To αγόρι μου λόγω ενός ατυχήματος δεν μπορεί να κάνει και πολλά την ώρα του σεξ...

To αγόρι μου λόγω ενός ατυχήματος δεν μπορεί να κάνει και πολλά την ώρα του σεξ...

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια είμαι η ΛΕΝΑ 19 χρονών και θα ήθελα αν είναι ευκολο κάποιες συμβουλές για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το αγόρι μου... Λοιπόν πριν λιγο καιρό το αγόρι μου είχε ένα ατύχημα με την μέση του.. τωρα θα μπορούσα να πω πως ακόμα αναρρωνεί αλλα είναι καλα όμως έχουμε προβλημα με το sex (δηλαδη εγώ έχω πρόβλημα)!!! Αυτός δεν μπορεί να κάνει απότομες κινήσεις γιατί είναι πιθανόν να ξανατραυματιστεί έτσι τα κανω όλα εγώ (κυριολεκτικα!)... αλλα κουράζομαιι και δεν το ευχαριστιέμαι όπως θα ήθελα!! αυτός μένει παντα πλήρως ικανοποιημένος αλλα εγώ ελάχιστα (αφού δεν κάνει τίποτα) ... έχω την εντύπωση πως έχει αρχίσει και το καταλαβαίνει γι αυτο χρειάζομαι μια συμβουλή ώστε να τον κανω να καταλάβει πως δεν 8έλω να τον χασω αλλα πρεπει κατι να κανει γιαυτό γιατί δν μπορώ αλλο, δεν 8έλω να τον απατήσω αλλα φοβαμαι πως μπορεί να το κανω αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??... τέλος θα ήθελα αν είναι ευκολο και κάποιους τρόπους ώστε να τον κάνω να γίνει λίγο πιο ενεργητικός μαζί μου.....ευχαριστώ

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε, δεν είμαι sex doctor αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι το εξής. Δεν είναι λόγος τεμπελιάς αλλά λόγος υγείας. Είμαι σίγουρη πως αν μπορούσε θα έκανε περισσότερα. Θα πρέπει να του μιλήσεις ήρεμα κι ευγενικά μεν- ξεκάθαρα δε. Θα του πεις πόσο τον θες δεν θα του πεις ότι σου έρχεται να τον απατήσεις αλλά πρέπει να ξέρει ότι κουράζεσαι και δυσκολεύεσαι.

Το θέμα είναι πως με το να μη μιλάμε και με το να κρύβουμε αυτό που μας συμβαίνει μπορεί να συντηρούμε μία κατάσταση που θα μπορούσε διαφορετικά να αλλάξει. Αν του το πεις μπορεί να βρει λύσεις που δεν τον δυσκολεύουν. Ίσως κι εκείνος νομίζει πως δεν έχεις πρόβλημα και το απολαμβάνεις. Από την άλλη το να μην κάνει τίποτα τίποτα αν μπορεί να κινηθεί και να περπατήσει κανονικά- όπως ούτε κάποια βασικά προκαταρκτικά που θα μπορούσαν να σε ικανοποιήσουν δεν με βρίσκει σύμφωνη... Θα πρέπει να το συζητήσετε ήρεμα με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση και για τους δύο.

Όσο για τους τρόπους να γίνει πιο ενεργητικός θα πρέπει πρώτον να μπορεί και δεύτερον να θέλει. Ακόμη κι αν δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τα πάντα, όταν θέλει προσπαθεί να κάνει όσο πιο πολλά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ