Έρευνα σοκ: φοιτητές του πιο διάσημου πανεπιστήμιου στον κόσμο ομολογούν πως συμμετείχαν σε κτηνοβασία

Έρευνα σοκ: φοιτητές του πιο διάσημου πανεπιστήμιου στον κόσμο ομολογούν πως συμμετείχαν σε κτηνοβασία

Μία έρευνα τρίζει τα θεμέλια ενός από τα πιο σημαντικά πανεπιστήμια του κόσμου.

Μία έρευνα με τίτλο "Sex: Am I Normal" της σεξολόγου καθηγήτριας Dr. Jill McDevitt, είναι ο λόγος για την απομυθοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα πανεπιστήμια του κόσμου. Ο λόγος για το Yale University όπου οι μαθητές δε φαίνεται να είναι και πολύ στα καλά τους καθώς μέσα στο πλαίσιο αυτής της διερευνητικής έρευνας παραδέχτηκαν κτηνοβασία, συμμετοχή σε σαδομαζοχιστικά όργια και πορνεία.


Πιο συγκεκριμένα, το 9% των συμμετεχόντων δήλωσε πως έχει πληρωθεί για σεξ, ενώ το 3% είχε σεξουαλική επαφή με ζώο, ενώ οι μισοί αρέσκονται σε όργια και σαδομαζοχισμό κατά τη διάρκεια σεξουαλικών πράξεων.


Δεν ξέρουμε εάν όλη αυτή η ιδιαιτερότητα προκύπτει λόγω του υπερβολικού διαβάσματος προκειμένου να μπουν οι φοιτητές στο εν λόγω υψηλού προφίλ πανεπιστήμιο, πάντως η καθηγήτριά τους που τυχαίνει να είναι και ιδιοκτήτρια καταστήματος με σεξουαλικά βοηθήματα απεφάνθη πως αυτή η έρευνα φανερώνει τη δυσκολία στα συμπεράσματα σε σχέση με το παρελθόν των ανθρώπων, αλλά και την ανάγκη συνειδητοποίησης της διαφορετικότητας στις διαφορετικές πρακτικές σεξ.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα που σοκάρει: γιατί το πρωκτικό σεξ είναι τόσο δημοφιλές

Έρευνα που εξηγεί: γιατί οι γυναίκες ουρλιάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ

Χριστουγεννιάτικη έρευνα: τι απολαμβάνουν να κάνουν οι άντρες κατά τη διάρκεια των γιορτών;

Έρευνα που προειδοποιεί: ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του σπέρματος σύμφωνα με το Harvard