Μάθε τι πρέπει να φορέσεις για να πάρει φωτιά!

Μάθε τι πρέπει να φορέσεις για να πάρει φωτιά!

Τα ... κομμάτια  που θα απογειώσουν το σεξουαλική σας ζωή!

Το στυλ που σε χαρακτηρίζει στο κρεβάτι μπορεί να σε κάνει την καλύτερη ερωμένη που είχε ο σύντροφός σου και να σε ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες γυναίκες. Και ναι πίστεψέ μας το ντύσιμο και το γδύσιμο παίζουν μεγάλο ρόλο! Με το κατάλληλο outfit θα τον προϊδεάσεις σωστά για το τι θα ακολουθήσει, οπότε δεν χάνεις και τίποτα να βάλεις και λίγο μυστήριο αλλά να είσαι και λίγο σοφιστικέ- με την απαραίτητη κρυμμένη προστυχιά πάντα! Ναι καλή μου ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ!

Μία μίνι φούστα ή ένα φόρεμα κοντό χωρίς εσώρουχα (ιδίως αν του το πεις), θα τον απογειώσουν. Η ιδέα και μόνο του ότι μπορεί να σου κάνει έρωτα εύκολα και χωρίς πολλά εμπόδια (ένα στενό τζιν που δεν κατεβαίνει με τίποτα για παράδειγμα).

Ξέχνα τους φακούς επαφής για μια ημέρα. Τα γυαλιά όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, σε κάνουν να δείχνεις αθώα αλλά και σοφιστικέ και θα τον κάνουν να θέλει να σε κατακτήσει!

Τα ψηλά πιασμένα μαλλιά, θεωρούνται πολύ σέξι. Άλλωστε εκείνο που λατρεύει περισσότερο είναι η προσπάθεια να κατεβάσει τα μαλλιά και να στ' ανακατέψει. Μεγάλο must η αλογοουρά. Είναι ό, τι καλυτερο μπορείς να του δώσεις πεσμένη στα 4 ή την ώρα που... προσκυνάς το θεό του!

Νοίκιασε μία στολή και περίμενέ τον ντυμένη! Στη μόδα παραμένουν κλασικά και πολυαγαπημένα η στολή της νοσοκόμας, η γατούλα, η κοκκινοσκουφίτσα, η αστυνομικός και η χανούμισσα! Δεν θα τον χαλάσει όσο κουρασμένος και να είναι!

Φόρεσε κολλητό t-shirt χωρίς σουτιέν! Όμως μπορείς να επενδύσεις σε ένα ωραίο μπλουζάκι με κουμπάκια (όχι πουκάμισο) το οποίο θα ξεκουμπώσεις μέχρι ένα σημείο, αφήνοντας καλυμμένα τα προφανή. Άφησέ τον να παίρνει μάτι τόσο... όσο. Σίγουρα θα θελήσει να ξεκουμπώσει και τα υπόλοιπα.

Προστυχα εσώρουχα. Ζαρτιέρες, σουτιέν από δαντέλα, κορμάκια και ... χρήσιμα στρινγκ θα αναζωπυρώσουν τα βράδια σας με τη βοήθεις ενός κόκκινου κραγιόν. Μην αγχωθείς για το πασάλειμα... Η Madonna στο γνωστό βίντεο κλιπ που καταλήγει με το κραγιόν στο αυτί είναι από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των ανδρών ever!


Απόφυγε τα μποξεράκια και πες ναι στα στρινγκ παντός είδους. Σέξι και μοδάτα θεωρούνται τα σλιπάκια τύπου μπραζίλιαν (ειδικά τα δαντελωτά αλλά για την υφή θα μιλήσουμε παρακάτω) ενώ και τα κλασικά στρινγκ τύπου κορδόνι ναι μεν δεν βολεύουν αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικά. Αν θες να κάνετε έρωτα, μην τολμήσεις να εμφανιστείς μπροστά του φορώντας εσώρουχο με αρκουδάκια ή καρδούλες ούτε καν σε στρινγκ.

Απόφυγε τα περίτεχνα κοσμήματα όπως σκουλαρίκια και βραχιόλια που μπορεί να μπερδευτούν εκεί που δεν πρέπει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα δαχτυλίδια. Τα κολιέ καλό είναι να λείπουν αφού δεν βοηθούν σε καμιά στάση (ειδικά στο στοματικό).

Άλλαξε διακόσμηση στην κρεβατοκάμαρα. Η δαντέλα δεν είναι μόδα μόνο στα ρούχα και αξεσουάρ! Βάλτην στα εσώρουχα, ακόμα και στα σεντόνια σου! Το ίδιο ισχύει και για τα λεοπάρ ή ζεβρέ εσώρουχα. Το δέρμα θεωρείται μεν σέξι αλλά στην πράξη με την τριβή και τον ιδρώτα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Θέλει τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου ή άντε και τα κόκκινα. Τα λευκά ή τα ροζ δεν είναι και τα πιο ερεθιστικά. Απόφυγε όμως καλού κακού τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος που όσο κι αν το προσπαθήσεις, θα του θυμίσουν τη γιαγιά του.

Γόβες στιλέτο. Ιδίως αν είσαι ολόγυμνη! Τη συνέχεια την φαντάζεσαι ήδη!

Διαβάστε ακόμη:

5 σημάδια που μαρτυρούν τις επιδόσεις του στο sex

5+1 (απίστευτοι) λόγοι για να κάνετε sex