Δεν τολμάει να κάνει κίνηση και δεν ξέρω πως να φερθώ

Δεν τολμάει να κάνει κίνηση και δεν ξέρω πως να φερθώ

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ειναι ενα ατομο που μου αρεσει τρομερα αλλα κολωνει να κανει κινησεις και με ξενερωνει αυτο που κανει. Στην αρχη της χρονιας που μου μιλησε μου εδινε ενα γλυκο χαμογελο και γενικα με πλησιαζε.. Περασε αρκετος καιρος και δεν εκανε βημα.. Ετσι αποφασισα να του πω οτι μου αρεσει.. Δεν με αφησε να το κανω ομως.. Ντρεποταν, φορεσε την κουκουλα κι εφυγε οταν ηθελα να του μιλησω.. Την επομενη μερα εκανε οτι δεν εγινε τιποτα και μου χαμογελουσε αλλα ρωτησε τις φιλες μου τι ηθελα να του πω.. Τις επομενες μερες καρφωνοταν και αρχισε να μου ξαναμιλαει.. Μετα αποφασισα να του αρχισω συζητηση στο διαδικτυο και τον πειραξε.. Μου ελεγε οτι δεν θελω να σου μιλησω και τετοια.. Εγω του ελεγα μα εσυ μου μιλας στο σχολειο τι επαθες τωρα.. Αλλα μετα νευριασα και προσθεσα οτι χανω τον χρονο μου μαζι του αδικα και αυτος ειπε ναι.. Μετα οι φιλοι του ερχοταν να μου πουν συγγνωμη αλλα αυτος τιποτα. Εγω ειχα ξενερωσει.. Και περασε πολυ καιρος.. Τον δεκεμβριο ερχοταν μπροστα μου και κρατουσε το χερι μιας κοπελας και την φλερταρε κιολας.. Εγω νευριαζομουν και εκανα οτι δεν υπηρχε.. Τον τελευταιο μηνα ομως αρχισε να μου δινει ιδιαιτερη σημασια.. Με κοιταζει ωρες ωρες.. Πετανε σποντες οι φιλοι του.. Χτες ο φιλος του του ελεγε οτι τον κοιταω και πεταγε σποντες.. Αυτος χτες δεν μου ανοιγε την πορτα να μπω στην ταξη.. Και μου ελεγε να τον βοηθησω να την ανοιξει.. Εγω προσπαθουσα και αυτος ελεγε ελαα πιο πολυ προσπαθησε.. Εγω τελικα ανοιξα την πορτα βγαζοντας εναν ηχο.. Αυτος ξεκαρδιστηκε στα γελια.. Σημερα εκανα τα παντα για να του τραβηξω την προσοχη αλλα τιποτα.. Μονο οταν ασχολουμουν με κατι με κοιταζε.. Και στο τελος εμεινα μετα το σχολειο για εργασιες και ηταν κι αυτος.. Αλλα εγω αδιαφορουσα.. Και με κοιταζε τοτε.. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω και τι να πιστευω πια! Του χαμογελαω.. Εχω προσπαθησει να του μιλησω.. Να τον πλησιασω σαν φιλη..

Η απάντηση του Queen.gr

Αρχικά να σου πω πω ςκατάλαβα πως και οι δύο είστε πολύ μικροί και πάτε σχολείο. Τ απράγματα σε αυτήν την ηλικία είναι ρευστά και επειδή ουσιαστικά δεν έχουμε καμία εμπειρία δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε σωστά την συμπεριφορά μας. Αυτό συμβαίνει πολύ συχνά ισίως με τα αγόρια τα οποία στην πλειοψηφία τους, όχι όλα- είναι πιο ανώριμα από τα κορίτσια.

Είτε είμαστε 15, 20, 25, 30, 35... δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιες συμπεριφορές. Από τη στιγμή που το παιδί δεν δίστασε να σου πει πως δεν θέλει να του μιλάς ενώ παράλληλα εμφανίστηκε με κοπέλα δεν σημαίνει απαραίτητα πως κολώνει όπως λες. Μπορεί απλά να παίζει μαζί σου. Σου είπε κιόλας πως χάνεις το χρόνο σου. Πρέπει να αρχίσεις από τώρα να σταματήσεις να ερμηνεύεις βλέμματα και αυτά που θα ήθελες σαν γεγονότα και να μένεις στα γεγονότα μιας και η ζωή αυτό είναι τελικά. τα γεγονότα έχουν ως εξής: Ένα ανώριμο αγόρι που συμπεριφέρεται γελοία, που εμφανίστηκε με άλλη, που σε προσβάλλει και δεν σε σέβεται, που δεν κάνει κάτι για να σε προσεγγίσει αλλά σε περιπαίζει έχοντας σίγουρα- μα σίγουρα καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι.

Άστον αυτόν και μην του δίνεις καμία σημασία. Αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να σε γούσταρε θα το καταλάβεις, διαφορετικά δεν αξίζει να ασχολείσαι. Ειναι παντελώς ανώριμος και αν σε ήθελε θα είχε φροντίσει να κρατά το δικό σου χεράκι. Μπορούσε. Δεν το έκανε. Άρα;;;;

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.