5+1 τρόποι για να βρείτε περισσότερο χρόνο για sex

Γωγώ Φούντα
5+1 τρόποι για να βρείτε περισσότερο χρόνο για sex

Mην αναβάλλετε κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα για αύριο...

To sex είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στην ζωή μας. Όπως λοιπόν βρίσκουμε πάντα χρόνο για να φάμε ή να κοιμηθούμε, καλό θα ήταν να βρίσκουμε και κάποιες ελεύθερες ώρες, αν όχι μέσα στην ημέρα τουλάχιστον μέσα στην εβδομάδα για να επιδοθούμε σε αγκαλίτσες και φιλάκια με το σύντροφό μας. Πριν πείτε φυσικά ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι γρήγοροι και ότι το τελυεταίο πράγμα που σκέφτεστε έπειτα από μία κουραστική μέρα, είναι να κάνετε sex, σας έχουμε κάποιους τρόπους για να βρείτε τον πολυπόθητο ελεύθερο χρόνο...

1. Κάντε το προτεραιότητα: Πολλοί άνθρωποι αγνοούν το πόσο σημαντικό είναι το sex, όχι μόνο για την υγεία, σωματική και ψυχική αλλά και για τη σχέση με το σύντροφό μας. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες προτεραιότητες που δεν μπορούν να αγνοηθούν, αλλά καλό θα ήταν να βάλετε λίγο χαμηλότερα στη λίστα με τα πρέπει κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι τόσο σημαντικά, και να δώσετε προτεραιότητα σε κάποιες ωρίτσες στο κρεβάτι. Αξίζει...

2. Μη σταματάτε τα ραντεβού: Και δεν εννοούμε φυσικά ενώ έχετε σχέση, να βγαίνετε ραντεβού με άλλους, αλλά ακόμα και αν είστε χρόνια με το σύντροφό σας, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σταματήσετε να βγαίνετε οι δυο σας. Η σχέση ανανεώνεται, μπαίνετε στη διαδικασία να ντυθείτε όμορφα, ενώ αν επιλέξετε ένα ρομαντικό μέρος, ή κάποιο που και οι δύο αγαπάτε, σίγουρα θα σας ξυπνήσει αναμνήσεις από τον πρώτο καιρό που βγαίνατε. Και μετά, τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά!

3. Ένα στα... γρήγορα: Σίγουρα το sex διαρκείας είναι το ιδανικό, αλλά καμιά φορά και το γρήγορο έχει την χάρη του! Εφόσον πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν έχετε χρόνο, αρπάξτε το σύντροφό σας λίγο πριν τη δουλειά για ένα δεκάλεπτο απόλυτης ηδονής! Θα σας αναζωογονήσει και ως διά μαγείας η μέρα σας θα πάει τέλεια! Αν έχετε και κάποιο σημαντικό ραντεβού, ακόμα καλύτερα.

4. Συνεργαστείτε: Όταν είστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι, κάντε ένα πρόγραμμα και μοιράστε τις δουλειές. Για παράδειγμα, όσο εσείς θα μαγειρεύετε ο σύντροφός σας μπορεί να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας, ή να καθαρίσει το σπίτι. Θέληση να υπάρχει και όλα τ' άλλα βρίσκονται. Έτσι στο τέλος της ημέρας, και χρόνο θα έχετε για... διάφορα και όρεξη για να τα απολαύσετε!

5. Μην περιμένετε πάντα να πέσει η νύχτα: Σίγουρα η νύχτα είναι μεγάλη ξελογιάστρα και σίγουρα οι ωραιότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχουν συνδεθεί με αυτή, αλλά δυστυχώς βρίσκεται και στο τέλος της ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι έχετε συσσωρεύσει πολλή κούραση. Προσπαθήστε να δοκιμάσετε το μεσημεριανό sex ή έστω το απογευματινό. Εξάλλου έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε; Η τηλεόραση είναι γεμάτη επαναλήψεις!

6. Sex toys: Όταν είστε κουρασμένοι και αγχωμένοι, νιώθετε από λίγο έως καθόλου σέξι. Πρησμένο στομάχι και ξηρό δέρμα, δεν συνθέτουν και την ιδανική εικόνα. Οπότε, αφού αυτά αναγκαστικά θα τα έχετε, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε και κανένα παιχνιδάκι. Επισκεφθείτε ένα sex shop μαζί με το σύντροφό σας και διαλέξτε κάτι που θα αρέσει και στους δύο. Μπορεί να μη λύσετε το σεξουαλικό σας θέμα, αλλά σίγουρα θα είστε αρκετά περίεργοι ώστε το ίδιο βράδυ να το δοκιμάσετε.

Διαβάστε επίσης:

5+1 καυτοί τρόποι να του φορέσετε το προφυλακτικό!

5+1 λόγοι γιατί οι άντρες λατρεύουν το πορνό

Αυτά είναι τα πιο συχνά φετίχ στο sex!