Μήπως με θέλει μόνο για το σεξ;

Μήπως με θέλει μόνο για το σεξ;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας ονομαζομαι Σωτηρια και ειπα να γραψω και εγω τη ιστορια μου γιατι εχω προβληματιστει πολυ και με οποιον το συζηταω δεν βγαζω ακρη και παω να τρελαθω. Λοιπον εγω ειμαι μια κοπελα 25 χρονων και πολυ προσφατα αρχισα να βγαινω με ενα παιδι που ειναι 23. Οταν λεω να βγαινω εννοω να πηγαινουμε για ποτα, φαγητα κτλ, και να κανουμε και σεξ. Αυτη η ιστορια κραταει εδω κι 2 περιπου μηνες. Το θεμα ειναι οτι ενω οσο ειμαστε μαζι περναμε τελεια και ειμαστε σαν κανονικο ζευγαρι (και με τους φιλους του βγαινουμε και ειμαστε ιδιαιτερα διαχυτικοι αλλα και με τους δικους μου φιλους το ιδιο), πολλες φορες μπορει να περασει μια μερα και να μη με παρει ουτε ενα τηλεφωνο.. εννοειτε οτι η επικοινωνια μας ειναι ισοτιμη δηλαδη θα με παρει αυτος αλλα θα τον παρω και εγω, αλλα καμια φορα νιωθω οτι εγω προκαλω την επικοινωνια λιγο περισοτερο απο αυτον. Αρκετες φορες εχω προσπαθησει να του κανω κουβεντα ετσι ωστε να μου ανοιχτει και να ξεκαθαρισει τη θεση του απεναντι μου ετσι ωστε να ξερω και εγω αν απο εμενα ζηταει σχεση αποκλειστικη ή σεξουαλικη ή οτιδηποτε αλλο (χωρις να το πιεζω βεβαια) αλλα καθε φορα αποφευγει να κανει οποιαδηποτε συζητηση αφορα τη μεταξυ μας σχεση. Η αληθεια ειναι οτι και εγω δεν ειμαι σιγουρη οτι θελω να σοβαρεψω την κατασταση μαζι του( γενικα ειμαι πολυ φιλελευθερη σε οτι αφορα τις ερωτικες μου σχεσεις) αλλα αυτο το θεμα της επικοινωνιας με φθειρει και δεν σας κρυβω οτι μου εχει πληγωσει τον εγωισμο και λιγο και θα ηθελα να μαθω τη γνωμη σας.. πως νομιζετε εσεις οτι το βλεπει εκεινος;;

Η απάντηση του Queen.gr

Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί την πλειονότητα των γυναικών. Το ότι σε γνώρισε στην παρέα του μπορεί να σημαίνει κάτι μπορεί και όχι. Εγώ σου προτείνω να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν λίγο καιρό ακόμη και ύστερα βλέπεις. Από τη στιγμή που δεν σου λέει κάτι ξεκάθαρα και το αποφεύγει πάει να πει πως δεν είναι σίγουρος ακόμη. Δώσε μία ευκαιρία να δεις πώς θα πάει στη συνέχεια. Αν περνάς καλά μαζί του μη μένεις στο εγωιστικό κομμάτι. Αυτά τα νιώθουμε και τα καταλαβαίνουμε η αλήθεια είναι με τον καιρό.Το βασικό κριτήριο άρα παραμένει ο χρόνος.

Δεν έχει σημασία πόσο ενθουσιώδης είναι η αρχή μιας ερωτικής κατάστασης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, πόσο πολλά σου δείχνει αρχικά κάποιος μιας και τα πάντα είναι πιθανό σε λίγες μέρες ή σε λίγους μήνες να ανατραπούν. Γενικά καλό είναι να ξεκινάμε μια σχέση και γενικότερα μία επαφή, συντηρητικά και χωρίς να επενδύουμε ή αλλιώς να μπαίνουμε σ' αυτές με ενθουσιασμό αλλά και μεγάλο ποσοστό ρίσκου. Ίσως κι εκείνος κάνει το ίδιο. Αυτό θα ξεκαθαρίσει, όταν περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός. Άλλο ένα κριτήριο είναι να σου πει σοβαρά πως είναι ερωτευμένος, θέλει να έχετε σοβαρή και αποκλειστική σχέση και κάνει όνειρα για κοινό μέλλον- κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Υπάρχουν όμως να ξέρεις άνθρωποι ψεύτες, ενθουσιώδεις, αναξιόπιστοι, ευμετάβλητοι γι αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε από την αρχή. Μην καταδικάζεις κάτι επειδή δεν ειπώθηκε. Τα καλύτερα βγαίνουν με τον καιρό. Αν είναι να σε θέλει μόνο για σεξ σε λιγο καιρό θα το καταλάβεις. Απόλαυσέ το όσο μπορείς εφόσον περνάς όμορφα, αλλά κράτα μικρό καλάθι και μην αφήνεσαι υπερβολικά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ