Να κάνω κίνηση για το επόμενο βήμα και να διακινδυνεύσω να χαλάσει η φιλία μας;

Να κάνω κίνηση για το επόμενο βήμα και να διακινδυνεύσω να χαλάσει η φιλία μας;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

To γράμμα της αναγνώστριας

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟ ΜΟΥ.ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΩ?

Η απάντηση του Queen.gr

Εάν είναι αμοιβαία η ερωτική διάθεση και έχει ψιλογίνει κάτι να σου πω πως αν το θέλατε πολύ και οι δύο και υπήρχε αυτό που λέμε έρωτας θα γινόταν το επόμενο βήμα και θα το ρισκάρατε. Όταν περνάμε στο μονοπάτι της απροθυμίας, συνήθως δεν είμαστε πολύ σίγουροι γι αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Μπορεί μεν να του αρέσεις και να υπάρχει απιχνίδι, έλξη λόγω της οικειότητας αλλά ίσως δεν το θεωρεί τόσο δυνατό, τόσο σοβαρό και ξεκάθαρο για να χαλάσει τη φιλία.

Πιθανότατα, δεν είναι αυτό που λέμε ερωτευμένος και απλά έλκεται αρκετά, έχει μπει στο παιχνίδι αυτό του να το δοκιμάσει αλλά σκέφτεται ότι ίσως δεν υπάρχει η θέληση να συνεχιστεί ή ίσως ότι δεν ταιριάζετε με αποτέλεσμα να χαλάσει η φιλία.

Από την άλλη να σου πω πως όταν μπαίνετε σε τέτοιο τρυπάκι, η φιλία έχει ήδη χαλάσει. Θα σκέφτεστε συνεχώς ό, τι έχει γίνει και θα αναρωτιέστε. Επίσης, το ότι δεν έχετε κάνει σεξ δεν λέει κάτι. Δεν το σώζει γιατί μένει σαν απωθημένο και ακόμη κι αν το παίζετε ή είστε κουλ πάλι θα υπάρχουν αμφιβολίες, δεύτερες σκέψεις και υποψίες για τα κίνητρα του άλλου. Αν είχατε δοκιμάσει από τη στιγμή που ήδη έχει συχητηθεί, τουλάχιστον δεν θα είχατε τόσες απορίες. Ήδη ΔΕΝ είστε φίλοι. Ελπίζω να σε βοηθάω...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ