Γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμη σεξ;

Γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμη σεξ;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπερα! ειμαι εδω και 1 μηνα και κατι με ενα συμφοιτητη μου και ειμαστε πολυ καλα! νιωθω πολλα για εκεινον κ πιστευω οτι κ εκεινος περναει καλα μαζι μου! την πρωτη φορα που μειναμε μονοι πηγε να γινει κατι αλλα τελικα δεν εγινε για διαφορους λογους! τις επομενες φορες, ενω ειμαστε στο τσακ να γινει την μια χανεται η στυση και την αλλη απλα δε ξερω γιατι δε προχωραει... το εχουμε συζητησει κ λεει οτι θα το βρουμε πιστευει καποια στιγμη στη πορεια γιατι δεν υπαρχει καποιο οργανικο προβλημα! τι πιστευετε οτι φταιει? να προσθεσω οτι σε ολα τα προκαταρκτικα κ στα παρεμφερη ειναι ολα τελεια!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Κοίταξε εφόσον δεν τρέχει κάτι από ό, τι σου λέει, λογικά έτσι θα είναι. Δεν μου εξηγείς τις φάσεις ακριβώς αλλά μπορώ να καταλάβω. Υπάρχει πιθανότητα να είναι αγχωμένος γενικότερα ή να αγχώνεται μαζί σου. Τώρα δύο τινά υπάρχουν. Αυτό το παθείνει κανείς ή όταν δεν θέλει κάποιος μια γυναίκα- ή όταν τη θέλει αρκετά και αγχώνεται. Τι να σου πω από εκεί και πέρα.

Προσπάθησε να είσαι χαλαρή και να μην παραπονιέσαι, ούτε να τον ρωτάς γιατί δεν γίνεται για λίγο καιρό. Κάνε λίγο υπομονή ακόμη. Δώσε του ένα μήνα καιρό π.χ. να δεις τι θα συμβεί και αν όλα κυλάνε ομαλά και τα προκαταρκτικά συνεχίζουν να είναι σούπερ ενώ δεν ολοκληρώνετε- ίσως θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς ότι κάτι μπορεί να του συμβαίνει. Σιγουρέψου ότι δεν πίνει πολύ αλκοόλ πριν κάνει κάτι ή ότι δεν κάνει χρήση ουσιών. Αυτά επηρεάζουν. Επίσης μπορεί να μην έχει αρκετές εμπειρίες. Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω παραπάνω αλλά είναι ευάισθητο θέμα και παρά το ότι σε διαβεβειώνει πως δεν είναι οργανικό, αν συνεχιστεί θα πρέπει να ρωτήσει ίσως κάποιον ειδικό για να τον κατευθεύνει σωστά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ