Πώς να εκμεταλλευτείτε σωστά το στήθος σας κατά τη διάρκεια του sex

Πώς να εκμεταλλευτείτε  σωστά το στήθος σας κατά τη διάρκεια του sex

Ήρθε η ώρα να βάλετε τα κορίτσια σας στο παιχνίδι!

Μπορεί στο sex τον πρώτο λόγο να έχουν τα γεννητικά όργανα και γενικότερα οι εκεί κάτω περιοχές, αλλά καλό θα ήταν να μην αφήνετε και τα υπόλοιπα μέρη του σώματος εκτός παιχνιδιού. Μία από τις πιο ερωτογενείς και ευαίσθητες ζώνες στο γυναικείο σώμα, είναι ως γνωστόν το στήθος και πιο συγκεκριμένα οι θηλές. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών λατρεύει να τις αγγίζουν εκεί και γενικότερα να παίζει με τη συγκεκριμένη περιοχή χωρίς φυσικά να έχει καμία απολύτως σημασία το μέγεθος και το σχήμα. Αν και βέβαια παρατηρημένα, οι γυναίκες που είναι περήφανες για το στήθος τους, τείνουν να το βάζουν περισσότερο στο παιχνίδι σε σχέση με αυτές που έχουν ανασφάλεια. Εκτός του ότι αυτό δεν είναι... δίκαιο για τα κορίτσια σας, σας έχουμε κάποιους τρόπους για να παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στις σεξουαλικές σας επαφές ιδιαίτερα και... πρωτότυπα και βάζουμε στοίχημα ότι θα βιώσετε αξέχαστες εμπειρίες!

1. Βάλτε τα δάχτυλά του: Πάρτε τα χέρια του παρτενέρ σας και βάλτε τα στο στέρνο σας, δηλαδή την περιοχή ανάμεσα από το στήθος σας. Σιγά σιγά, και καθοδηγώντας τα δάχτυλά του, περάστε τα από όλη την περιοχή χωρίς φυσικά να τον αφήνετε να αγγίζει τίποτε άλλο στο σώμα σας. Αποφύγετε να έρθει σε επαφή με τις θηλές σας και επιμείνετε στην περιοχή γύρω από αυτές. Να είστε σίγουρες, ότι εκτός του ότι η λίμπιντο θα χτυπήσει κόκκινο, η αίσθηση των δαχτύλων του υπό την δική σας καθοδήγηση θα σας κάνει να το απολαύσετε όσο τίποτε άλλο.

2. Μία νέα... αίσθηση: Μπορεί τα δάχτυλα του καλού σας να κάνουν εξαιρετική δουλειά, αλλά μην υποτιμάτε καθόλου ούτε τα υπόλοιπα μέρη του σώματός του αλλά ούτε και κάποια άλλα αντικείμενα τα οποία μπορούν να αποδειχθούν άκρως αποτελεσματικά. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του sex μπορείτε να πάρετε ένα κοινό και απλό... πούπουλο, κάθε σπίτι που σέβεται τον εαυτό του έχει μία φτερού, και βάλτε τον να το περάσει αργά και βασανιστικά πάνω από το στήθος σας. Εκτός από το φτερό, με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γαλάκτωμα σώματος με το οποίο και θα σας κάνει μασάζ, ενώ ακόμα και το στέρνο του που τρίβεται πάνω στο δικό σας μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά! Θέληση να υπάρχει...

3. Πάνω από τις θηλές: Μπορεί οι περισσότεροι λανθασμένα να θεωρούν ότι το πιο ευαίσθητο σημείο στο γυναικείο στήθος είναι οι θηλές, αλλά εμείς ερχόμαστε να... ανατρέψουμε την πεποίθηση αυτή! Είναι απολύτως λογικό να γίνεται αυτό το λάθος μιας και οι θηλές, ειδικά αν είναι ερεθισμένες κάνουν αυτό που λέμε μπαμ, αλλά στην πραγματικότητα η περιοχή ακριβώς πάνω από τις θηλές, είναι πολύ πιο ευαίσθητη. Εφόσον πια έχετε πάρει τη σημαντική αυτή πληροφορία, μπορείτε να κάνετε παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε ένα παγάκι, δηλάδή βάλτε τον παρτενέρ σας να το χρησιμοποιήσει, και να το περάσει πάνω από το συγκεκριμένο σημείο. Ακόμα καλύτερα, αν βάλει το παγάκι στο στόμα του και σας γλύψει! Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η αίσθηση δεν συγκρίνεται με τίποτα!

4. Στην... μπανιέρα: Ήρθε η ώρα λοιπόν να μεταφέρετε το σκηνικό σας και στο μπάνιο. Γυρίστε το νερό στο ζεστό και αρχίστε να βρέχετε το σώμα σας. Το ζεστό νερό, και γενικότερα η υψηλή θερμοκρασία, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των θηλών και τις κάνει πιο ευαίσθητες σε οποιοδήποτε άγγιγμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να ζητήσετε από τον καλό σας να τρίψει το στήθος σας με λίγο σαπούνι με απαλές κυκλικές κινήσεις συνδυάζοντας το άγγιγμά του με το καυτό νερό! Αν πάλι δεν έχετε όρεξη για μπάνιο, μπορείτε να κάνετε το ίδιο, ή κάτι σχετικό τελοσπάντων, κάνοντας μασάζ με λιπαντικό. Για όλα υπάρχει λύση...

5. Το μέγεθος... δεν μετράει: Και κάτι τελευταίο που είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα: Το μέγεθος του στήθους, εν αντιθέσει με αυτό του πέους, δεν μετράει! Μπορεί λοιπόν οι γυναίκες με μεγάλο, ζουμερό στήθος να μπορούν να κάνουν πιο εύκολα το γνωστό και μη εξαιρετέο, ισπανικό, αλλά δεν είναι σε θέση να απολαύσουν εξίσου τα χάδια του συντρόφου τους. Ο λόγος; Οι γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, λόγω του λίπους που έχουν στην περιοχή είναι πιο δύσκολο να ερεθιστούν μιας και οι νευρικές απολήξεις βρίσκονται κάτω από μεγαλύτερα στρώματα δέρματος σε σχέση με τις γυναίκες που δεν είναι και τόσο προικισμένες. Όλα μοιρασμένα: Οι μεν παίρνουν το θαυμασμό και οι δε τον... ερεθισμό!

Διαβάστε επίσης:

4 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες θα μπορούν να αυνανίζονται πιο συχνά

Έρευνα για το swinging: πόσο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες στην ερωτική ανταλλαγή συντρόφων

Ανακάλυψα ότι η κολλητή του είναι πρώην του... Πώς να το χειριστώ;