Tι στο καλό σημαίνει η συμπεριφορά του; Νιώθω μπερδεμένη!

Tι στο καλό σημαίνει η συμπεριφορά του; Νιώθω μπερδεμένη!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

To γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr! Δεν έχω σκοπό να σε κουράσω παρά μόνο να παραθέσω τα πιο σημαντικά γεγονότα!
Πρόσφατα γνώρισα ένα αγόρι μέσω κοινών γνωστών, το οποίο ομολογουμένως μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Σε μια έξοδό μας, λίγο με την βοήθεια του ποτού, λίγο με την βοήθεια της αυξημένης διάθεσης, ήρθαμε πολύ κοντά και φτάσαμε σε σημείο να χορεύουμε αγκαλιά. Από τότε έχουμε ξανασυναντηθεί 2 με 3 φορές. Σε όλες αυτές τις συναντήσεις επεδίωκε να καθίσει δίπλα μου και μου χαμογελούσε με ένα περίεργο χαμόγελο γεμάτο υπονοούμενα. Ωστόσο, δεν έχει κάνει καμία άλλη κίνηση!
Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Τι μπορώ να κάνω για να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει; Έχω σκεφτεί άπειρες φορές να κάνω την πρώτη κίνηση, αλλά φοβάμαι!

Φιλικά,
Άννα

Η απάντηση του Queen.gr

Να σου πω κατ' αρχάς ότι τα γεγονότα δεν είναι και τόσο σημαντικά. Το ότι ενδεχομένως ή προφανώς υπάρχει έλξη ανάμεσά σας είναι κάτι που αφήνει σημάδια να φανούν, αλλά δεν έχουμε και κάτι χειροπιαστό για να είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται για απλή συμπάθεια.

Καμιά φορά μας αρέσει να φλερτάρουμε και να κοιταζόμαστε με κάποιους αλλά δεν ξέρουμε αν θέλουμε τόσο πολύ αυτά τα άτομα ώστε να προχωρήσουμε παραπέρα. Επιπλέον, καμιά φορά μπορεί εμείς να παρερμηνεύουμε τη στάση του άλλου όπως μας βολεύει και να θεωρούμε πιο θετικά προς εμάς κάποια στοιχεία συμπεριφοράς του άλλου που είναι πιθανό να μη σημαίνουν τίποτα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Μπορεί από την άλλη να είναι απλά ντροπαλός και να μη έχει καταλάβει όπως εσύ τι συμβαίνει από την απέναντι πλευρά. Θα μπορούσες ίσως να του πιάσεις κουβέντα ρωτώντας τα νέα του, που είναι το πιο ανθρώπινο και φυσιολογικό. Να τον ρωτήσεις με τι ασχολείται και τι του αρέσει να δεις αν ενδιαφέρεται να συζητήσει μαζί σου - αν κι εκείνος ρωτάει. Δεν χρειάζεται να του την πέσεις. Αν απλά περιμένει ένα πράσινο φως θα καταλάβει ότι το έδαφος είναι ζεστό. Αν δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω και απλά το μόνο που ξέρει είναι να μοιράζει βλέμματα και υπονοούμενα δεν θα δεις να γίνεται κάτι μετά από την συζήτηση... Αν προσπαθήσεις και δεν κάνει κάτι μάλλον δεν ενδιαφέρεται και τόσο. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σε βοηθήσω μιας και το σκηνικό είναι ασαφές αλλά η λογική έτσι προστάζει...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ