O άντρας μου πήγε με την αδερφή μου ή η αδερφή μου πήγε με τον άντρα μου;

O άντρας μου πήγε με την αδερφή μου ή η αδερφή μου πήγε με τον άντρα μου;

To Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι 3 χρόνια παντρεμένη, 34 ετών με ένα παιδάκι και ανακάλυψα ότι o άντρας μου είχε σεξουαλικές επαφές με την αδερφή μου εδώ και δύο χρόνια . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε αφου λέει ότι εμένα αγαπάει και ότι δεν θέλει να χωρίσουμε. Μετά από ώρες συζητήσης έμαθα ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που με απάτησε στην αρχή είπε πως ήταν μόνο αυτή η φορά. Μπορώ να τον ξαναεμπιστευτω από την στιγμή που με απάτησε και ειδικά με την αδερφή μου ? Μήπως δεν θέλει να χωρίσουμε για το παιδί ? Ούτε με σεβάστηκε έτσι δεν είναι? Θα το ξανακάνει ? Απαντήστε μου, όσο πιο σύντομα. Ευχαριστώ.

Η απάντηση του Queen.gr

Άλλο ένα γράμμα που δεν μπορώ να πιστεψω πως είναι αληθινό! Είσαι καλά κοπέλα μου;
Δεν είναι δυνατόν να ρωτάς εμένα ή όποιον άλλον για το τι θα κάνεις με τη ζωή σου μετά από κάτι τέτοιο. Κάτι τόσο σοβαρό! Δεν πάει να λέει πως σε αγαπάει, σαφώς δεν σε σέβεται και εννοείται πως δεν δε υπολογίζει σαν γυναίκα. Δεν νοιάστηκε για το μέγεθος της απάτης του και τι θα πάθεις αν το μάθεις. Είναι μεγάλο σοκ αυτό που βίωσες αν και νομίζω ότι δεν καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι.

Ίσως αυτό είναι και ένας λόγος που τον ώθησε στην απάτη και μάλιστα με την αδερφή σου. Απαράδεκτος και η αδερφή σου ... δεν έχω λόγια! Ανεπίτρεπτο.

Δεν πρέπει να σε απασχολεί αν θα το ξανακάνει εκείνος. Ο γάμος σας έλαβε τέλος. Αν τον συγχωρήσεις ετοιμάσου να ζήσεις με τις συνέπειες. Όσο για την αδερφή σου, τυπικές σχέσεις μιας και προφανώς έχει σοβαρό πρόβλημα με τον εαυτό της για να κάνει κάτι τέτοιο. Το αίμα νερό δε γίνεται, αλλά πλέον τη βάζεις στη θέση που της αξίζει- δηλαδή σε τυπική απόσταση. Εκείνη δεν σκέφτηκε τη σχέση σας ούτε ότι έχεις παιδί με αυτόν τον άνθρωπο και έβαλε τη ζωή σου σε κίνδυνο ασχέτως με το πόσο μ*****ας είναι ο άντρας σου και πόσο θύμα από επιλογή εσύ.

Νεότατη είσαι κι έχεις ένα παιδάκι να σκεφτείς- αναλογίσου τι συνέβη και διεκδίκησε τη ζωή σου έστω τώρα. Θα έπρεπε να έχεις ήδη πάρει τις αποφάσεις σου χωρίς να με ρωτήσεις αστεία πράγματα. Αυτά που συνέβησαν είναι καταλυτικά. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα κατά τη γνώμη μου- από τη στιγμή που με ρωτάς. Αν έχεις αμφιβολίες για το τι πρέπει να πράξεις... το κρίμα στο λαιμό σου. Μια ζωή την έχουμε...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.