Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες;

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες;

Και δη στο sex!

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές την κλασική πια φράση, ο έρως χρόνια δεν κοιτά και αν μας ρωτάτε, είναι πέρα για πέρα αλήθεια! Όχι μόνο από την πλευρά της γυναίκας, που είναι αρκετά συνηθισμένο, ίσως και κάποιες φορές να επιβάλλεται ο άντρας να είναι μεγαλύτερος, αλλά και από τη πλευρά του άντρα! Τυχαία νομίζετε ότι τα τελευταία χρόνια τα γνωστά σε όλους κούγκαρ φυτρώνουν σαν τα ραπανάκια; Για όσους φυσικά δεν γνωρίζετε τι είναι κούγκαρ, σας ενημερώνουμε ότι είναι η ώριμη και σέξι γυναίκα η οποία έχει σχέση ή κάνει πάντα σχέσεις με αρκετά μικρότερους άντρες! Και αν για τη γυναίκα μπορούμε λίγο πολύ να αντιληφθούμε τους λόγους της επιλογής αυτής, για τους άντρες δεν έχουμε ακόμα καταλήξει τι είναι αυτό που τους κάνει να προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες! Μέχρι τώρα βέβαια, γιατί εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα και σας παρουσιάζουμε τα... ευρήματα! Δώστε βάση λοιπόν!

1. Θέμα... αριθμών: Τα πράγματα είναι απλά και κυρίως πρακτικά: Όσο μεγαλύτερη είναι μία γυναίκα, τόσες περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχει! Αν μάλιστα έχει και κανά διαζύγιο στο ενεργητικό της, τότε παίρνει έξτρα πόντους! Θεωρούμε φυσικά αυτονόητο το γιατί ένας άντρας να προτιμά μία μεγαλύτερη γυναίκα στο κρεβάτι σε σχέση με μία πιτσιρίκα, η οποία μπορεί να τα έχει όλα σφριγηλά, αλλά δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται! Είπαμε, το θέμα είναι καθαρά πρακτικό! Επιπλέον, έχουν δει τόσα πολλά τα ματάκια τους, που είναι σε θέση να χειρίζονται πολύ πιο εύκολα καταστάσεις. Αφήστε δε που συνήθως έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από τους παρτενέρ, δικό τους αμάξι και σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να κρεμαστούν από πάνω τους!

2. Ξέρουν τι θέλουν: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι και γοητευτικό από μία γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θέλει και τι της γίνεται! Έπειτα από τόσα χρόνια εξάσκησης, έχει πια μάθει τι είναι αυτό που της αρέσει και τι όχι. Από το τι ζητάει στο sex και από έναν άντρα, μέχρι τι θέλει από μία σχέση. Επιπλέον, λόγω της εμπειρίας έχουν την ικανότητα απλά να φέρνουν τα πράγματα στα νερά τους και τελικά να παίρνουν αυτό που θέλουν χωρίς καν να το έχουν ζητήσει! Μεγάλο επίσης θετικό, είναι ότι έχουν απαλλαγεί από πάσης φύσεως ανασφάλειες και κόμπλεξ ενώ σίγουρα δεν θέλουν γάμο γιατί πολύ απλά έχουν ήδη στο ενεργητικό τους, τουλάχιστον έναν!

3. Ξέρουν τι θέλουν... οι άντρες: Μπορεί ποτέ να μην μάθουμε επακριβώς τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες, αλλά όσο να πεις, μία γυναίκα 40 ετών ξέρει πολύ περισσότερα από μία γυναίκα 20. Δεν είναι φυσικά μόνο λόγω ηλικίας αλλά κυρίως βιωμάτων! Όταν μάλιστα η 40άρα έχει κάνει και τη ζωούλα της, και έχει δει και 5 πράγματα παραπάνω, τότε μπορεί με αρκετά μεγάλη ευκολία να καταλάβει τι θέλει ένας άντρας και τι όχι. Αρκεί μία συζήτηση ή μία έξοδος για ποτό. Γιατί όπως και να το κάνουμε, ωραίο είναι να το εξηγούν στις πιο μικρές, αλλά καμιά φορά οι άντρες απλά βαριούνται!

4. Απολαμβάνουν το sex: Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Δεν έχουν στο μυαλό τους το μετά γιατί πολύ απλά δεν τις αφορά! Το μόνο που τις νοιάζει είναι το τώρα και το πώς να περάσουν καλά. Εν αντιθέσει με την νεότερη γυναίκα, η οποία κάνει ολόκληρα σενάρια μετά από ένα sex και μόνο, η μεγαλύτερη πολύ απλά αφήνει τα πράγματα να εξελιχθούν. Στο κάτω κάτω, ούτε να παντρευτεί βιάζεται ούτε και να κάνει μία σοβαρή σχέση. Το μόνο που τη ενδιαφέρει είναι η δική της ευχαρίστηση.

Διαβάστε επίσης:

5 αντρικά μυστικά στο sex που κάθε άντρας θα ήθελε να γνωρίζουμε!

Sex και στάσεις: Αυτές οι στάσεις θα σας κάνουν να δείχνετε θεές!

Sex και οργασμός: Τα βασικότερα λάθη που κάνουμε και δεν... ολοκληρώνουμε!