Είμαι μόνος μου καιρό και νιώθω άσχημα λόγω του παρελθόντος μου....

Είμαι μόνος μου καιρό και νιώθω άσχημα λόγω του παρελθόντος μου....

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα του αναγνώστη

Ετυχε να διαβασω καποιες ιστοριες, μου αρεσε ο τροπος που συμβουλευετε και γι αυτο ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας. Δυστυχως για μενα τα πραγματα δεν ξεκινησαν καλα απο μικρο. η οικογενια μου δε ηξερε πως να μεγαλωσει ενα παιδι (μικρη κοινωνια ολο τι θα πει ο κοσμος), τα παιδια με κοροιδευαν σε ολα τα σχολικα μ χρονια και λογο εμφανισης που δε βοηθησε, καμια κοπελα δε θελησε να κανει σχεση μαζι μου. μεχρι τα 25 μου ειχα 2-3 ερωτικες βραδιες χωρις ουσια. Στα 25 μου, αποφασισα και εφτιαξα την εμφανιση μου. ξεκινησα στα 26 μια ωραια σχεση για 1 χρονο. δυστυχως ενα χρονο μετα επρεπε να φυγω για εξωτερικο και εκει τα πραγματα ηταν δυσκολα για τους ξενους. παλι καποια 1 night stand και κανενα συναισθημα. αρχισα παλι να φοβαμαι οτι δεν αξιζω και οτι ισως φταιει η εμφανιση μου μιας και τωρα στα 30 νιωθω οτι εχω περασει τη ζωη μου τελειως μοναχικα. μου λειπει η συντροφια. το μονο καλο ειναι οτι με οσα περασα παρεμεινα γλυκο παιδι, με χιουμορ που εμαθα να εκτιμαω τον αλλο, αντρα- γυναικα. Δεν διαπραγματευομαι τα θελω μου και δε δεχομαι να εχω κατι ψευτικο. Δυστυχως νιωθω οτι εχω χασει τα ωραια χρονια, τα φοιτητικα.. κατι που θα εκανα καποιες σχεσεις θα γνωριζα κοσμο και εν τελει θα ζουσα. κοιταω τη ζωη των αλλων και νιωθω θλιψη για τη δικη μου. Ξερω οτι δεν ηταν παντα στο χερι μου , ξερω οτι εχω αλλαξει και αυτο φαινετε. ζω την καθε μερα κανω ταξιδια κανω σπορτς, ειμαι εκει για τους φιλους να τους βοηθαω παντα, απλα οι φιλιες δε μπορουν να υποκαταστησουν τα παντα. ξερω επισης οτι η ζωη δεν ειναι δικαιη γιατι πιστευω οτι εχω πολλα να δωσω αλλα οταν γνωριζω κοσμο δυστυχως νιωθω ανασφαλεια και δε ξερω πως να φλερταρω και να προχωρησω η πετυχαινω ατομα που θελουν απλα να παιξουν. Πιστευεις οτι υπαρχει χωρος εκει εξω και για τα καλα παιδια γιατι δεν μπορω να γινω κατι αλλο. ευχαριστω...

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε φίλε μου, δεν ξέρω πώς είναι αντικειμενικά η εμφάνισή σου... Εδώ ωραίες κοπέλες και δεν έχουν κάνει σεξ ακόμη στην ηλικία σου ή δεν έχουν ζήσει ποτέ ουσιαστική σχέση.

Θα σου πω κάτι: το να επιλέξει μία γυναίκα να πάει μαζί σου μία βραδιά, πάει να πει ότι μπορεί να σε δει ερωτικά- κάτι που γίνεται πολύ πιο δύσκολα όταν δεν ξέρεις τον άλλον και φέρνει στην επιφάνεια κυρίως το εμφανισιακό. Δεν μπορεί! Κάποια γοητεία θα έχεις. Το να μου πεις πως πήγε κάποια μαζί σου μετά από κουβέντα και συναίσθημα αναζητώντας ίσως την ασφάλεια ή την αποδοχή- να το καταλάβω.

Στην περίπτωση του one night stand όμως σημαίνει ότι πάει μαζί σου γιατί τη δεδομένη στιγμή έστω την ελκύεις. Συνήθως σε καταστάσεις μιας βραδιάς δεν πάμε με τον εμφανισιακά κατώτερο... Συνήθως.

Τα θετικά σου στοιχεία φαίνεται να τα γνωρίζεις, όμως η αυτοεκτίμισή σου είναι στα τάρταρα και το θέμα είναι ότι την ρίχνεις εσύ εκεί. Πολλές φορές άσχημη ακόμη άντρες έχουν δίπλα τους ελκυστικές γυναίκες. Είναι θέμα μυαλού, λέγειν και αυτοπεποίθησης. Εξυπνάδς και εσωτερικού κόσμου. Η αλήθεια είναι πως με αυτούς ακριβώς τους άντρες κολλάμε περισσότερο. Πιο βαθιά από ό, τι με έναν απλά ωραίο και σέξι. Μη λες πως η ζωή δεν είναι δίκαιη. Όλοι μας δεχόμαστε χτυπήματα. Το θέμα είναι να μην νιώθεις όπως λες. Ανασφαλής δλδ, κοντά σε αλλους.

Και αφού είσαι τόσο χάλια όσο λες, γιατί να υποβάλει κάποια τον εαυτό της στο μαρτυριο της μιας βραδιάς μαζί σου, αντί να πάει με κάποιον πολύ ωραιότερο; Γίνεται να είσαι τόσο μανιακή που να 'παίζεις' με κάποιον χρησιμοποιώντας έτσι άσχημα τον εαυτό σου; Εγώ πιστεύω πως η μεμψιμοιρία και η χαμηλή αυτοπεποίθηση ευθύνονται. Πρέπει να αισθανθείς καλά εσύ πρώτα και να αποδεχτείς τον εαυτό σου. Εσύ πρώτος σε αναιρείς... Πώς θες να σε δεχτούν οι άλλοι;

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ