Οδηγός επιβίωσης για το πρώτο ραντεβού: Τips για να είναι άκρως πετυχημένο!

Οδηγός επιβίωσης για το πρώτο ραντεβού: Τips για να είναι άκρως πετυχημένο!

Ακολουθήστε τις συμβουλές και σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερο!

Το ραντεβού είναι σίγουρα κάτι το οποίο προκαλεί νευρικότητα, αναμονή, προσμονή αλλά και ενθουσιασμό. Ένα ραντεβού μπορεί να είναι άκρως πετυχημένο, είτε λόγω χημείας είτε λόγω καλής διάθεσης και των δύο πλευρών, μπορεί όμως να είναι και κυριολεκτικά καταστροφή, ακόμα κι αν η ερωτική έλξη είναι εμφανής. Δεν πρόκειται να αναλύσουμε το γιατί τελικά, δύο άνθρωποι που θέλουν ο ένας τον άλλο δεν τα βρίσκουν, μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με περίεργες και πολύπλοκες εξισώσεις σε συνάρτηση πάντα με τη θέση των πλανητών! Αυτό στο οποίο εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, είναι να σας δώσουμε τα φώτα μας, σε μορφή tips πάντα, πώς να κάνετε ένα ραντεβού να πετύχει και τελικά να μην καταλήξει σε φιάσκο! Αν φυσικά σας ενδιαφέρει το εν λόγω άτομο! Διαβάστε παρακάτω λοιπόν και δώστε τη δέουσα προσοχή...

1. Να είστε ο εαυτός σας: Είναι ίσως από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε όλοι μας, άντρες και γυναίκες. Συνήθως στο πρώτο ραντεβού προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τον άλλο, με αποτέλεσμα να μην είμαστε ο ευατός μας. Το μυστικό λοιπόν δεν είναι να γίνετε μία άλλη αλλά να παρουσιάσετε μία βελτιωμένη εικόνα σας. Αν για παράδειγμα είστε γκρινιάρα, δεν υπάρχει λόγος να το δείξετε από το πρώτο ραντεβού, αλλά μπορείτε κάλλιστα να εξάρετε και να υπερτονίσετε κάποια θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Εν ολίγοις, αν η κατάσταση εξελιχθεί, θα είναι σε θέση πολύ σύντομα να γνωρίσει και τα ελαττώματά σας. Αν από την άλλη, κρίνετε απαραίτητο να πείτε και μερικά ψεματάκια τότε μάλλον θεωρείτε τον εαυτό σας αδιάφορο και μη συναρπαστικό. Κάτι στο οποίο πολύ πιθανό να συμφωνήσει και το wannabe αγόρι σας.

2. Διατηρήστε το μυστήριο: Είναι απολύτως λογικό, και νομίζουμε ότι το καταλαβαίνετε κι εσείς, ότι αν του ξετυλίξετε όλες τις πτυχές του χαρακτήρας σας στο πρώτο ραντεβού, πολύ απλά στο δεύτερο, αν υπάρξει, θα κάνετε sex και μετά μη τον είδατε! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να του πείτε για τον πρώην σας και πόσο σας πλήγωσε, ούτε για τα 100 ευρώ που σας έκοψαν από τη δουλειά, ούτε ότι η μαμά σας σας πιέζει να παντρευτείτε! Αυτό που θέλουμε να σας πούμε, είναι ότι οφείλετε στην πρώτη σας έξοδο, να είστε θετική, αισιόδοξη και χαμογελαστή. Αν του μαυρίσετε την ψυχή του χριστιανού, για ποιο λόγο να θέλει να ξαναβγεί μαζί σας; Επιπλέον, προσπαθήστε να μην κάνετε σημαντικές αποκαλύψεις για το άτομό σας. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άνθρωπο τον οποίο μαθαίνουμε σιγά σιγά και κάθε φορά μας έχει και μία νέα... έκπληξη!

3. Μη γίνεστε (υπερβολικά) φιλικές: Όσο κι αν προσπαθείτε να σπάσετε τον πάγο και να νιώσετε και οι δύο πιο άνετα, μην πέσετε στην παγίδα να το παίξετε φιλαράκι. Συνειδητοποιείστε ότι έχετε βγει ραντεβού και ότι το θέλετε είτε όχι, υπάρχει ανάμεσά σας ερωτική έλξη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να καταστρέψετε την ατμόσφαιρα και να τον κάνετε να αισθανθεί ότι έχει βγει με τον κολλητό του. Στο κάτω κάτω, αν ήθελε να βγει με τους φίλους του δεν θα ήταν μαζί σας καθώς θα μπορούσε ωραιότατα να σας είχε αποφύγει. Υστερικά γέλια, βρισιές και πολλή οικειότητα, στα όρια της αγένειας, καλό θα ήταν να λείπουν.

4. Πολλές ερωτήσεις: Η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά η αίσθηση ενός ραντεβού, είναι κάπως σαν εξετάσεις, ακόμα και ανάκριση. Βέβαια, είναι δύσκολο να γνωρίσεις κάποιον αν δεν τον ρωτήσεις πράγματα, αλλά και οι απανωτές ερωτήσεις, είναι πολύ πιθανό να φέρουν τον άλλο σε αμηχανία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πείτε κάτι για εσάς και με την πρώτη ευκαιρία να του κάνετε πάσα για να πει κάτι αντίστοιχο για τον εαυτό του. Καλό θα ήταν, αν δεν έχετε ιδεά για την οικογένειά του, να αποφύγετε τις ερωτήσεις για γονείς και αδέρφια γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στο σπίτι του άλλου. Επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να ρωτάτε για χρήματα και καριέρα, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Αν θέλει θα σας τα πει από μόνος του. Και πιστέψτε μας ότι αν όντως του αρέσετε, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

5. Προσοχή στο ντύσιμο: Κάποιοι θεωρούν ότι στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει κανείς από άποψη εμφάνισης να τα δίνει όλα! Δηλαδή να φοράει ότι πιο ιδιαίτερο, σέξι και ακριβό διαθέτει η γκαρνταρόμπα του. Επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε! Ενώ για τον άντρα τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αντί να βάλει T-shirt, άντε να το αντικαταστήσει με πουκάμισο, για τη γυναίκα το πράγμα είναι λίγο πιο περίπλοκο. Πολλές λοιπόν, πέφτουμε στην παγίδα της υπερβολής με αποτέλεσμα να ντυνόμαστε προκλητικά και το μακιγιάζ μας να θυμίζει περισσότερο καρναβάλι της Πάτρας. Το μυστικό λοιπόν είναι η απλότητα. Αποφύγετε οτιδήποτε προκλητικό, κοντό ή με πολύ βαθύ ντεκολτέ. Ντυθείτε απλά αλλά ταυτόχρονα σέξι. Το αγαπημένο σας τζιν για παράδειγμα, ένα απλό μπλουζάκι που κολακεύει το στήθος σας και ένα ζευγάρι γόβες, αρκούν. Εννοείται ότι μαλλιά και μακιγιάζ θα πρέπει να είναι απλά. Όχι ανύπαρκτα, απλά... Υπάρχει μεγάλη διαφορά!

Διαβάστε επίσης:

«Είμαι πολύ ωραία κοπέλα. Βγαίνω έξω με την καλύτερη διάθεση και δεν μου την πέφτει κανείς»

Πώς να του αυξήσετε τις επιδόσεις στο σεξ, ανεξάρτητα από το μέγεθος

Το ξυπνητήρι δονητής σας υπόσχεται το πιο απολαυστικό ξύπνημα