Τα top κοπλιμέντα που πρέπει να του κάνετε για τον αποθεώσετε!

Τα top κοπλιμέντα που πρέπει να του κάνετε για τον αποθεώσετε!

Είτε τα πιστεύετε είτε όχι!

Τα κοπλιμέντα ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα αγαπητά στο γυναικείο φύλο, μιας και έχουν την ικανότητα να μας φτιάξουν την μέρα και φυσικά την ψυχολογία! Κι αν το να κολακεύσεις μία γυναίκα είναι το σημαντικότερο για να μπεις στην καρδιά της και εν συνεχεία στο κρεβάτι της, ή και όχι απαραίτητα με τη σειρά αυτή, για τον άντρα το κοπλιμέντο είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό και ανώτερο! Όχι μόνο τονώνει την αυτοπεποίθησή του αλλά κυριολεκτικά τον κάνει να αισθάνεται σαν ένας μικρός θεός! Αν δεν είστε καλή σε αυτά, και προβληματίζεστε για το τι θα πρέπει να του πείτε, παρακάτω σας έχουμε μία λίστα με τις πιο κλασικές κολακείες, άμεσες και έμμεσες, που μπορεί να κάνει μία γυναίκα σε έναν άντρα με... σίγουρα αποτελέσματα! Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι στη λίστα δεν θα συμπεριλάβουμε τις ικανότητές του στο sex διότι το θεωρούμε αυτονόητο!

1. Ζητήστε του συμβουλές: Ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο κι έτσι θέλει να του συμπεριφέρεστε. Έχει την ανάγκη από τη φύση του, να γίνεται ο προστάτης για οτιδήποτε πιο αδύναμο και πιο ευάλωτο από εκείνον όπως ακριβώς για τη γυναίκα. Ζητήστε του λοιπόν τη συμβουλή του για ένα σημαντικό θέμα, τη βοήθειά του ή κάποιες οδηγίες. Αφενός θα αισθανθεί χρήσιμος και δυνατός και αφετέρου θα τον κάνετε να πιστέψει ότι σας είναι απαραίτητος. Ναι μεν οι άντρες αγαπούν τις δυναμικές γυναίκες αλλά καμιά φορά δεν βλάπτει να γινόμαστε και λίγο πιο πατροπαράδοτοι.

2. Κολακεύστε τον για τις ικανότητές του στην οδήγηση: Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν άντρα από το να του πεις ότι δεν είναι καλός οδηγός. Ακόμα κι αν γνωρίζει ότι είναι Χάρος και ο φόβος κι ο τρόμος της κάθε ανυποψίαστης γάτας και πινακίδας, μην κάνετε ποτέ το λάθος να του πείτε ότι δεν οδηγάει καλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να φορέσετε ζώνη, να κάνετε το σταυρό σας και να του τονίζετε συνεχώς πόσο καλό έλεγχο του... τιμονιού έχει! Αν από την άλλη είναι καλός οδηγός, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε με τον ενθουσιασμό γιατί σας βλέπουμε σε κανά χαντάκι!

3. Πω πω ένα σώμα: Μπορεί εμείς τα κορίτσια να θεωρούμαστε το ωραίο φύλο, αλλά και οι άντρες δεν πάνε πίσω. Ειδικά με το σώμα και δη με την κοιλίτσα τους, έχουν πολύ μεγάλο κόλλημα. Αν λοιπόν o καλός σας, έχει ένα κορμί φιδίσιο με κοιλιακούς και σμιλεμένα μπράτσα, τότε δεν έχετε παρά να θαυμάζετε το κορμί του και καλά θα κάνετε! Ωστόσο, επειδή το 90% τοου αντρικού πληθυσμού, δεν έχει τις αναλογίες του Νίκου Αναδιώτη, κάντε έναν κόπο να παραβλέψετε τα παχάκια του και επικεντρωθείτε στα δυνατά του σημεία, αν έχει! Αν πάλι δεν έχει, πείτε του ψέματα... Δεν θα το καταλάβει!

4. Θα έπρεπε να έχεις γίνει barman: Όπως συμβαίνει με την οδήγηση, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τα θέμα του ποτού! Αν λοιπόν είστε έξω και του ζητήσετε να σας προτείνει ένα ποτό, ακόμα καλύτερα αν του περιγράψετε και πως το θέλετε, είναι ικανός να ανοίξει εγκυκλοπαίδεια προκειμένου να βρει το κατάλληλο και να σας ικανοποιήσει! Γενικότερα, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να ακούσετε έναν άντρα να παραδέχεται ότι τον πιάνει το ποτό ή ότι δεν έχει ιδέα από αλκοόλ. Επιπλέον, είναι σε θέση ανά πάσα ώρα και στιγμή, να σας αναλύσει γιατί πίνει αυτό το ουίσκι από το άλλο, και ποια ποτά θα πρέπει να αποφεύγετε λόγω κακής ποιότητας. Κάντε ότι τον ακούτε με ενδιαφέρον!

5. Eίσαι τόσο αστείος: Οι άντρες, μπορεί να ακουστεί κλισέ αλλά ισχύει, κρύβουν μέσα τους ένα μικρό παιδί. Όπως λοιπόν τα παιδιά προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των μεγάλων, έτσι και τα αρσενικά προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των θηλυκών με το χιούμορ! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο προτέρημα από έναν άντρα, με ποιοτική αίσθηση του χιούμορ, που κάνει τη γυναίκα να γελάει με την ψυχή της. Mη διστάσετε λοιπόν να του το πείτε και να τονίσετε πόσο καλά περνάτε μαζί του και πόσο σας αρέσουν τα σχόλιά του. Τώρα αν δεν διαθέτει καθόλου χιούμορ, τότε απορούμε τι κάνετε μαζί του. Γιατί άνθρωπος που δεν μπορεί να κάνει οποιοδήποτε χιουμοριστικό σχόλιο, μάλλον στερείται νοημοσύνης...

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα που μιλάει με αριθμούς: πόσες φορές τη μέρα σκέφτεται το σεξ ο σύντροφός σας

Πώς θα καταλάβετε ότι σας θέλει!

Βαριέστε να κάνετε sex; Tips για να ξυπνήσετε και πάλι το... πάθος!