Ενώ μου έχει πει «σ' αγαπώ», όταν της είπα να βγούμε δεν ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου!

Ενώ μου έχει πει «σ' αγαπώ», όταν της είπα να βγούμε δεν ήθελε να κάνει κάτι μαζί μου!

Το Queen.gr απαντά στους αναγνώστες του

Το γράμμα του αναγνώστη

kalispera sas... ithela na mou dosete mia gnomi gia to sigkekrimeno thema..
edo kai tria xronia eimai eroteumenos me mia kopela. tis ixa pi na bgoume, auti mou ixe pi sagapo kai otan tis ixa pi na bgoume mou ixe pi oti den einai se fasi kai oti tha ithele na kani kati mazi mou ala oxi ekino ton kero... tora afou eginan pola tskaothikame kai pola ala.. otan me blepi me parea me kitazi otan me blepi me kopeles lei pies einai autes genikotera einai ligo zilia.. ala parola auta milame kanonikotata.. ti protinete? gt eimai poli mperdemenos..:/

H απάντηση του Queen.gr

Δεν είμαστε fan της πολυλογίας, αλλά όταν στέλνετε γράμματα καλό είναι να μην είναι τηλεγραφήματα, για το δικό σας καλό. Δεδομένου του ότι δεν είμαστε μπροστά και δεν γνωρίσουμε τις εξελίξεις της ζωής σας είναι πολύ δύσκολο να βγάλουμε άκρη από τα συμφραζόμενα ίδίως όταν είναι τόσο... συγκεχυμένα.

Οκ ήσουν ερωτευμένος 3 χρόνια και της ζητάς να βγείτε. Εκείνη σου λέει Σ' ΑΓΑΠΩ. Έτσι ξαφνικά; Από πού κι ως που; Τι αγάπες είναι αυτές; Δε λέγονται έτσι αυτά τα πράγματα. Εκτός κι αν μας έχεις φάει σημαντικές ιστορίες. Οι έρωτες χωρίς να ζήσουμε τον άλλο και οι αγάπες προς φανταστικά πρόσωπα- άτομα που δεν γνωρίζουμε και δεν έχουμε βιώσει= όπου φύγει φύγει.

Όταν της είπες να βγείτε σου είπε πως θα ήθελε να κάνετε κάτι αλλά όχι κείνη τη στιγμή... Η ίδια που σε αγαπούσε; Γιατί τι είχε; Σχέση; Εγκαύματα πρώτου βαθμού σε όλο το σώμα; Κάποια σοβαρή υπόθεση που δεν μπορούσε να περιμένει γιατί θα καταστρεφόταν ο κόσμος; Τι; Σε... αγαπούσε δεν είπαμε; Και επαναλαμβάνω: Από πού και ως πού. Μηδέν λογική και σοβαρότητα.

'Τώρα αφού έγιναν πολλα, τσακωθήκαμε και πολλά άλλα...' Φίλε τα πιο σημαντικά, δλδ τα γεγονότα, μας τα παραλείπεις και αναφέρεις τα μόνα που δεν έχουν σημασία. Χαζά Σ' ΑΓΑΠΩ. Τα λέω χαζά μιας και όταν ειπώθηκαν μόνο σοβαρότητα δεν απέπνεαν. Σόρυ κιόλας!

Σε κοιτάζει, κάνει ζήλειες, μιλάτε, μπερδεύεσαι... Συγνώμη που θα σου το πω αλλά όλο το σκηνικό είναι τέρμα ανώριμο. Ασχολούμαστε με μία κοπέλα που δεν ξέρει καθόλου τι της γίνεται και δεν έχει καμία επαφή με τα λεγόμενά της. Η υποτιθέμενες ζήλειες και τα βλέμματα δεν μου λένε κάτι μπορεί αν είναι και απλά παιχνίδια επιβεβαίωσης. Με όσα στοιχεία μου έχεις δώσει θα σε συμβούλευα πρώτα απ' όλα να σοβαρευτείς εσύ και να φερθείς λογικά και δεύτερον να πάψεις να ασχολείσαι με ό, τι να 'ναι άτομα.

*Κρατώ επιφύλαξη βέβαια ως προς εκείνη- μόνο για το κομμάτι των γεγοντότων μεταξύ σας που δεν μας αναφέρεις. Κατά τα άλλα εμμένω στο: ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.


Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.