Περνάω τη χειρότερη φάση της ζωής μου. Χωρίσαμε ύστερα από 4 χρόνια.

Περνάω τη χειρότερη φάση της ζωής μου. Χωρίσαμε ύστερα από 4 χρόνια.

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας...περνάω τη χειρότερη φάση της ζωής μου...ήμουν 4 χρόνια με τον Α..είχαμε κάποιες δύσκολες φάσεις κατά τη διάρκεια της σχέσης άλλα περνάγαμε καλά,πηγαίναμε ταξίδια,κάναμε πράγματα ,τον αγαπούσα τόσο πολύ δεν ήθελα πότε να πέσουμε σε ρουτίνα.Πριν από 4 μέρες έμαθα ότι στη σχολή του το παίζει ελεύθερος και ωραίος ,ότι γενικά έλεγε ότι μια γουστάρει τη μια και μια την άλλη.Μάλιστα μια φορά είχε βγει με μια μαζί με τον φίλο του ο οποίος έχει και αυτός κοπέλα και έχουμε βγει όλοι μαζί.Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν μου το είπαν,γκρεμίστηκ ο κόσμος μου.γιατί τόση υποκρισία?Τέλος μου είπαν ότι το σίγουρο είναι ότι με καμιά δεν έχει κάνει κτ παραπάνω,το ορκίστηκε και ο ίδιος πολλές φόρες ,τσάμπα μάγκας με λίγα λόγια!!!Τώρα μου ορκίζεται ότι δεν έχει κάνει τίποτα με καμιά και μου λέει ότι μόνο εμένα αγαπάει.Δεν μπορώ να γυρίσω όμως με πρόσβαλε ,με μείωσε ,ήταν άλλος άνθρωπος και όλα αυτά γιατί?Είμαι χάλια ,συνεχεία κλαίω,σε κλειστούς χώρους πνίγομαι και να φανταστείτε ότι πριν 2 βδομάδες ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που είχαμε πάει εκδρομή σε χειμερινό προορισμό,ήταν η χαρά της ζωής μου.΅Είμαι μόνο 22 αλλά δεν μπορώ χωρίς αυτόν, αλλά δεν μπορώ να τον συγχωρήσω ,δεν μπορούμε να είμαστε μαζί δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη.Μέχρι και σε ψυχολόγο σκέφτομαι να πάω,δεν μπορώ άλλο έτσι....γιατί να συμπεριφερθεί τόσο ανώριμα,λέει ότι είμαι υπερβολική και ότι ήταν μια παρόρμηση που βγήκε με την άλλη, πως περιμένει να τον πιστέψω? Δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν,θέλω να ξεχάσω άλλα πως?Εσείς τι λέτε για όλα αυτά?

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν είναι κάτι εύκολο, σίγουρα πονάει, είναι σκληρό και φυσικά καταρρέει ο κόσμος σου. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν. Είσαι τυχερή που το έμαθες. Καταρχάς να ξέρεις ότι είστε πάρα πολύ μικροί για να προχωρήσετε σε μόνιμη σχέση. Αν μένατε κι άλλο μαζί κρίνω πως θα το έτρωγες το κέρατο.Το θέμα δεν είσαι εσύ, αν σε βαριόταν, αν του άρεσε κάτι άλλο ή οτιδήποτε. Το παιδί δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του. Καθόλου καλά. Δεν αντέχει να υποστηρίξει καν τις ίδιες τις επιλογές του και δεν ξέρει τι θέλει.

Από τη μία έχει σχέση και από την άλλη το παίζει ελεύθερος. Θεωρείς πως το έκανε απλά για να το παίζει και να μην εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες να κάνει κάτι όπως αν ήταν ελεύθερος; Τόσο απελπισμένη φαντάζομαι δεν είσαι για να τον πιστεψεις. Δεν λέγονται για πλάκα αυτά ούτε μόνο για να δειχτούμε. Υπάρχουν άλλοι τρόποι προς επίδειξη. Και φυσικά βγήκε και ραντεβού. Τι καταλαβαίνεις εσύ; Βγάλε τον εαυτό σου απ' έξω και σκέψου πως αυτά σου τα λέει μια φίλη. Ότι συνέβησαν σε μένα. Τι θα μου έλεγες; Συγχώρεσέ τον και πήγαινε πίσω; Χάσε κι άλλη ζωή με έναν ανασφαλή υποκριτή και αδύναμο χαρακτήρα; Ήθελε δύο ζωές. Αγάπη, φροντίδα, αποδοχή και παιχνίδι παράλληλα.

Οκ. Τον θες. Δεν μπορείς χωρίς αυτόν. Φυσικά και μπορείς. Στο μυαλό σου είναι. Μην περιμένεις να περάσει από τη μία μέρα στην άλλη. Ήταν η πραγματικότητά σου για 4 χρόνια. Συνήθεια και καθημερινή επαφή. Μην απαντάς. Χαμένος χρόνος σε έναν χειριστικό τύπο που θα πει οτιδήποτε αλλά δεν θα πράξει σαν άντρας- ή μάλλον σαν άνθρωπος. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν έχεις δικαιολογία έκανε δεν έκανε κάτι. Μάίστα το να μην έκανε είναι ακόμη πιο αρρωστημένο και γελοίο από το να έκανε. Δείχνει ότι δεν αγαπά τον εαυτό του και ζει σε φανταστικό κόσμο. Άστον και κοίταξε να βρεις εσενα και να σε επαναπροσδιορίσεις μέσα από αυτό όμως.

Ίσως ναι. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το επεξεργαστείς να χρειαστείς και ψυχολόγο. Μην το δεις παράξενα. Χάνεις την ως τώρα πραγματικότητά σου και δεν είναι λίγο. Δεν θα καταφέρεις ποτέ να απαντήσεις σε όλα αυτά μιας και είναι αδύνατο να μπεις στο μυαλό του. Θα τα καταφέρεις όμως και πολύ πιο γρήγορα από όσο πιστεύεις. Και μην ξεχνάς πως δεν έχεις εσύ κάποιο πρόβλημα- όλα όσα βιώνεις είναι φυσιολογικά. Αυτός δεν είναι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ