Το sex στο μικροσκόπιο: Τα πιο απίστευτα στατιστικά γύρω από αυτό!

Το sex στο μικροσκόπιο: Τα πιο απίστευτα στατιστικά γύρω από αυτό!

Αλήθειες που δεν πιστεύαμε, κι όμως ισχύουν!

To sex είναι ένα ατελείωτο κεφάλαιο το οποίο δεν στερεύει ποτέ και μας δίνει απίστευτες αφορμές για συζητήσεις. Εκτός φυσικά από το να περιγράφουμε στις φίλες μας τις σεξουαλικές μας εμπειρίες και να ακούμε και τις δικές τους, το sex είναι γεμάτο εκπλήξεις, στατιστικά και περίεργες αλήθειες, οι οποίες βέβαια μεταβάλλονται ανάλογα με την εποχή. Ποιος άραγε θα σκεφτόταν στην εποχή των γονιών μας να έχει «φίλο με προνόμια» με τον οποίο θα τους ενώνει αποκλειστικά και μόνο το sex; Σίγουρα αυτό θα ήταν σκάνδαλο και σίγουρα αυτοί που θα το έκαναν άτομα χωρίς ηθικές αρχές! Ψάξαμε και βρήκαμε λοιπόν κάποια από τα πιο εντυπωσιακά στατιστικά γύρω από το sex, και σας τα παρουσιάζουμε...

1. Το sex δεν τελειώνει με το γάμο: Εκείνη η παλιά φράση που λέει ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και τη χρησιμοποιούν οι απανταχού, στρίβειν διά του αρραβώνος φίλοι μας, δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, το 41% των παντρεμένων ζευγαριών, κάνουν sex τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και ίσως και παραπάνω. Επιπλέον, οι παντρεμένες κυρίες, σκέφτονται το sex πολύ πιο συχνά από τις ανύπαντρες. Λογικό μας φαίνεται γιατί αυτές ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να ξεσπάσουν κάπου... τις ορμές τους!

2. Τα ρημάδια τα λεφτά: Να ένα άσχημο στατιστικό, το οποίο εκτός του ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια, δεν είναι τελικά και τόσο παράλλογο όσο αρχικά μπορεί να φαίνεται ειδικά στις εποχές που ζούμε. Το 65% των γυναικών λοιπόν θα απέφευγε να προχωρήσει μία σχέση με έναν άντρα ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Θα μας πείτε τώρα ότι αυτό είναι άδικο και πως αν πραγματικά συναντήσεις τον αληθινό έρωτα δεν θα πρέπει να σε απασχολεί τίποτα, ωστόσο, εκτός του ότι τα στατιστικά δεν λένε ποτέ ψέματα, υπάρχει και εκείνη η μερίδα των γυναικών που υποστηρίζει ότι ένας άνθρωπος και δη άντρας, τον οποίο τον ταλαιπωρούν προβλήματα οικονομικής φύσεως, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε μία σχέση ούτε πρακτικά, αλλά ούτε και συναισθηματικά.

3. Ο οργασμός δεν είναι το παν: Ποιος είναι ο σκοπός του sex; Μα φυσικά ο οργασμός! Παρά το γεγονός ωστόσο, ότι οι γυναίκες δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό πολύ περισσότερο από τους άντρες, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί οι άντρες πάντα τελειώνουν, ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό δηλώνει ικανοποιημένο με τη σεξουαλική του ζωή. Συγκεκριμένα το 49% των ανύπαντρων γυναικών, δηλώνει πως δεν έχει κανένα παράπονο από την ερωτική του ζωή, πράγμα που εκτός του ότι εντυπωσιάζει, προβληματίζει κιόλας! Μήπως όντως τελικά ο οργασμός δεν είναι το παν και σημασία έχει το... ταξίδι;

4. Από το sex μπορεί να γεννηθεί ο έρωτας: Όπως προαναφέραμε, πλέον το να κάνουν δύο άνθρωποι μόνο sex χωρίς ουσιαστικά να έχουν καμία άλλη σχέση, είναι εντελώς απενοχοποιημένο και μη σας πούμε, ότι τώρα πια έχει γίνει και καθημερινό φαινόμενο! Παρά το γεγονός ότι επικρατεί η πεποίθηση λοιπόν, ότι η γυναίκα θα πρέπει να παιδέψει τον άντρα για να τον κατακτήσει, και αυτό δεν πρόκειται να γίνει αν του... δοθεί αμέσως, τα στατιστικά έρχονται για ακόμη μία φορά να μας διαψεύσουν. Το 44% των σχέσων που ξεκίνησαν μόνο για sex, εξελίχθηκαν σε έρωτα και μάλιστα σε σχέση ζωής! Εμείς έχουμε να πούμε ότι όταν δύο άνθρωποι ταιριάζουν, όλα έρχονται και δένουν... ιδανικά!

5. Προσοχή σε αυτά που στέλνετε: Θέλετε να γίνετε παιχνιδιάρες και καυτές και να στείλετε μία σέξι φωτογραφία στο κινητό ή στο mail του καλού σας; Να ξέρετε, ότι αν δεν έχετε σοβαρή σχέση, που τότε το πράγμα είναι εντελώς διαφορετικό, σίγουρα θα μοιραστεί την πόζα σας με τους φίλους του! Το 23% τουλάχιστον των αντρών δυστυχώς το κάνουν! Οπότε την επόμενη φορά που θα θέλετε να κάνετε κάτι αντίστοιχο βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Αν πάλι δυσκολεύεστε, ε μην στέλνετε και καθόλου! Δε χάλασε κι ο κόσμος!

Διαβάστε επίσης:

4 χαρακτηριστικά-sos που κάνουν μία γυναίκα τέλεια στο sex!

Γυναικείος οργασμός: Tips για να τον... πετύχετε!

Tips για το τέλειο πρωινό sex!