Sex: Τί είναι ψέμα και τί αλήθεια;

Sex: Τί είναι ψέμα και τί αλήθεια;

Τι ισχύει τελικά και τι όχι γύρω από την αρχαιότερη των πράξεων;

To sex είναι αγαπημένο θέμα συζήτησης αντρών και γυναικών. Μέγεθος, διάρκεια, οργασμός τίθενται επί τάπητος και αναλύονται, μπορούμε να πούμε με σχεδόν επιστημονική ευλάβεια. Και επειδή όπως όλα τα σημαντικά θέματα, περιβάλλονται από μύθους και αλήθειες, έτσι και γύρω από το sex γράφονται και λέγονται πράγματα τα οποία ήρθε ο καιρός να αναλύσουμε και επιτέλους να εξηγήσουμε. Παρακάτω σας έχουμε κάποιους από τους βασικότερους σεξουαλικούς μύθους οι οποίοι είτε επαληθεύονται είτε καταρρίπτονται πανηγυρικά!

1. Το μέσο μήκος ενός πέους σε στύση είναι 12-12,5: Σας αρέσει δεν σας αρέσει, πρόκειται για μία πολύ μεγάλη αλήθεια. Ξεχάστε ότι έχετε δει σε ταινίες πορνό, τα παιδιά είναι προικισμένα και γι' αυτό επέλεξαν και το συγκεκριμένο επάγγελμα, κατά πολλούς λειτούργημα! Ο μέσος όρος λοιπόν είναι τα 12,5 εκατοστά και αν ο αρσενικός σας περίγυρος χρησιμοποιεί νούμερα της τάξεως των 18 και 19 εκατοστών τότε πολύ απλά ψεύδεται ασυστόλως!

2. Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί 4 φορές περισσότερο από τον αντρικό: Ολόσωστο! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, ο αντρικός οργασμός έχει διάρκεια περίπου 6 δευτερόλεπτα ενώ ο γυναικείος μπορεί να φτάσει και τα 20! Εκτός λοιπόν από ομορφιά και μυαλό μας δόθηκε και η πολυτέλεια του χρόνου!

3. Τα 2/3 των γυναικών έχει προσποιηθεί οργασμό: Δυστυχώς είναι κάτι που είναι πέρα ως πέρα αλήθεια! Αν λοιπόν είστε μία από αυτές, καλά θα κάνετε να μην συνεχίσετε το.. άθλημα, όχι για τα γνωστά κλισέ περί σεβασμού στον εαυτό σας, αλλά κυρίως επειδή είναι ψυχοφθόρο. Αν τελοσπάντων ο παρτενέρ σας δεν σας ικανοποιεί, αλλάξτε τον ή δείξτε του ακριβώς τι να κάνει. Δεν είναι κρίμα αυτός πάντα να τελειώνει κι εσείς να μένετε με την χαρά;

4. Τα προφυλακτικά προστατεύουν κατά 97% από εγκυμοσύνη: Μπορεί να είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντισύλληψης αλλά δεν είναι και η πιο αξιόπιστη. Από την άλλη, οι υπόλοιπες μέθοδοι μπορεί να προστατεύουν ακόμα και κατά 99% από πιθανή εγκυμοσύνη, αλλά σας αφήνουν εντελώς ακάλυπτες σε σχέση με τα σεξουαλικώς μεταδοδόμενα νοσήματα. Εν ολίγοις, χρησιμοποιείστε προφυλακτικό και αν τελικά μείνετε έγκυος, παίρνετε Oscar ατυχίας!

5. Οι γυναίκες δηλώνουν 4 ερωτικούς συντρόφους και οι άντρες 7: Αυτό είναι και αλήθεια και ψέμα. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες έχουν την τάση να μειώνουν τον αριθμό των παρτενέρ και οι άντρες να τον αυξάνουν. Με απλά μαθηματικά, το 50% σχεδόν του πληθυσμού συνηθίζει να λέει ψέματα σχετικά με τις σεξουαλικές του εμπειρίες! Μα σε τι ζούγκλα ζούμε τελοσπάντων;

6. Οι γυναίκες έχουν περισσότερες ορμές το καλοκαίρι: Μεγάλη αλήθεια την οποία πιθανότατα να έχετε παρατηρήσει κι εσείς. Σύμφωνα με ειδικούς, η γυναικεία όσφρηση είναι πιο ευαίσθητη κατά τους θερινούς μήνες, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται αμέσως την έκκριση ουσιών από τους ιδρωτοποιούς αδένες ενός άντρα που ενδιαφέρεται σεξουαλικά. Οπότε το χειμώνα δεν είναι ότι δεν είστε ποθητές απλά δεν το αντιλαμβάνεστε!

Διαβάστε επίσης:

Sex και άστρα: Αποπλανήστε τον ανάλογα με το ζώδιό του!

5+1 μύθοι για το πρωκτικό sex, καταρρίπτονται!

Αυτές είναι οι στάσεις (στο sex) που οφείλετε να δοκιμάσετε!