Tips για να ικανοποιήσετε τον παρτενέρ σας με τα ...χεράκια σας

Γωγώ Φούντα
Tips για να ικανοποιήσετε τον παρτενέρ σας με τα ...χεράκια σας

Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τα χέρια σας... για το καλό του!

Mπορεί να σας ακουστεί περίεργο και ίσως αστείο, αλλά φίλες μου, υπάρχουν πολλές εκεί έξω που δεν έχουν ιδέα πώς να ικανοποιήσουν τον παρτενέρ τους με τα... χεράκια τους! Η αλήθεια είναι ότι μία από αυτές μπορεί να είστε και εσείς, καθότι υπάρχουν πολλά και μικρά πραγματάκια, τα οποία βάζουμε στοίχημα ότι δεν γνωρίζατε και τώρα που θα τα μάθετε καλό θα ήταν να εφαρμόσετε! Γιατί κακά τα ψέματα, το πέος είναι ένα ευαίσθητο όργανο και αν δεν του φερθούμε με στοργή και αγάπη πολύ πιθανό να έχουμε και ατυχήματα. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια tips ώστε να μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τα χέρια σας όταν αυτά έρχονται σε επαφή με τον... ανδρισμό του!

1. Ποτέ πια ξηρασία: Αυτό προφανώς και το γνωρίζετε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο και πιο αναποτελεσματικό από το να είναι τα χέρια σας, και κατά συνέπεια το πέος του, στεγνά. Βάλτε λίγο λιπαντικό, μία λοσιόν ή τελοσπάντων σάλιο. Η κατάσταση θα βελτιωθεί κατά πολύ!

2. Παίξτε... πιάνο: Εκτός φυσικά από την γνωστή κίνηση, πάνω κάτω αργά και σταθερά, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αφήνετε σε αχρηστεία τα δάχτυλά σας. Πιέστε απαλά το πέος από πάνω μέχρι κάτω σαν να παίζετε πιάνο. Η συγκεκριμένη κίνηση θα τον ερεθίσει και θα αυξήσει κατά πολύ την ροή του αίματος στο σημείο.

3. Ερωτικό... τούνελ: Ένα μυστικό, αφού έχετε ξεκινήσει με τα γνωστά και θέλετε να τον... φουντώσετε ακόμα περισσότερο, είναι να σχηματίσετε ένα τούνελ με τα χέρια σας. Μην φανταστείτε τίποτα περίπλοκο, απλώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια το ένα πάνω από το άλλο. Με το ένα ασχοληθείτε με την κορυφή του πέους και με το άλλο με την βάση του! Δύο σε ένα...

4. To... δαχτυλίδι: Σχηματίστε με τα δάχτυλά σας έναν κύκλο, όπως το όλα καλά του Σάκη Ρουβά, και ξεκινήστε από την βάση του πέους του. Με αυτό τον τρόπο προσωμειώνετε το γνωστό δαχτυλίδι, ενώ ο εν λόγω σχηματισμός θα τον κάνει ακόμα πιο σκληρό και ευαίσθητο στο άγγιγμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε σε όλο το... μήκος του πέους!

5. Κρατήστε αυγά: Όταν ασχολούμαστε χειρωνακτικά με το πέος έχουμε την κακιά συνήθεια να αγνοούμε παντελώς τους όρχεις. Μέγα λάθος γιατί η συντριπτική πλειοψήφια των αντρών λατρεύει να τους αγγίζουν στο συγκεκριμένο σημείο. Καθώς λοιπόν περιποιείστε το πέος του με το ένα χέρι, χρησιμοποιήστε το άλλο για να ασχοληθείτε με τους δίδυμους φίλους του. Βάλτε το χέρι σας σαν να κρατάτε δύο αυγά και προς θεού φερθείτε με ευγένεια και στοργή.

Διαβάστε επίσης:

6+1 σπιτικά... sex toys!

Μικρό πέος: Tips για να το αξιοποιήσετε στο έπακρον!

5 σέξι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε έναν δονητή!