6 (αλάνθαστα) σημάδια ότι ήρθε η ώρα να κάνετε sex μαζί του

6 (αλάνθαστα) σημάδια ότι ήρθε η ώρα να κάνετε sex μαζί του

Πριν κάνετε το μεγάλο βήμα, σταθείτε και παρατηρείστε...

Toν γνωρίσατε, βγήκατε, ξαναβγήκατε και συνειδητοποιείτε ότι ο τύπος πραγματικά σας αρέσει! Το αιώνιο ερώτημα λοιπόν, και το μεγαλύτερο θέμα στις συζητήσεις με τις φίλες σας, είναι αν θα πρέπει να κάνετε το μεγάλο βήμα και να προχωρήσετε στο παρασύνθημα. Δηλαδή στο sex... Όχι ότι υπάρχει ποτέ η απολύτως ιδανική στιγμή γι' αυτό, και κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί ότι ακόμα και να τα κάνετε όλα σωστά, στο τέλος θα καταλήξετε στην εκκλησία, νύφη πάντα, αλλά υπάρχουν κάποια σημάδια, τα οποία μαρτυρούν αν ήρθε η ώρα εσείς οι δύο να γίνετε... ένα!

1. Το τέλειο φιλί: Πολλοί παρομοιάζουν το τέλειο φιλί με τον Άγιο Βασίλη. Δηλαδή κανείς δεν ξέρει αν σίγουρα υπάρχει! Όταν λέμε τέλειο, δεν το εννοούμε φυσικά αυτολεξεί, γιατί ουδείς τέλειος, αλλά εννοούμε κυρίως ταιριαστό. Αν λοιπόν μόλις ενώσετε τα χείλη σας, νιώσετε μία ευτυχία, παραλλήλως με ηδονή να σας πλημμυρίζει, τότε ναι. Στο επόμενο ραντεβού σας, κάντε αποτρίχωση και βάλτε τα καλά σας εσώρουχα. It's time...

2. Tέρμα οι ντροπές: Είναι απολύτως φυσιολογικό όταν γνωρίζετε ένα νέο άντρα και σας κινεί το ενδιαφέρον ερωτικά, να τον φαντάζεστε στο κρεβάτι. Αν λοιπόν, με τις σκέψεις αυτές, νιώθετε από ελάχιστη έως καθόλου συστολή, τότε ήρθε η ώρα για το μεγάλο βήμα. Εννοείται ότι εντελώς απαλλαγμένες από την αμηχανία δεν πρόκειται να είστε, αυτό άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που δύο σχεδόν άγνωστοι κάνουν sex, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Βάλτε καθαρά σεντόνια και ανάψτε κεριά!

3. Γίνεστε μελλοντικοί: Μην πάει ο νους σας σε ταινίες φαντάσιας και φωτόσπαθα, αλλά στο κοινό σας μέλλον. Αν λοιπόν το ραντεβού σας σας ζητήσει να τον συνοδεύσετε στο γάμο του φίλου του που είναι σε ένα μήνα, ε μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε να το προχωρήσετε το θέμα; Αυτός έκανε το μεγάλο βήμα, πήρε το ρίσκο θα λέγαμε εμείς, και σας κάλεσε σε γάμο, που όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν όλα αυτά για μία γυναίκα, εσείς τι θα κάνετε γι' αυτόν;

4. Μικρά αλλά σημαντικά: Ένα αλάνθαστο τεστ για το αν θα πρέπει να κάνετε sex μαζί του, είναι να παρατηρήσετε αν δίνει σημασία και θυμάται τα απλά καθημερινά πράγματα που σας απασχολούν. Αν λοιπόν στο τελευταίο σας ραντεβού του είχατε πει για ένα σημαντικό meeting στη δουλειά και το πόση αγωνία είχατε γι' αυτό και την επόμενη φορά που σας δει σας ρωτήσει πως πήγε, τότε είστε σε καλό δόμο. Αν μάλιστα σας πάρει από μόνος του τηλέφωνο, με αφορμή αυτό, τότε χωρίς υπερβολή, βρήκατε τον άντρα των ονείρων σας!

5. Ραντεβού για ταινία: Η κλασική και πιο πετυχημένη δικαιολογία για να ξεμοναχιάσει ένας άντρας το αντικείμενο του πόθου του για πρώτη φορά είναι να το καλέσει στο σπίτι για ταινία. Εδώ υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Αν δεν καταφέρετε να την δείτε μέχρι το τέλος, και εκεί κάπου στην μέση ή και νωρίτερα, αρχίσετε τα φιλάκια και τις αγκαλίτσες, σημαίνει ότι το πάθος ανάμεσά σας είναι τεράστιο και... θυελλώδες και πως ο παρτενέρ σας είναι, αν όχι το έτερον σας ήμισυ, ο απόλυτος sex buddy σας! Αν πάλι δείτε την ταινία ολόκληρη, τότε καλύτερα να προβληματιστείτε. Αν πάλι θελήσει να βάλει και το... δεύτερο μέρος, τότε ήρθε η ώρα να αρχίσετε να μαζεύετε τα μπογαλάκια σας. Αν, ακόμα χειρότερα, θέλει να δείτε όλα τα επεισόδια του Star Wars, τότε βάλτε το κεφάλι κάτω και τραπείτε εις άτακτον φυγήν!

6. Μυστικά και... πάθη: Ακόμα ένα αλάνθαστο και άκρως θετικό σημάδι. Αν το αντικείμενο του πόθου σας, μοιραστεί μαζί σας κάποιο μυστικό, τότε να είστε σίγουρη ότι σας εμπιστεύεται και δεν σας βλέπει σαν τη γυναίκα της μία βραδιάς. Θα έχετε και δεύτερη δηλαδή αλλά για τρίτη δεν είμαστε σίγουροι! Μπορείτε κι εσείς με τη σειρά σας να του εμπιστευτείτε κάτι, όχι τίποτα σημαντικό μην τρελαθούμε κιόλας, για να δείτε κατά πόσο είναι έμπιστος. Αν την επόμενη μέρα το μυστικό σας το έχουν μάθει φίλοι και γνωστοί, τότε όχι απλά μην κάνετε sex μαζί του, αλλά ούτε καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Αυτές είναι οι τροφές που θα σας χαρίσουν καυτές νύχτες!

5 σημάδια-συναγερμοί που δείχνουν ότι χρειάζεστε «ανακαίνιση» στη σεξουαλική σας ζωή

Έρευνα που αποκαλύπτει: Τί μας κρύβουν οι άντρες που δε φοράνε εσώρουχα;