Το μέγεθος μετράει: τα μεγαλύτερα αντρικά «όργανα» στην ιστορία

Το μέγεθος μετράει: τα μεγαλύτερα αντρικά «όργανα» στην ιστορία

Αυτοί οι διάσημοι είχαν πλούσια προσόντα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος κάθε άντρα; μα φυσικά το μέγεθος του ανδρισμού του, η σύγκριση με τα άλλα μεγέθη και πόσο φουσκωμένο είναι τελικά το παντελόνι του. Ίσως να είναι αρκετοί εκείνοι που χρησιμοποίησαν το κόλπο της κάλτσας, αυτοί που ξημεροβραδιάζονται σε ιστοσελίδες για μερικούς πόντους παραπάνω και εκείνοι που ντρέπονται για το «όργανό» τους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι διάσημοι κύριοι για τους οποίους μιλάει η φήμη τους από μόνη της. Διαβάστε τη λίστα μας και μάθετε ποιοι είναι μερικοί από τους πιο διάσημους προικισμένους της showbiz.

Φρανκ Σινάτρα
«Ζυγίζει μόνο 55 κιλά, τα 45 είναι ωστόσο το "όργανό" του», είχε πει η Άβα Γκάρντερ για εκείνον και μάλλον είχε δίκιο. Ο γυναικοκατακτητής Φρανκ την επιβεβαίωσε και με το παραπάνω.

Έρολ Φλιν
Ο άνθρωπος που έπαιξε στο πιάνο το κομμάτι «You Are My Sunshine» χρησιμοποιώντας και το όργανό του δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Το υποκριτικό του ταλέντο πολύ εύκολα ανταγωνιζόταν το μέγεθός του με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Peter Andre
Ο ελληνοκύπριος τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Jordan (Katie Price), που δεν είχε κανένα παράπονο από τον ανδρισμό του. Μπορεί να χώρισαν αρκετά σύντομα, όμως όπως τον περιγράφει και η ίδια, «είναι στο μέγεθος ενός μεγάλου τηλεκοντρόλ τηλεόρασης».

Λίαμ Νίσον
Η Janice Dickinson έγραψε για αυτόν στην αυτοβιογραφία της, «έχει το μεγαλύτερο όργανο από κάθε άλλον άντρα. Ξεκουμπώνει το παντελόνι του και ένα μπουκάλι Evian ξεπροβάλει»! Θέλετε να ακούσετε κάτι άλλο;

Τόμι Λι
Μετά το πορνογραφικό βίντεο με την πρώην γυναίκα του σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον, όλος ο πλανήτης γνωρίζει τις κρυφές πτυχές της σεξουαλικής ζωής του ζεύγους και μαζί και το περίφημο μέγεθός του.

Jay-Z
Όπως όλα δείχνουν, ήξερε τι έκανε η Beyonce. Ο διάσημος μουσικός παραγωγός και τραγουδιστής είχε πολλές γκρούπις πριν γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του που έχουν ακόμα να το λένε για το πόσο μεγάλο είναι το μέγεθός του.