Μπορεί άραγε να τον κρατά μακριά μου το οικονομικό;

Μπορεί άραγε να τον κρατά μακριά μου το οικονομικό;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

To γράμμα της αναγνώστριας

Είμαστε συνομίληκοι. Στα 30 και 31 εκείνος.Οσο μιλουσαμε μου ειχε πει οτι δεν με βλεπει φιλικα κ του αρεσω κ σαν ανθρωπος,οτι περναει καλα μαζι μου αλλα οτι τη δεδομενη στιγμη δε σκεφτεται σχεση.(εχει χωρισει ένα χρονο περιπου απο τεσσερα χρονια σχεση)-η κουβεντα πηγαινε στο ερωτικο παρ'ολαυτα το ερωτικο καθως και το ενδιαφερον φαινοταν ξεκαθαρα και το ειχαμε παραδεχτει και οι δυο. Λογω του οτι εχει απολυθει απο τη δουλεια του εδω και ενα χρονο,οικονομικα ειναι πολυ δυσκολα,δουλεια δεν εβρισκε η ψυχολογια του ηταν πεσμενη οπως μου ελεγε και οπως μπορουσα να καταλαβω και προσπαθουσα να τον ανεβαζω. Δυο τρεις φορες που του ειπα να βγουμε και εκεινος μου προτεινε μια δυο, παντα στο τελος το ακυρωνε.Σαν να ηθελε και να μην ηθελε.Με παρεα εχουμε βρεθει τρεις φορες αφου γυρισα.Σε καποια τηλεφωνα που ειχαμε σχετικα στις αρχες που επεστρεψα μου ειχε πει μεταξυ σοβαρου και αστειου να παω σπιτι του,δε ξερω αν το εννουσε,ισως και να τον ξενερωσε οτι δεν πηγα,ηταν ομως αργα και ηξερα ηδη οτι δεν ειναι σε φαση για σχεση οπως και εκεινος ηξερε οτι δεν θελω μια πολυ χαλαρη κατασταση, οποτε αν πηγαινα το πιο πιθανον ηταν να ξεκινουσε μια κατασταση μονο sex κατι που του ειχα πει στην ιδια κουβεντα οτι δε θελω στη φαση που ειμαι.Σε αλλη κουβεντα μου ειχε πει οτι να το αφησουμε να παει σιγα σιγα,δεδομενου οτι δεν θελει σχεση τωρα.

Ένα βράδυ που είχαμε βγει με κοινούς φιληθήκαμε. Πάει σχεδόν μηνας. Τις επόμενες 3 μερες στελναμε σαν τρελοι. Δύο βδομαδες τωρα εχει κοψει αρκετα. Εχει βρει μια δουλεια,σε μπαρ κουραζεται πολυ,οικονομικα ομως λιγο καλυτερα,η ψυχολογια του ειναι καλυτερη,η προτεραιοτητα του ομως εξακολουθει να ειναι η δουλεια και το οικονομικο οπως μου λεει και τον καταλαβαινω, γιατι τις επομενες μερες δε ξερει αν θα εχει δουλεια και τα εξοδα τρεχουν.Δεν εχει διαθεση να σκεφτει κατι αλλο αυτη τη στιγμη και σιγουρα δεν ειμαι εγω η προτεραιοτητα του.Δε θελει κατι παραπανω τωρα και το καταλαβαινω,τον εχω ρωτησει αν υπαρχει καποια αλλη και μου εχει πει οχι ,τον ρωτησα ομως γιατι εχει απομακρυνθει τελευταια και μηπως το βλεπει πλεον φιλικα και η απαντηση του ηταν ολα τα προηγουμενα και γενικα δεν σκεφτεται σχεση-sex αυτη τη στιγμη και η προτεραιοτητα του ειναι η δουλεια και το οικονομικο,του ειπα οτι εγω τον σκεφτομαι παραπανω απ' οτι ισως θα επρεπε και νοιαζομαι για αυτον και το εχει καταλαβει.Σταματησε να μου μιλαει. εγω δεν θελω να τον χασω εστω σαν ατομο. Τι λετε εσεις;

Η απαντηση του Queen.gr

Τι να σου πούμε κι εμείς... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου... Σε καμία περίπτωση όμως δεν θεωρώ ότι τα οικονομικά είναι ο μόνος ρόλος για να σταματήσεις ξαφνικά να ενδιαφέρεσαι για μια γυναίκα. Σίγουρα υπάρχει και κάτι άλλο προσωπικό που πιστεύω πως το κρατάει μόνο για τον εαυτό του. Συνήθως όταν ένας άντρας χωρίζει από μια μακρόχρονη σχέση, κυρίως όταν τον χωρίζουν, πάντα μέσα του έχει την ελπίδα πως θα ξαναείναι μαζί με την κοπέλα του και πίστεψέ με δεν παίζει ρόλο ο χρόνος. Άλλος ξεπερνάει σε μια εβδομάδα μια σχέση και άλλος κάνει παραπάνω από χρόνο για να την ξεπεράσει.

Ίσως μέσα του δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την πρώην του και σε περίπτωσση που κάνει σχέση μαζί σου αυτόματα θα τελειώσει και μέσα του η ελπίδα αυτή. Σκέψου και το θετικό να σε σέβεται τόσο που να μη θέλει να σε μπλέξει σε μία αβεβαιότητα. Κάποιος άλλος θα μπορούσε να το έχει εκμεταλλευτεί. Από την άλλη πάλι, του έχεις δώσει άπειρες ευκαιρίες αλλά... τίποτα. Αυτό που πρέπει να δεχτείς ίσως είναι ότι μάλλον ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ.... Λυπηρό, αλλά έτσι πάει!

Συμβαίνουν αυτά και πρεέπι να δεχόμαστε πως δεν παίρνουμε πάντα αυτά που θέλουμε! Είναι λογικό να σε μπερδεύει με τις απαντήσεις του και από τη δική σου πλευρά να ανησυχείς και να ενδιαφέρεσαι περισσότερο. Σαφώς και εκείνη την ημέρα που σου είπε να πας σπίτι του, έριξε άδεια για να πιάσει γεμάτα. Εσύ αρνήθηκες και καλώς ή κακώς τον πείραξε, ας το έπαιξε άνετος. Εσύ θέλεις παραπάνω πράγματα από αυτόν και κακά τα ψέμματα απώτερος σκοπός σου είναι να τον κατακτήσεις. Ψάχνεις τρόπο να μπεις στη ζωή του και το ανθρώπινο ενδιαφέρον σου δεν είναι ανιδιοτελές. Τον θες. Πολύ. Εκείνος όμως ξεκεθαρίζει ότι δεν θέλει κάτι παραπάνω, ίσως ούτε καν σεξ. Πιστευω ότι και να πας μαζί του δεν θα αλλάξει συμπεριφορά...

Προτείνω να πιέσεις τον εαυτό σου να απομακρυνθεί και να τον τοποθετήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου... Θα κουραστεις και θα πληγωθείς εδώ ίσως. Εσύ αποφασίζεις!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ