5 σημάδια ότι σας θέλει μόνο για το sex

5 σημάδια ότι σας θέλει μόνο για το sex

Διαβάστε παρακάτω και σταματήστε να χάνετε το χρόνο σας!

Θυμάστε που παλιά όταν ένας άντρας ήθελε μία γυναίκα έκανε σχέση μαζί της; Ωραίες εποχές ε; Πλέον, όπως η τεχνολογία εξελίσσεται, εξελίσσονται ανάλογα και όλα τα υπόλοιπα που αφορούν την καθημερινότητα. Και επειδή, δεν μας το βγάζετε από το μυαλό, όλα ξεκινούν από τους άντρες, ακόμα και οι σχέσεις πλέον έχουν πάρει την μορφή που τους... βολεύει! Θέλουν μόνο sex; Παιρνουν μόνο sex. Θέλουν κάτι παραπάνω; Παίρνουν κάτι παραπάνω! Για όλες εσάς εκεί έξω, που έχετε μία ελεύθερη σχέση, άτιμη μόδα, και ελπίζετε για κάτι περισσότερο, γιατί κακά τα ψέματα ελάχιστες είναι οι γυναίκες που κάνουν sex επανειλημμένα με κάποιον που δεν γουστάρουν, σας πληροφορούμε μετά λύπης μας ότι δεν πρόκειται να κάνετε σχέση μαζί του, γιατί πολύ απλά το έχετε χάσει το παιχνίδι. Παρακάτω, σας έχουμε κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι σα ςθέλει μόνο για το sex...

1. Κακή αρχή: Βγήκατε ραντεβού, συνήθως όσοι θέλουν μόνο sex δεν χαλάνε ούτε ευρώ για την εκάστοτε, αλλά ας υποθέσουμε ότι πέσατε σε large τύπο, και ενώ όλα βαίνουν καλώς, αρχίζουν τα παρατράγουδα! Κανένας άντρας, ο οποίος ενδιαφέρεται πραγματικά δεν θα επιχειρήσει να κάνει sex στο πρώτο ραντεβού. Αν όμως αυτός επιμένει να σας καλεί σπίτι του, λέγοντάς σας πόσο όμορφη και σέξι είστε και ποντάροντας στο λίγο παραπάνω που έχετε πιει, τότε δυστυχώς κάτι δεν πάει καλά. Και αν εσείς έχετε αποφασίσει να μην του.... δοθείτε και τελικά γίνει το μοιραίο, τότε λυπούμαστε αλλά μόλις χάσατε!

2. Πού είναι η τρυφερότητα οέο: Κατά τη διάρκεια του sex σας αγκαλιάζει, σας φιλάει, σας χαιδεύει και γενικότερα είναι τρυφερός και παθιασμένος. Από τη στιγμή όμως που κάνει τη δουλειά του, γίνεται κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος. Αποφεύγει τη σωματική επαφή μαζί σας και στην καλύτερη σας γυρνάει την πλάτη για να δει τηλεόραση. Αν σας επιτρέψει να κοιμηθείτε εκεί, μάλλον είναι μεγαλόψυχος. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σας διώξει, ευγενικά πάντα, κι εσείς να πάρετε τους δρόμους μες στην μαύρη νύχτα!

3. Επικοινωνία ώρα μηδέν: Οι κλήσεις του είναι είδος υπό εξαφάνιση στην μνήμη του κινητού σας και σας στέλνει μήνυμα μόνο για να βρεθείτε χωρίς φυσικά να ρωτάει τι κάνετε, έτσι για το τυπικό της υπόθεσης. Αν μάλιστα, επικοινωνεί πάντα μετά τις 10 το βράδυ, τότε όχι μόνο δεν θέλει κάτι παραπάνω από sex αλλά σας θεωρεί και εντελώς δεδομένη. Αν από την άλλη, όποτε του στέλνετε εσείς μήνυμα ή παίρνετε τηλέφωνο, επικοινωνεί μετά από ώρες ή την επόμενη μέρα προβάλλοντας χαζές δικαιολογίες ή και όχι, τότε καλύτερα να μη συνεχίσετε να ασχολείστε μαζί του.

4. Μοιράζεται ένα πρόβλημα: Οι άντρες έχουν την τάση να συμπεριφέρονται σαν τα λιοντάρια στη ζούγκλα. Δηλαδή θεωρούν ότι είναι αυτοί το κέντρο του κόσμου και όλοι οι υπόλοιποι είναι ασήμαντοι. Κάτι σαν βασιλιάδες δηλαδή. Θα μιλήσει ακατάπαυστα, μόνο για τον εαυτό του, θα τονίσει πόσο καταπληκτικός είναι, με πόσες πολλές γυναίκες έχει πάει και πως αυτή την περίοδο θέλει απλά να περάσει καλά! Δεν σας κάνει φυσικά καμία ερωτήση για εσάς και κάπου εκεί σκάει και το παραμύθι: Σας εξομολογείται ένα πρόβλημά του! Εσείς φυσικά σκέφτεστε ότι αν δεν σας ήθελε δεν θα σας έλεγε τίποτα, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι απλά σας εκτιμάει!

5. Αυτό που λέμε άφαντος: Παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόσασταν κάθε μέρα είχατε μία συγκεκριμένη επικοινωνία και επαφή. Και παρά το γεγονός ότι την τελευταία φορά που βρεθήκατε, δεν παρατηρήσατε κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά του, έχει να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 2 εβδομάδες! Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Βρήκε άλλο ενδιαφέρον και πλέον δεν έχετε καμία θέση στη ζωή του. Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε γιατί δεν θα τα καταφέρετε. Απλά ξεπεράστε το και προχωρήστε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Sex της μιας βραδιάς: 5 λόγοι για να υποκύψετε στον πειρασμό

5 ενδείξεις για να μην ξανακάνετε sex μαζί του!

6+1 αντρικές φαντασιώσεις (στο sex), εξηγούνται!