«Ο πρώην μου με κεράτωσε και μου έχει μείνει φοβία με τον νυν»

«Ο πρώην μου με κεράτωσε και μου έχει μείνει φοβία με τον νυν»

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του «

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα η ερωτηση που θα θελα να σας κανω ειναι η παρακατω....

Με το αγορι μου εχουμε τις καλυτερες σχεσεις.Το θεμα ειναι πως πολλες φορες μου περνανε ανοητες ιδεες απο το μυαλο οπως οτι βλεπει αλλη και και και (επειδη περιστοιχιζεται απο πολλες γυναικες στην δουλεια του)...Ξερω οτι δεν συμβαινει και οπως ξερω πως δεν ισχυουν οι σκεψεις μου- του τι σκεφτομαι. Λες ολο αυτο να μου εχει μεινει καταλοιπο προηγουμενης σχεσης μου που με ειχε κερατωσει(τον εκδικηθηκα). Φοβαμαι και σκεφτομαι τα χειροτερα, 4 χρονια περασανε γιατι δεν μπορω να το αποβαλλω????παιζει ρολο που ο πρωην μου με κερατωσε και ενα χρονο ημουνα αστα να πανε???

ευχαριστω πολυ....:)

Η απάντηση του Queen.gr

Αρχικά θα σου έλεγα μην πανικοβάλεσαι. Είναι κάτι υγιές να αγχώνεσαι αν τον θες πολύ, απλά πονάει... Δεν σημαίνει ότι θα το κάνει όμως. Αν είσαι σίγουρη ότι δεν συμβαίνει δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεσαι και να το σκέφτεσαι συνέχεια γιατί θα επηρεάζεις τη συμπεριφορά σου και ίσως του περνάς κι εκείνου μετά τα λάθος μηνύματα.

Αν δεν είχες ανέκαθεν τέτοιες φοβίες τότε μάλλον σου έχει μείνει όντως από τον προηγούμενο. Το αν τον εκδικήθηκες δεν μας αφορά ούτε σημαίνει ότι έκανες καλά. Είναι αδιάφορο. Προσπάθησε να μην καταστροφολογείς γιατί καμιά φορά ελκύουμε ακριβώς αυτά που φοβόμαστε.

Πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς ψύχραιμα για ποιο λόγο το σκέφτεσαι συνέχεια και να δεις αν όντως πρόκειται για δική σου παράλογη φοβία. Αν είναι έτσι τότε αντιμετώπισέ το με πολλή λογική σκέψη και υπομονή.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.