Γιατί δεν μου λέει ότι με αγαπάει;

Γιατί δεν μου λέει ότι με αγαπάει;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Μ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 23.... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.. ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Μ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Μ ΑΓΑΠΑΕΙ Η' ΤΟΥ ΛΕΙΠΩ... ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Κ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΑΖΕΙ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ Ν ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ?


Η απάντηση του Queen.gr

Αρχικά να σου πω πως γυναίκες και άντρες δεν εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους με την ίδια ευκολία ούτε με την ίδια ταχύτητα. Ένας σωστός άντρας που δεν λέει ό, τι να 'ναι προκειμένου να ρίξει ή να πείσει μια γυναίκα βασίζεται σε πράξεις και όχι σε λόγια. Aν είναι μαζί σου και σε κάνει να νιώθεις καλά, μην κολλάς σε μία λέξη που δεν σημαίνει πολλά αν δεν συνοδεύεται από πράξεις. Σίγουρα θα έρθει σαν επιβεβαίωση το άκουσμά της, όμως δεν σημαίνει κάτι ουσιαστικό αν σου φέρεται σαν να το αισθάνεται.

Δεν είναι σωστή η τακτική του να του βγάλεις την πληροφορία με το τσιγκέλι. Μην προσπαθήσεις καν και μην τον υπερφορτώνεις με δικές σου λεκτικές εκδηλώσεις αγάπης περιμένοντας κάποια φιλότιμη απάντηση. Να το λες όταν το αισθάνεσαι απλά επειδή το αισθάνεσαι. Αρκεί. Να σε απασχολεί να είστε καλά μαζί στην πράξη. Όποτε νιώσει ότι θέλει να το πει ας το πει.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ