Πρόωρη εκσπερμάτιση: Τips για να την... καθυστερήσετε!

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Τips για να την... καθυστερήσετε!

Ένα καυτό θέμα που μας αφορά, σχεδόν, όλες!

Bρίσκεστε στο κρεβάτι με τον καλό σας και επιδίδεστε στην πράξη που κάνουν όλοι οι άνθρωποι σε αυτό και δεν εννοούμε ύπνο ή διάβασμα! Το πράγμα είναι ακόμα στην αρχή αλλά κυλά υπέροχα, εσείς νιώθετε θεά, ο καλός σας, σας περιποιείται και σας κάνει να νιώθετε τουλάχιστον Kate Middleton και πάνω που έχετε αρχίσει να μπαίνετε στο κλίμα και να ετοιμάζεστε να... φορτσάρετε, εκείνος, ολοκληρώνει! Πριν κλειστείτε στην τουαλέτα για να κλάψετε και πριν πάρετε τηλέφωνο την κολλητή σας για να σας παρηγορήσει, δεν είναι και λίγο αυτό που συνέβη, διαβάστε παρακάτω κάποια απλά, έξυπνα και... ανθρώπινα tips τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε προκειμένου να καθυστερήσετε την εκσπερμάτισή του. Γιατί, φίλη εκεί έξω, δεν είσαι η μόνη που ανεβαίνει αυτό το γολγοθά! Διαβάστε λοιπόν για να... μάθετε!

1. Προφυλακτικό: Πριν αρχίσετε τα γνωστά, εγώ με τον Κώστα είμαστε μαζί δυο χρόνια και πλέον δεν φοράμε προφυλακτικό, σκεφτείτε λίγο πιο σφαιρικά και είμαστε σίγουροι ότι θα αλλάξετε γνώμη. Το προφυλακτικό, εκτός του ότι προστατεύει, γιατί κακά τα ψέματα ο άντρας είναι άντρας και την σκανταλιά του θα την κάνει, ας μην κολλήσετε κι εσείς τίποτα, κάνει το πέος του καλού σας λιγότερο ευαίσθητο με αποτέλεσμα να καθυστερεί την ολοκλήρωση. Τώρα ακριβώς τα λεπτά μην μας ρωτάτε, αλλά αν τα 2 γίνουν 5 είναι μία πρόοδος. Λίγο λίγο τη φορά...

2. Πρώτα εσείς: Ηρθε η ώρα να σκεφτείτε εγωιστικά παρά το γεγονός ότι το sex δεν είναι εγωιστική πράξη. Και δεν εννοούμε να καθίσετε εσείς σαν πασάς στα Γιάννενα και ο έρμος ο παρτενέρ να αναλάβει τη... βαριά δουλειά, αλλά μπορείτε κάλλιστα να του ζητήσετε να ολοκληρώσετε πρώτα εσείς με προκαταρκτικά. Λίγο στοματικό, πάρτε και έναν δονητή και κάντε μερικά παιχνιδάκια. Αφού λοιπόν ικανοποιηθείτε εσείς, περάστε και στο κυρίως πιάτο, δηλαδή την διείσδυση. Ε μετά από 3 λεπτά ήδη θα κοιμάστε! Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν αλλάζουν αλλά τουλάχιστον θα το έχετε ευχαριστηθεί!

3. Φορέστε δαχτυλίδι: Δεν εννοούμε αρραβώνων γιατί το μόνο που θα μπορέσετε να δείτε είναι απλά η μορφή του στον τοίχο όπως ακριβώς στα αγαπημένα μας καρτούν! Αναφερόμαστε φυσικά στο γνωστό δαχτυλίδι το οποίο και τοποθετείται στην βάση του πέους με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγαλύτερη συγκέντρωση αίματος στο σημείο και τελικά η διάρκεια να είναι μεγαλύτερη. Κάντε πρώτα μία δοκιμή, όπως ακριβώς κάνατε στην εφηβεία με τα προφυλακτικά. Κρίμα είναι την επίμαχη στιγμή να την πατήσετε!

4. Μέσω... Λαμίας: Όποιος βαριέται να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει δεν λένε; Ε κάντε ακριβώς αυτό. Αφού έχετε πλέον δεχτεί ότι ο καλός σας δεν είναι αυτό που λέμε... αγόρι με διάρκεια, ξεκινήστε από τα πολύ βασικά. Δεν εννοούμε να μιλήσετε για τις μελισσούλες και τους μελισσούλους αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα, να ανάψετε κεριά να του κάνετε ένα αισθησιακό μασάζ και τούμπαλιν, φυσικά! Συνεχίστε με προκαταρκτικά, ξέρετε να μην σας τα λέμε εμείς, και όταν τελικά φτάσετε στο ζουμί, να είστε σίγουρες ότι θα το ευχαριστηθείτε πολύ περισσότερο.

5. Βασανίστε τον: Ένα παλιό και όχι ινδιάνικο κόλπο! Αν θέλετε ο παρτενέρ σας να κρατήσει για περισσότερη ώρα τότε δεν έχετε παρά να του κάνετε... νάζια! Μία να του δίνετε δηλαδή μία να του παίρνετε, Ξεκινήστε με στοματικό κι εκεί που αντιλαμβάνεστε ότι η... σκληρότητα έχει φτάσει στο απροχώρητο, σταματείστε, φιλήστε τον παθιασμένα και αφού τον δείτε να ηρεμεί, συνεχίστε! Αυτό μπορείτε να το κάνετε όσες φορές θέλετε ή για την ακρίβεια μέχρι να σας βρίσει εκείνος από την αγανάκτηση! Μη τα θέλετε και όλα δικά σας...

Διαβάστε επίσης:

Σέξι κι όποιος αντέξει: Αυτά είναι τα ρούχα που ξετρελαίνουν τους άντρες!

Τι πραγματικά ζητούν οι άντρες στο κρεβάτι;

5 tips για να γίνετε οι ιέρειες του φλερτ!