«Νομίζεις ενδιαφέρεται ή μου έκανε απλά εξυπηρέτηση»;

«Νομίζεις ενδιαφέρεται ή μου έκανε απλά εξυπηρέτηση»;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας, πριν 5χρονια ειχα συνομιλησει στο fb ελαχιστα, με δικη μου πρωτοβουλια, με ένα παιδι απο την ιδια περιοχη με τη δικη μου. Δεν ειχαμε βρεθει ποτε απο κοντα. Τοτε αυτος ειχε σχεση με καποια αλλη κ ήταν πολυ απομακρος, ανταλλαξαμε 2-3 μηνυματα και μετα τελος. Το καλοκαιρι τον πετυχα σ' ενα μαγαζι και με κοιτουσε αρκετα. Πριν καποιους μηνες, βρεθηκαμε σε μια εκδηλωση τυχαια και με κοιτουσε συνεχεια...παρα πολυ! Εγω χρειαζομουν πληροφοριες για ενα μαθημα της σχολης του και αφου τον πλησιασα, μιλησαμε. Στην αρχη μου πε πως δε με ξερει φατσικα (γτ του πα πως μενουμε στην ιδια περιοχη) αλλα μετα μου πε πως θυμαται οτι εχουμε μιλησει στο fb πριν χρονια, θυμοταν ακομη και το επιθετο μου! Θα μου δανειζε ενα βιβλιο για ενα μαθημα και οταν τον ρωτησα πως θα γινει να επικοινωνησουμε, μου δωσε αμεσως το κινητο του κ υστερα ζητησε και το δικο μου. Με τα πολλα....καταφεραμε να βρεθουμε, αυτος μου προτεινε να παμε για καφε να μου το δωσει! Εγω ειχα αναθαρρησει, γιατι μου φαινοταν θετικη η σταση του ως τοτε...αλλα οταν βρεθηκαμε...αφου ειπαμε τα τυπικα με τις σχολες μας...δε σταματησε να μιλαει για τον εαυτο του και τη σχολη του κτλ. Δε με ρωτησε τιποτα για μενα εκτος απο το που βγαινω συνηθως. Βεβαια δε ξερω αν ολα αυτα μου τα λεγε με σκοπο να με βοηθησει με τη σχολη και το μαθημα αλλα αν ενδιαφεροταν δε θα θελε να μαθει και για μενα? Τελικα ειπαμε να βρεθουμε ξανα καπου οταν του επιστρεψω το βιβλιο του...Το μονο που παρατηρησα ηταν πως ηταν λιγο αμηχανος και στην αρχη οταν βρεθηκαμε και οταν αποχαιρετιστηκαμε...μπορει να φταιει κ αυτο που μιλουσε συνεχεια για κεινον?
Δεν ξερω...νομιζεις ενδιαφερεται? Ή απλα μου εκανε εξυπηρετηση?

Η απάντηση του Queen.gr

Θα σε ταρακουνήσω. Με σοκάρεις. Διάβασε λίγο το μήνυμά σου. Ξαναδιάβασέ το. Άλλη μία πάλι για να το εμπεδώσεις καλύτερα.

Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Πες μου.

Μόνο εσύ του μιλάς. Το έχεις καταλάβει έτσι;

Αρχικά μέσω facebook. Τι είναι το facebook, ξέρεις; Πραγματικότητα δεν είναι πάντως! Είχε σχέση και με κοπέλα τότε. Η επικοινωνία σας κόπηκε και πολύ σωστά. Σε κοιτούσε το καλοκαίρι που σε είδε τυχαία. Μπορεί να του άρεσες, μπορεί και όχι. Σίγουρα όχι τόσο ώστε να κάνει κάτι. Το διαπιστώσαμε. Μπορεί να σε κοίταζε επειδή τον κοιτούσες κι εσύ και δεν το καταλάβαινες. Μπορεί να σε κοίταζε όπως κοιτάμε όλοι μας κάποιον που γνωρίζουμε (σε εισαγωγικά) από το facebook όταν τον βλέπουμε από κοντά, θέλοντας να επιβεβαιώσουμε την αντίληψή μας.

Οκ, σε είδε και σε ξανακοίταζε. Είπε κάτι; Ήρθε να σου μιλήσει; Τι σημαίνει το με κοίταζε; Τίποτα δεν σημαίνει. Πρέπει να μένουμε στα γεγονότα και όχι σε άχρηστες λεπτομέρειες που μπορεί να είναι και προβολές των δικών μας θέλω στους άλλους.

Ζήτησες τη βοήθειά του. Προσφέρθηκε να σου τη δώσει. Είτε σε συμπάθησε, είτε του ψιλοάρεσες, είτε απλά είναι ευγενικός. Έκανε κάτι να σου δείξει ότι θέλει κάτι παραπάνω; Έδειξε ενδιαφέρον για σένα; Ούτε καν!

Γιατί έχεις σκαλώσει σε μία άκυρη περίπτωση και αναλύεις ασήμαντα γεγονότα; Αν είχες μία σχέση πάθους και προέκυπτε πρόβλημα θα έγραφες τόμους με τις απορίες σου; Δεν νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσεις κάποιον άλλον. Οι απαντήσεις είναι μπροστά στα μάτια σου. Απλά βγες από τις σκέψεις σου και διάβασε το κείμενό σου. Βλέπεις κάτι ενδιαφέρον σε αυτή την ιστορία; Ποτέ δεν ξέρεις..., αλλά το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχεις τίποτα στα χέρια σου για να αναλύσεις.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ