Tips για τον απόλυτο οργασμό... μόνη σας!

Tips για τον απόλυτο οργασμό... μόνη σας!

Γιατί καμιά φορά και μόνες μας τα καταφέρνουμε μια χαρά!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τον οργασμό και σίγουρα δεν είναι η τελευταία! Έχουμε δώσει tips για να σας κάνει να τελειώσετε, έχουμε δώσει tips για να τον κάνετε να τελειώσει, ήρθε η ώρα θεωρούμε να σας δώσουμε και κάποιες συμβουλές για πώς θα κάνετε.... τον εαυτό σας να τελειώσει! Μπερδευτήκατε; Με λίγα λόγια εννοούμε ότι, επειδή όπως και να το κάνουμε οι σχέσεις πια είναι δύσκολες και κακά τα ψέματα η γυναίκα οφείλει και μία περιποίηση στον εαυτό της που και που, αλλά και πιο συχνά θα λέγαμε, και επειδή για κάποιο περίεργο λόγο, η σημερινή γυναίκα δείχνει να μην ξέρει και πολύ καλά το σώμα και τις ανάγκες της, ανήκουμε κι εμείς στην κατηγορία αυτή και γι' αυτό κάνουμε τις σχετικές αναζητήσεις, σας δείχνουμε κάποιους τρόπους-κινήσεις οι οποίες μπορούν να σας χαρίζουν τους οργασμούς των ονείρων σας, μόνη σας στο σαλόνι σας!

1. Μπείτε στην κατάλληλη διάθεση: Και όταν λέμε κατάλληλη διάθεση, δεν εννοούμε να βάλετε μουσική και να χαμηλώσετε τα φώτα, που και αυτό θα γίνει, αλλά εδώ το θέμα θέλει πιο δραστικά μέτρα! Δεν ξέρουμε αν καταλάβατε, αλλά εννοούμε να δείτε πορνό! Ανοίξτε τον υπολογιστή σας, και αν είστε πρωτάρα με εν λόγω θέμα, δεν υπάρχει λόγος άγχους διότι το πιο εύκολο πράγμα πλέον είναι να βρεις sex στο διαδίκτυο. Αρκεί να σχηματίσετε την λέξη και μία τεράστια... γκάμα θα ξετυλιχτεί μπροστά στα μάτια σας! Καλή σας απόλαυση...

2. Φαντασία μου πλανεύτρα: Ήρθε η ώρα λοιπόν από το οπτικό κομμάτι να περάσουμε στο πνευματικό! Φέρτε στο νου σας οτιδήποτε σας ερεθίζει, από το καλύτερο sex που έχετε κάνει ποτέ σας, μέχρι τον Ryan Gosling ο οποίος έχει και εγγυημένα αποτελέσματα! Αδειάστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις, και δοθείτε ψυχή και σώμα στο ιερό σας καθήκον! Γιατί αυτό ακριβώς είναι...

3. Μη φρικάρετε: Αν ωστόσο, είστε επί το έργον αρκετή ώρα, είστε φουλ ξαναμμένη αλλά ΔΕΝ τελειώνετε, αυτό που δεν πρέπει να κάνετε για κανένα λόγο είναι να αγχωθείτε και να φρικάρετε. Η γυναίκα κατά μέσο όρο θέλει περίπου 20 λεπτά προκειμένου να έρθει σε οργασμό. Μην παίρνετε παράδειγμα από τον άντρα, διότι αυτοί είναι ξεχωριστές οντότητες και καμία σχέση δεν έχουν με εμάς! Οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις υπέροχες ιδιωτικές στιγμές που έχετε με τον... εαυτό σας!

4. Δύο πράγματα μαζί: Όταν το χεράκι σας αρχίσει να πλησιάζει προς τα κάτω για να αγγίξει τα πιο ιδιαίτερα σημεία σας, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περιορίσετε τις κινήσεις σας! Αυτό που λέμε με λίγα λόγια είναι να συνδυάσετε τριβή με... διείσδυση! Μπορείτε ωραιότατα, ενώ με το ένα σας δάχτυλο τρίβετε την κλειτορίδα σας, με το άλλο να κάνετε μία μικρή είσοδο στον κόλπο σας! Γιατί καλή και η μονάδα, αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι με ομαδική δουλειά τα αποτελέσματα είναι πάντα καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:

Τι σιχαίνονται οι άντρες στο sex που εμείς θεωρούμε καυτό;

Mύθων συνέχεια: Καταρρίπτουμε τους πιο κοινούς μύθους γύρω από το γυναικείο κόλπο!

Οι μεγαλύτεροι μύθοι γύρω από το πέος, καταρρίπτονται!