mη φοβάστε να γίνετε ατακτούλα: Nαι ξέρουμε ότι είστε κορίτσι για σπίτι, ότι δε θέλετε να δίνετε δικαιώματα, αλλά πρέπει επίσης να ξέρετε ότι οι άντρες μπορεί να παντρεύονται τα καλά κορίτσια αλλά πηγαίνουν με τα άτακτα! Και επειδή στην προκειμένη μιλάμε για σεξ και όχι για γάμους, αφήστε λίγο στην άκρη το ντροπαλό και σεμνό κορίτσι που είστε συνήθως και μιλήστε του βρώμικα. Ακόμα και αν σας έρθει να βάλετε τα γέλια, την ηδονή που θα του προκαλέσετε δεν πρόκειται να τη χαλάσει τίποτα! Εκτός φυσικά από... βρώμικα λόγια, μπορείτε να κάνετε και βρώμικες πράξεις. Και μην κοκκινίζετε, κανείς δεν πρόκειται να το μάθει. Το πολύ πολύ να το μάθουν οι φίλοι του, οι οποίοι στο εξής θα σας κοιτάνε, το λιγότερο, με δέος...

5. Kαθρέφτη καθρεφτάκι μου: Σίγουρα έχετε δει σε ταινίες, ιδίως με περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους, δωμάτια τα οποία έχουν παντού καθρέφτες. Το να καθρεφτίζεσαι και παράλληλα να βλέπεις και τον παρτενέρ σου την ώρα που κάνετε σεξ, όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, μπορεί να σας προκαλέσει τεράστια ηδονή. Αφήστε κατά μέρος τις ντροπές και την αμηχανία σας, πάρτε το πιο λάγνο ύφος σας και καρφώστε το βλέμμα σας στο δικό του μέσω του καθρέφτη. Δεν είναι φυσικά αναγκαίο να γεμίσετε την κρεβατοκάμαρά σας με καθρέφτες. Δεν παίζετε άλλωστε σε ταινία πορνό! Και ένας είναι αρκετός για να γίνει δουλίτσα.

6. Αφήστε τον να είναι... βίαιος: Και όταν λέμε βίαιος, δεν εννοούμε να σας κάνει μαύρες στο ξύλο ούτε να σας στείλει στο νοσοκομείο, αλλά αν πάει να σας δώσει κανένα από τα... γνωστά σκαμπίλια σε πισινό ή μαγουλάκι δεν είναι ανάγκη να αντιδράσετε και να ξετυλίξετε το μανιφέστο για την βία κατά της γυναίκας και τα δικαιώματά της. Πάνω στην ένταση και την ηδονή της στιγμής, ξέφυγε λίγο και άφησε τον εαυτό του ελεύθερο. Εξάλλου εμπεριστατωμένα, κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω ορμονών ο σωματικός πόνος μειώνεται σημαντικά. Σταματήστε να κάνετε τον ψόφιο κοριό και δεχτείτε μερικά χαστουκάκια, Δε σημαίνει ότι σας αγαπάει λιγότερο, απλά τον ερεθίζετε περισσότερο!

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο συχνά αντρικά ψέματα για να σε... ρίξουν στο κρεβάτι!

Τι θέλει επιτέλους από εμένα; Με έχει τρελάνει αυτό το μία έτσι μία αλλιώς!

Έρευνα για τους άντρες που δίνει ελπίδες: αυξήστε το μέγεθος xάνοντας κιλά