5 λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να κάνει sex

5 λόγοι για τους οποίους δεν μπορεί να κάνει sex

Όπως και να το κάνουμε, δεν είναι πάντα sex machines!

Mπορεί να επικρατεί η πεποίθηση ότι οι άντρες θέλουν και μπορούν πάντα να κάνουν sex, αλλά τελευταίες μελέτες όπως και παραδείγματα αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος είναι ένας από τους πιο αστείους και λανθασμένους μύθους. Αν λοιπόν εσείς έχετε... ανάψει και θέλετε σαν κολασμένη να κάνετε sex αλλά ο καλός σας δεν είναι και σε ιδιαίτερη διάθεση, πριν του αρχίσετε την κρεβατομουρμούρα ότι δεν σας θέλει, ότι έχει βρει άλλη και άλλα παρόμοια, σκεφτείτε ότι ίσως είναι άλλοι οι λόγοι που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα... καθήκοντά του!

1. Αλκοόλ: Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε ούτε φυσικά και η τελευταία. Όταν ο άντρας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, τότε το συκώτι του έχει την τάση να μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα με αποτέλσμα η επιθυμία για sex να μειώνεται ενώ εμφανίζονται και προβλήματα... εκσπερμάτισης! Γι' αυτό λοιπόν, αν εσείς είστε σε ανάλογη διάθεση, πάρτε του το ποτό από το χέρι γιατί χαρά δεν πρόκειται να δείτε!

2. Hλικία: Κορίτσια λυπόμαστε γι' αυτό, αλλά όπως όλα χαλαρώνουν πάνω μας όσο μεγαλώνουμε, και τα οπίσθιά μας για παράδειγμα δεν είναι όπως όταν είμασταν 18, έτσι και η αντρική λίμπιντος με τα χρόνια μειώνεται. Μπορεί λοιπόν το sex να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τους στα 20, αλλά καλώς ή κακώς στα 30 έχουν άλλες προτεραιότητες. Και δυνατότητες!

3. Στενό... εσώρουχο: Όσο αστείο κι αν σας ακούγεται, πιστέψτε μας ισχύει! Όταν ένας άντρας, προφανώς επειδή έχει ξεμείνει, φοράει το γνωστό βρακάκι του Ταρζάν, τότε οι όρχεις και το πέος του πιέζονται με αποτέλεσμα να μην αναπνέουν. Αυτό φυσικά επηρεάζει την παραγωγή τεστοστερόνης και άρα τη διάθεσή τους για sex!

4. Διατροφή: Αμ γιατί νομίζετε ότι όλοι οι ειδικοί γκρινιάζουν και επιμένουν να προτιμάμε τα βιολογικά προιόντα; Τα μη βιολογικά φρούτα συγκεκριμένα περιέχουν υψηλά επίπεδα οιστρογόνων με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η αντρική λίμπιντος. Περισσότερα από τους διάσημους νομίζετε ότι ξέρετε;

5. Mπουκαλάκια νερού: Απίστευτο κι όμως αληθινό. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τα χημικά που περιέχουν τα πλαστικά μπουκαλάκια. Κάποια από αυτά λοιπόν περιέχουν δισθαινόλη Α η οποία επηρεάζει την τεστοστερόνη του καλού σας με αποτέλεσμα να η πολυπόθητη ανύψωση να μην έρχεται!

Διαβάστε επίσης:

Τρίο χωρίς τρίτο άτομο; Κι όμως γίνεται!

Είναι 30 και είμαι 20. Μόνο για το σεξ με θέλει;

Sex και συναίσθημα: Οδηγίες για τρυφερες νύχτες