6 χρόνια κέρατο. Ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μας τον είχαμε καταλάβει!

6 χρόνια κέρατο. Ούτε εγώ ούτε οι φίλοι μας τον είχαμε καταλάβει!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

To γράμμα της αναγνώστριας

Έχω πάθει σοκ και σας στέλνω. Ανακάλυψα κατά λάθος χωρίς να υπάρχει υποψία πως ο φίλος μου με τον οποίο είμαστε μαζί 6 χρόνια με κεράτωνε. Είναι ναυτικός, αλλά ποτέ δεν έδειχνε σημάδια. Είχε πάντα την καλύτερη συμπεριφορά και όλοι τον θεωρούσαμε αθώο και καλό παιδί. Το θέμα είναι πως δεν με απατούσε μόνο όσο έλλειπε αλλά και όσο ήμασταν μαζί εδώ. Με κάθε εθνικότητας γυνάικες και χωρίς προφύλαξη. Άφησε ανοιχτό το facebook κι εφυγε το πρωί. Έκανε turn off τον υπολογιστή αλλά κόλλησε σε άλλο προγραμμα και έμεινε ανοιχτός. Δεν αντιστάθηκα και μπηκα στο προφιλ. Πάτησα τα μηνυματα. Γεμάτο από γυναίκες που δεν είχε καν φιλες. Δεν δεχόταν τα αιτήματα και μιλούσε μόνο- για να μην καταλάβω. Και καλά δεν ασχολείται με ίντερνετ! Τις κοινές μας φωτογραφίες είχε βαλει να μην φαίνονται σε τρίτους, Μόνο εγώ τις έβλεπα στον τοίχο του! Και οι φίλοι μου, οι συγγενείς κλπ... Οι άλλοι τπτ! Έλεγε μέσα πως ζει μόνος στην Αθήνα. Στο σπίτι που μέναμε μαζί. Μιλούσε με φίλους του και τα αδέρφια του με αισχρό τρόπο και αντάλλασσε φωτογραφίες από τα "κρέατα" που.... κοιμόταν. Αυτός τις αποκαλούσε έτσι και πολλά χειρότερα. Με δούλευε τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια... Μέχρι τότε βρήκα στοιχεία. Πιο παλιά δεν είχε προφίλ! Μπροστά μου επιδείξεις αγάπης και όνειρα γάμου και οικογενειας. Παρατησα τον εαυτό μου- όχι εμφανισιακα αλλά τα θέλω μου γι αυτόν! Ηταν η ζωή μου. Του στάθηκα και τον αγαπησα οσο τίποτα. Δεν τα χωράει ο νους μου. Γιατί σε μένα. Μου στέλνει ασταμάτητα μηνυματα. Μολις γυρισε εγω είχα ηδη φυγει απο το σπιτι και μενω σε μια φιλη που δεν ξερει το σπιτι της. Το πρωτο βραδυ πηγα στη μανα μου. Καταβαθος περιμενα να ερθει να με παρει να μου αποδειξει πως ειναι ολα ενα ονειρο ενα ψεμμα.

Εχουν καρφωθει οι συζητησεις στο μυαλο μου και τρελαίνομαι. Νομιζω δεν αξιζω. Νιωθω αδεια. κενη, ενα τιποτα. Μηδενικό. Λέει πως ολα τα ελεγε για να μην τον λενε πια μ@λ@κ@ οι φιλοι του που μενει μαζι μου, αλλά οι γκομενες του απαντουσαν. 'Όι αναμνησεις μας'.... 'Ετσι που χορευα πανω σου'... Και αλλα τετοια. Ποσο βλακας ημουν! Ποσο λαθος τον έκρινα! Ημουν ευτυχισμενη, γινεται ολοι μας να ειμαστε τοσο χαζοι; Με αποκαλουσε σκλαβια στους φιλους του και κοροιδο. Εγω τον αφηνα να βγαινει και ποτε δεν μιλησα. Ποτε δεν ζηλευε οταν εβγαινα βεβαια... Δεν καταλαβαινω. ακομη τον αγαπαω και τον σιχαινομαι μαζι. Κλαιει λεει. Τα παραταει ολα και θα μπει σε καραβι να φυγει. δεν θελει τη ζωή του χωρίς εμενα. Μοιαζει με δύο άτομα. Άλλος σε μενα άλλος με τους άλλους. Φοβαμαι ποτε δεν θα το ξεπερασω. Εχω κλεισει τα 32. Τι θα κάνω τωρα; Πως δεν θα βουλιαξω; Πως θα ξαναεμπιστευτω; Μονο να εκδικηθω θελω. μαυριζω μεσα μου και σκεφτομαι το κακο και την τρελλα. Ανα 1 λεπτο λαμβανω μηνυματα του, χειροτερα κι απο σεναρια! Εχω τον κωδικο του στο facebook, δεν το ξερει. Τον άλλαξε οταν εφυγα, μολις ειδε οτι λειπω αλλά ηταν τοσο βλάκας που εβαλε για νεο την πιο προφανη ημερομηνια. Θα σκεφτηκε πως δεν θα πηγαινε το μυαλο μου μαλλον... Μου στελνει οτι θα κανει κακο στον εαυτο του- φοβαμαι και αρρωσταινω στη σκεψη, δεν θα μου το συγχωρησω. Τι να κανω;

Η απαντηση του Queen.gr

Πονάει, είναι σκληρό αλλά δεν είσαι η μόνη. Δεν σε παρηγορεί και δεν θα σε παρηγορήσει ποτέ. Ένα πράγμα θα σε γλιτώσει από την τρέλλα. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Εκεί, μπροστά στα μάτια σου. Το ξέρεις. Είσαι τυχερή. Τα είδες. Ό, τι και να πει δεν αλλάζει. Φαντάζεσαι να είχες μόνο υποψίες; Τώρα ξέρεις. Είσαι σίγουρη πως δεν άξιζε. Όλοι κάνουμε λάθη. Έκανες κι εσύ.

Δεν φταις ό, τι και να κάνει στον εαυτό του και σαφώς δεν αξίζει να λερώνεσαι με εκδίκηση. Διαγραφή. Είναι 6 χρόνια αυτά το ξέρω αλλά θα περάσει. Και αυτή η σκληρότητα ακριβώς της ανακάλυψης θα σε σώσει.

Δεν έχεις αμφιβολίες για το ποιόν του πια. Το θέατρό του τελείωσε. Μην απαντάς. Χαμένος χρόνος σε έναν χειριστικό τύπο που θα πει οτιδήποτε αλλά δεν θα πράξει σαν άντρας.

Είσαι τυχερή μέσα στον πόνο και την ατυχία σου να ξέρεις. Φαντάσου να έκανες ένα παιδί; Να παντρευόσουν; Εκείνος είναι το τίποτα της υπόθεσης και το λάθος. Όχι εσύ. Θα δεις. Ένας χωρισμός που συνοδεύεται από τόσο μεγάλη ανατροπή θέλει το χρόνο του. Το πένθος του. Το θρήνο του. Μέσα από αυτό όμως- που είναι απόλυτα φυσιολογικό, θα σε ξαναβρείς.

Τη χαμένη κοπέλα που έβαλες στην άκρη για να γίνεις ένα κομμάτι της ζωής κάποιου άλλου ανάμεσα στις προτεραιότητές του. Εσύ τον έκανες αυτοσκοπό, όμως δεν σε υπολόγιζε το ίδιο. Σε είχε δεδομένη και ζούσε τη ζωή του. Τόσο θέατρο, αν όντως δεν υπήρχαν σημάδια είναι άρρωστο. Εσύ θα βρεις την άκρη σου. Εκείνος δεν έχει καν εαυτό. Είναι ένα ψεύτικο και διφορούμενο πλάσμα.

Τόσα έχει πει και έχει κάνει. Σε κάθε μήνυμά του να θυμάσαι τις απαντήσεις των γυναικών. Τα λόγια του πίσω από την πλάτη του για σένα. Μην πιστεύεις τίποτα πια. Κι αν καλή μου κάνει κακό στον εαυτό του, δεν θα φταις εσύ αλλά οι τύψεις του. Που δεν νομίζω ότι έχει. Αυτοί οι άνθρωποι απλά δεν χορταίνουν να ικανοποιούν τον μόνο άνθρωπο που αγαπούν- τον εαυτό τους. Διαφορετικά γιατί να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο. Ήθελε δύο ζωές. Αγάπη, φροντίδα, αποδοχή και απόλυτες ηδονές από την άλλη... Όχι, τίποτα δεν θα πάθει και αν πάθει κάτι θέατρο είναι. Θα του αξίζει όμως η περιφρόνηση.

Ίσως χρειαστείς και ψυχολόγο. Μην το δεις παράξενα. Χάνεις την ως τώρα πραγματικότητά σου και δεν είναι λίγο. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να απαντήσεις σε όλα αυτά μιας και είναι αδύνατο να μπεις στο μυαλό του. Θα τα καταφέρεις όμως και πολύ πιο γρήγορα από όσο πιστεύεις. Μην ξαναγυρίσεις όμως ποτέ σε αυτό το πλάσμα. Θα είναι η απόλυτη καταστροφή σου. Αν θες να μάθεις για την υγεία του μάθε από τρίτους και όχι από εκείνον. Για μένα, σβήσε κωδικούς και μην μπαίνεις. Δες ό, τι πρέπει να δεις τώρα και κόψε τις επαφές- μόνο κακό σου κάνουν!

Κουράγιο και η ζωή σου να θυμάσαι δεν τελειώνει εδώ. Τώρα ξεκινάς. Σώθηκες! Θα το καταλάβεις γρήγορα- και ό, τι χρειαστείς εδώ είμαστε....

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ